Transparent
Inloggen
Sluiten

Ibrahim Sangaré Speler van de Maand in Eredivisie

3 december 2021 18:21 - Eredivisie CV
Foto: Eredivisie CV

Ibrahim Sangaré Speler van de Maand in Eredivisie; image source: Eredivisie CV

De Eredivisie CV heeft bekend gemaakt dat Ibrahim Sangaré is uitgeroepen tot beste speler van de Eredivisie van november. De international van Ivoorkust ontving daarvoor donderdag zijn prijs. Op basis van statistieken en stemmen van de fans bleek de middenvelder afgelopen maand de beste speler te zijn. Sangaré was de middenvelder met de meeste schoten en meeste succesvolle passes in de competitie. Bovendien wist hij ook 32 keer de bal te veroveren.

In het Elftal van de Maand is Sangaré niet de enige PSV'er. Ook Bruma heeft een plekje weten te veroveren in het team. Bruma werd eerder nog uitgeroepen tot beste speler van de Eredivisie van augustus.

Meer op Eredivisie CV




Tags

eredivisie sangare bruma ivoorkust

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
Terecht (en dit is niet te kort)
+4/-0

2 jaar geleden
Sangaré is eigenlijk de enige PSV'er die iedere wedstrijd een hoog niveau haalt. De laatste wedstrijden doet de B-garnituur (Guti, Bruma, Doan, Mauro) dat opmerkelijk genoeg ook. En de jongens waar je het van verwacht halen dat niveau niet (Götze, Van Ginkel, Pröpper, Ramalho en in mindere mate Drommel).
+2/-0

2 jaar geleden
We gaan hem echt missen straks tegen ajax als hij de Afrika cup speelt.
+1/-0

 
2 jaar geleden
Hij heeft nog niet besloten of hij meegaat begreep ik.
+1/-0

 
2 jaar geleden
Serieus?

Zou wel erg fijn zijn als die niet gaat!!
+1/-0

2 jaar geleden
Leuk voor hem.

Ik had persoonlijk liever 9 punten gehad (i.p.v. 7).
+1/-0

2 jaar geleden
En dat voor een speler die volgens n stel successupporters vorig jaar nog bestempeld werd als grootste miskoop ooit
+2/-2

 
2 jaar geleden
Vond jij hem vorig jaar ook al zo goed dan? Zoals hij nu speelt is geweldig, maar dat is niet te vergelijken met vorig seizoen. Ik heb hem toen ook regelmatig vervloekt om zijn stomme balverlies elke keer. Nu is het heel makkelijk meelopen in de polonaise maar dat was toen zeker niet zo, tsja dan ben ik maar een successupporter.
+5/-1

 
2 jaar geleden (gewijzigd)
Ik vond m vorig jaar niet top nee, maar heb m nooit n miskoop grnoemd of m afgevallen. Ik steun Ons PSV en zal dat altijd doen, ook onze spelers en trainer. Nooit zal ik een PSVer uitfluiten.

En ja, m toen uitfluiten en vervloeken en m nu top vinden, dat is precies wat een successupporter is ja
+1/-0

 
2 jaar geleden (gewijzigd)
Zo, punt gemaakt. Schei toch uit man. Vorig jaar had hij alle eigenschappen die hem in ieder geval in de eredivisie een topspeler maakt. Dit jaar komt er dat uit. Het heeft geen drol met echte of succes supporter te maken. Hij was een dure aankoop en liet dat in verhouding niet zien. Nu wel. Nou, dan kan je je mening bijstellen. Dat doe ik en Hendrikus dus bijvoorbeeld ook. Ik heb vorig jaar ook kritiek gehad. En hem voor de tv vervloekt. Dan ben ik voor jou dus een succes supporter. Damn zeg. Over hokjes denken gesproken.
+1/-0

 
2 jaar geleden
Klopt, over hokjesdenken gesproken. Ik denk maar in 1 hokje: ONS PSV.
En in het hokje echte supporter is iedere PSVspeler een PSV speler en val je die dus niet af.

Maar goed, ik heb al vaker gemerkt dat de generatie 15 tot 30 jarigen wel vaker het begrip " in voor en tegenspoed" niet kennen en alleen voor het succes PSV supporter zijn geworden. Met mij herkennen de supporters dus al dik 40 jaar hun club steunen dit vast wel.
+2/-0

 
2 jaar geleden
Dus, kritiek hebben is afvallen? We gaan het niet eens worden op die manier. En voor de goede orde, ik ben ruim 40+, en heb 30 jaar een seizoenskaart. Toch best een lange periode voor een succes supporter.
+1/-0

 
2 jaar geleden
Of je nu 15, 25 of 60 bent laat je toch niet zo kennen. Iedereen weet het beste wat hij of zij voor z'n club geeft! Iedere supporter is anders. Het mooie van Nederland is dat iedereen een eigen mening heeft. Het gaat er in deze niet om wie gelijk heeft! Iedere psv supporter is er 1 of die nou vloekt en tiert of z'n spelers uitfluit ( er zitten er helaas genoeg in het stadion) Eendracht maakt macht!
+1/-0

 
2 jaar geleden
Sinds kort 60+ en supporter sinds 1974. 20 jaar seizoenkaart gehad, volg elke wedstrijd en ben dagen chagrijnig na een slecht resultaat. Dus tsja..
+1/-0

 
2 jaar geleden
Je mag ook l*l zeggen hoor ipv heer😎
+1/-0

 
2 jaar geleden
Kritiek is ok. Maar afvallen, uitfluiten en tot miskoop benoemen niet.

40+ zou dat verschil moeten (her)kennen, na 'miskopen' Park, Kezman, etc
+1/-0

 
2 jaar geleden
Park ja dat was ook wat hè. Heb me in het begin vaak afgevraagd wat we daar nu weer mee moesten? Maar inderdaad uitfluiten van eigen delers vind ik not done. Maar dat wil niet zeggen dat je geen kritiek mag hebben bijvoorbeeld op het blok Rosario Sangare van vorig seizoen. Want dat werkte gewoon voor geen meter.
+1/-0

 
2 jaar geleden
En ik heb het dus over de 'supporters' die de spelers uitfloten, ze een miskoop noemden ze openlijk afvielen en daarmee onze Abcoudse vrienden zichzelf kapot lieten lachen omdat sommige fans van ONS PSV onze spelers zelfs uitfloten.

Dat doe je gewoon niet. Punt. Geen discussie over mogelijk. Dat doe je niet, anders rot je maar op naar FC KNVB uit Abcoude Noord
+1/-0

 
2 jaar geleden
Dus jij was die ene fan van PSV-speler Andy van der Meyde?
+1/-0

 
2 jaar geleden
Toen Andy bij ONS PSV speelde, supportte ik hem ja. Ik steun ONS PSV onvoorwaardelijk, niet alleen in voorspoed of alleen de spelers die naar jou knipogen
+1/-0

 
2 jaar geleden
ik heb nog eens ooit stiekem gejuicht voor Patrick Kluivert. Zo dat is er uit, daar loop ik al jaren mee rond😎
+1/-0

 
2 jaar geleden
Ik voor Siem de Jong, hahaha, op zondag 18 december 2016, in de Arena nóg wel! ;-)
+1/-0

2 jaar geleden
Waatom krijgen ze zo'n raar EA Sports FIFA ding, waar op staat hoe goed je op bepaalde vlakken bent? Je bent toch gewoon beste van de maand tov collega's, waar iets van een bokaal(tje) bij hoort?
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev nederland praag psvrijnwoude renners romario rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage