Transparent
Inloggen
Sluiten

'Opnieuw inbraak in woning van Eran Zahavi'

12 december 2021 22:39 - RTL Nieuws
Foto: Pro Shots

"Opnieuw inbraak in woning van Eran Zahavi"; image source: Pro Shots

RTL Nieuws meldt dat er wederom is ingebroken bij Eran Zahavi. De Amsterdamse politie heeft dit ook bevestigd. Tijdens de inbraak was er niemand aanwezig. De politie geeft aan op zoek te zijn naar minstens twee verdachten. Of de inbrekers iets buit gemaakt hebben is nog onduidelijk.

In mei van dit jaar was Zahavi ook al slachtoffer van een inbraak. Toen was zijn gezin wel aanwezig. Momenteel is de spits met zijn gezin in Dubai.

Meer op RTL Nieuws
Tags

inbraak zahavi eran woning buit dubai inbrekers ingebroken slachtoffer verdachten

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
Waarom blijft hij daar wonen, wat is er mis met Eindhoven eo?
+2/-0

 
2 jaar geleden
Buitenveldert heeft een grote joodse gemeenschap. Wellicht woont daar ook familie/kennissen.
+2/-0

 
2 jaar geleden
In Eindhoven wordt niet ingebroken? Zijn gewoon inbrekers die voor luxe komen, geen rotjochies die voor Ajax zijn.
+1/-1

2 jaar geleden
Vreselijk zeg. Dit maakt het wel erg persoonlijk, ik bedoel persoonsgericht, lijkt het wel. Kan hij er ook nog wel bij hebben.
+1/-0

2 jaar geleden
Voorop gesteld: weerzinwekkend dat dit wederom gebeurt. We gaan naar de k.oten in NL. Daarbij wil ik wel aantekenen dat mijnheer Zahavi op social media veels te veel inkijk geeft in zijn (luxe) priveleven. Het lijkt erop dat hij niet in NL zit de laatste weken. Heeft veel weg van een open uitnodiging....... Triest maar waar.
+2/-0

 
2 jaar geleden
Dat is inderdaad niet slim en toen social media opkwam één van de eerste dingen die ik van mijn ouders te horen kreeg. Pas nadat je op vakantie hebt geweest komt er iets over je vakantie op social media, want het is anders gewoon een uitnodiging.

Verder is het natuurlijk verschrikkelijk dat het gebeurt en zou het wel moeten kunnen om foto's op social media te plaatsen, maar slim is het niet.
+1/-0

 
2 jaar geleden
Ik heb het zelf met een sterfgeval in de familie gehad,op de dag van de begrafenis te Nijmegen(rouwadvertenties)werd er op klaarlichte dag ingebroken.
Zelfs dat pluizen ze na.
+1/-0

Maan (geschorst)
2 jaar geleden
Heel gauw verhuizen naar eindhoven! Weg uit amsterdam. Ondanks de Joodse gemeenschap. Maar zelf vermoed ik dat hij in de winterstop toch naar Amerika gaat.
+1/-0

2 jaar geleden
Prima wonen in de zeeuwse riviëra op 40 min afstand van Antwerpen met een grote joodse gemeenschap.😍
+1/-0

2 jaar geleden
Heel vervelend voor Zahavi. Lees dat hij weg wil in de winter. PSV moet Luuk de Jong maar halen voor zijn plek deze winter. Die kopt tenminste wel raak.
+1/-0

 
2 jaar geleden
Ja, want hij heeft meteen de krant gebeld om te melden dat hij en zijn vrouw het over vertrekken hebben. Geloof toch niet al die speculaties.
+1/-0

2 jaar geleden
Heel vervelend maar als je heel de wereld toont al een aantal weken in Dubai te zitten met je familie voor herstel dan is het anno 2021 een open deur voor inbrekers. Zeker als zij weten dat er iets te halen valt. Aan de buurt waar hij woont is niks mis kan ik zeggen als Mede-Amsterdammer.
+2/-0

2 jaar geleden
Uiteraard erg dat het gebeurt, en het gebeurt ook hier bij ons op het platteland, maar je zou toch verwachten dat iemand met zo'n salaris dermate beveiligingssystemen heeft dat je A niet binnen komt en B de beveiliging of politie binnen 5 minuten op de stoep staat ( dat dan in tegenstelling tot het platteland)
+1/-0

2 jaar geleden
Snap had hij nu weg wilt ,had nooit daar moeten gaan wonen,we leven in een triest land boefjes maken alles naar de klote...
+1/-0

 
2 jaar geleden
Zo lang boefjes hun spulletjes "voor weinig" kwijt kunnen aan anderen, creëer je zelf vraag en aanbod. Als niemand spullen "van de vrachtwagen" koopt zou het minder moeten worden.
Ik weet het, ik weet het, dat is wel heel sociaal verantwoord geredeneerd maar er zit natuurlijk wel een kern van waarheid in.
+1/-0PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

ake basarnhem berg boscagli costa dest dijk feyenoord flamingo frankrijk gakpo gerets koeman malen mauro nederland oostenrijk oranje ring ronaldopsv rosario schouten sepp strijdplan teze vaio veerman vitesse weghorst xavi