Transparent
Inloggen
Sluiten

Maximiliano Romero: 'Als ik het voor het zeggen heb zou ik direct spelen'

18 november 2021 16:33 - ESPN
Foto: Pro Shots

Maximiliano Romero: "Als ik het voor het zeggen heb zou ik direct spelen"; image source: Pro Shots

In gesprek met ESPN blikt Maximiliano Romero terug op zijn knieblessure die hij vorig seizoen opliep tegen NS Mura. "Het was heel zwaar, want het duurde een jaar voordat ik terug was op het veld", aldus Romero. "In de vijfde maand kreeg ik een nieuwe blessure in dezelfde knie. Dat heeft mij flink teruggeworpen in mijn herstel."

Eind september maakte hij als invaller zijn rentree tijdens Jong PSV - ADO Den Haag. "Dat was een speciaal moment, want na lange tijd mocht ik weer voetballen", zo geeft Romero aan. "Om dat gevoel weer te mogen beleven, maakte mij ontzettend blij."

Dat hij bij Jong PSV mocht samenwerken met Ruud van Nistelrooij was voor de Argentijn een droom die uitkwam. "Ruud is voor mij als aanvaller én elke andere speler een belangrijk persoon. Alles wat hij tegen mij zegt, neem ik voor de volle honderd procent ter harte", zegt hij daarover.

Sinds zijn komst naar PSV kampte Romero met verschillende blessures. Gevraagd wordt dan ook aan de spits wanneer de echte Romero te zien is. "Dat is moeilijk te zeggen, want dat ligt niet aan mij. Als ik het voor het zeggen heb zou ik direct spelen, maar dat is een beslissing die de trainer moet maken", aldus Romero. "Het heeft ook even de tijd nodig, want ik kom net terug van een blessure. Het is ook moeilijk om na zo'n heftige kruisbandblessure weer helemaal terug op mijn niveau te komen."
Tags

romero maximiliano jong ado espn mura nistelrooij teruggeworpen uitkwam

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 weken geleden
Ik zie in mijn glazen bol dat je heel snel de kans gaat krijgen Maxi. Ben echt benieuwd hoeveel potentie er in zit als hij wat ritme op kan doen.
+5/-0

2 weken geleden
Als ik het voor het zeggen had ook. Die twee bonkige heren die nu vaak worden opgesteld kunnen er nie veul van.
+4/-0

2 weken geleden
Hopelijk krijg hij een kans en wordt het nog een succes bij Psv...
+7/-0

2 weken geleden
Het geduld gaat zich uitbetalen, je kon het zien aan de kleine dingetjes bij de invalbeurten, details.
+1/-0

2 weken geleden
Durf te dromen... wat zou het toch n mooie verrassing zijn dit seizoen, als hij eindelijk zijn grote potentie waarmaakt...

Vamos Maxi
+2/-0

2 weken geleden
Los van 's man's chronische blessureleed staat de vraag of hij wel goed genoeg is. Ik hoop het uiteraard, vurig, maar heb zo mijn gerede twijfels.
+1/-1

 
2 weken geleden
Maxi werd gehaald om te doen waar hij nou klaar voor is, een kille Killer bro, gaat gebeuren.
+1/-0

 
2 weken geleden
Ik help het je hopen, por, van killers kan je er niet genoeg hebben. Zeker PSV niet.
+1/-0

2 weken geleden
Gewoon morgen vanaf het beginsignaal de wei in. Dan maktie der 3.
+2/-0

2 weken geleden
Lees net dat Zahavi geopereerd moet worden, 3 maanden out. Maxi, grijp je kans dan kan Zahavi zich richten op de platte kar.
+1/-0

2 weken geleden
Met al dat blessurenieuws komt hij er vanzelf in. Nog effe en compleet jong PSV zit bij het 1e op de reservebank
+2/-0

 
2 weken geleden
Nog ff en heel Jong staat bij het 1e in de basis.
+2/-0


Registreer je nu via deze link bij onze bookmaker en krijg op je eerste storting van maximaal 20 euro een free bet van hetzelfde bedrag cadeau!PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

afgeschaald basarnhem beperken clubsporters code corona drommel emotioneel enerzijds families feyenoord golf griep griepje griepseizoen heerenveen horeca ivermectine kabinet kapitale koe kont kous lichaamsbeweging scorendemiddenvelderaub vaccin vaccinatiegraad vaccineren variant zorg