Transparent
Inloggen
Sluiten

Bruma Speler van de Maand in Eredivisie

7 september 2021 16:20
Foto: Pro Shots

Bruma Speler van de Maand in Eredivisie; image source: Pro Shots

Bruma is verkozen tot beste speler van de Eredivisie van augustus. De Eredivisie CV heeft het zelf nog niet officieel naar buiten gebracht, maar op Instagram zijn al verschillende foto's te zien van de aanvaller met de prijs. Iedere maand worden op basis van statistieken van Opta Sports en de wekelijkse stemmen van het publiek bij de Man of the Match-verkiezingen een speler gekozen die de beste was. In augustus bleek dat Bruma te zijn.




Tags

bruma eredivisie foto match opta verkiezingen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
Had ik hier vorig jaar maar geld op ingezet :-) Maar heel leuk voor 'm, zijn onverwachte comeback bij PSV is een beloning voor hard blijven werken, niet miepen en plezier houden in het spel. Hopelijk dat hij deze lijn nu doortrekt, dan gaan we er nog veel plezier aan beleven.
+5/-0

2 jaar geleden
Wil jullie niet uit jullie droom halen maar op ESPN is al wel een interview met Mario Gotze. Verwacht dat hij hem heeft gewonnen en Bruma, Mauro en Romero jullie even goed voor de gek hebben gehouden ;)
+2/-0

 
2 jaar geleden
Dit lijkt mij ook de meest logische verklaring
+1/-0

 
Aangezien die verkiezing wordt gebaseerd op statistieken van Opta en op Man of the Match-verkiezingen zal het mij anders verbazen als Götze wint. Bruma heeft 2x gescoord, 1 assist gegeven en tegen Cambuur nog 5 of 6 kansen gecreëerd voor een ploeggenoot. Werd tegen Cambuur verkozen tot Man of the Match en eindigde tegen Heracles ook hoog in die verkiezing.

Götze begon twee keer op de bank (Bruma overigens één keer) en kwam uiteindelijk tot twee assists. Op basis van welke statistieken en stemmen zou hij dan de beste moeten zijn van afgelopen maand?
+5/-0

 
2 jaar geleden
Duidelijke reactie en heldere onderbouwing. Dankjewel man!

Ik moet eerlijk bekennen dat ik niet naar de statistieken heb gekeken. Ik zag het interview van Gotze voorbijkomen en dat leek mij gevoelsmatig een betere optie dan Bruma. Maar je hebt inderdaad gelijk man. Ik zit nu op FBref te kijken en zie inderdaad dat Bruma 2G1A heeft en Gotze 0G2A. Mochten ze daarnaar kijken zie ik Gakpo 1G3A ook als kanshebber.

Weet overigens niet waar ik die data van man of the matches of key passes online kan vinden maar Bruma als speler van de maand kan en wil ik gewoon niet geloven. Maar statistieken liegen natuurlijk niet.
+1/-0

2 jaar geleden
Hahahaha, wie had dat anderhalve maand geleden gedacht?! Zegt dit iets over Bruma, over PSV of over de Eredivisie...?
+2/-0

 
2 jaar geleden
Dit zegt afgelopen maand iets over Bruma zelf!
+2/-0

 
2 jaar geleden
Juist dit zegt alles over Bruma. Uitstekende mentaliteit als je dit presteert ondanks alle tegenslagen en fluitconcerten hier. Staande ovatie waard!! Voetballen kan ie echt wel.
+3/-0

2 jaar geleden
Wie had dit verwacht ,hopelijk gaat Bruma op deze weg door !!
+3/-0

2 jaar geleden
Ik mis het hartje emoticon hier. Wat een mooi nieuws.
+3/-0

2 jaar geleden
Typisch Nederlands dit eerst kan ie er geen kl0te van en nu is een geweldenaar. Sorry maar ben nog niet overtuigd in mijn ogen nog te veel balverlies iets waar een middenvelder van ons super kritisch op beoordeeld wordt.... Begrijp me niet verkeerd hoop echt dat die jongen er door komt ben echter benieuwd hoe ie tegen Sugawara speelt aangezien Cody geblesseerd is...
+2/-0

 
2 jaar geleden
Ook ik ben (nog) niet overtuigd voor de lange termijn, maar moet toch zeggen dat ie het afgelopen maand echt goed heeft gedaan.
+1/-0

Maan (geschorst)
2 jaar geleden
Jammer dat Cody geblesseerd is want die is echt in vorm. Maar nu mag bruma het laten zien hopelijk trekt ie deze lijn door en gaat hij de aanwinst zijn die we eigenlijk al hadden!
+1/-0

2 jaar geleden
Altijd al een geweldenaar gevonden top! Hehe
+1/-0

Heb me net als de meesten zoniet allemaal hier f en toe mateloos ge-ergert aan het prutsen van Bruma, maar heb net zo goed altijd blijven hopen dat de investering van PSV zou gaan renderen, en zie daar; Armindoooooo ariba ariba andale andale..
+1/-0

 
2 jaar geleden
We hebben nog steeds geen enkele garantie dat deze investering uverhaupt een positief rendement gaat opleveren
+1/-0

 
2 jaar geleden
En hij is natuurlijk geen HELD zoals Klaassen dat wel is
+2/-0

 
2 jaar geleden
Laat Bruma over langere periode dergelijke cijfers maar eens vasthouden. Dan praten we over een maand of 6 verder.
+1/-0

 
2 jaar geleden
Klopt Por maar ik denk maar alvast even vooruit. Geloof er namelijk niks van dat Bruma dit niveau zal weten vast te houden. Laat hem zaterdag maar eens beginnen tegen AZ mocht Gakpo niet fit genoeg zijn.
+1/-0

 
Het begin is er toch al? Of dat we nou fan zijn van Armindo of niet, Supporter van PSV zijn we, dus ook van de spelers van PSV.
+1/-0

 
2 jaar geleden
Klopt. Time will tell of hij het volhoudt. In deze vorm is Bruma een geweldige ‘aanwinst’.
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm alchemist bakayoko bastard bergwijn bla dichterbij eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage