Transparent
Inloggen
Sluiten

[Update] Marco Timmer: 'Op dit moment verwacht ik dat Roger Schmidt niet doorgaat'

19 januari 2022 17:50 - VI Vandaag
Foto: Pro Shots

[Update] Marco Timmer: "Op dit moment verwacht ik dat Roger Schmidt niet doorgaat"; image source: Pro Shots

Clubwatcher Marco Timmer gaf dinsdagavond bij VI Vandaag aan te verwachten dat PSV na dit seizoen op zoek moet naar een nieuwe trainer. "Zondag is misschien wel zijn laatste PSV-Ajax. De kans is aanwezig dat Roger Schmidt stopt", aldus Timmer. "Op dit moment verwacht ik dat hij niet doorgaat."

In het programma werd verder geen ruimte geboden om in te gaan waarom Timmer verwacht dat Schmidt gaat vertrekken bij PSV. Via Twitter liet hij echter weten dat hij daar in de Skiete Willy Podcast verder op in zal gaan.

Update 17:50: Clubwatcher Marco Timmer is in de Skiete Willy Podcast dieper in gegaan op zijn uitspraken bij VI Vandaag dat hij verwacht dat Roger Schmidt na dit seizoen zal gaan vertrekken bij PSV. "De gesprekken met PSV lopen al lang, vanaf oktober al", zo geeft hij aan. "Ik heb het er kort met Toon Gerbrands over gehad en hij zegt dat alles nog steeds in goede harmonie verloopt. In de winterstop is er weer een gesprek geweest en van beide kanten is er geen haast."

Voor de trainer is er met name in Duitsland veel interesse. "Bij iedere club waar een trainer onder vuur ligt wordt Schmidt genoemd", zegt hij daarover. "Je ziet vervolgens dat het maar duurt en duurt. De centrale vraag is hoe je PSV next level krijgt. Schmidt heeft daarin gezegd dat er 50 miljoen aan spelers is verkocht en hij maar voor 6 miljoen aan spelers terug heeft gekregen (exclusief de komst van Joey Veerman red.) . Voor nu heeft hij deze groep geaccepteerd, maar voor een volgende stap verwacht hij wel iets."

Schmidt zou willen dat er meer wordt geïnvesteerd in de selectie. "Met name in de groep van 19 tot 24-jarigen. Niet spelers zoals Pröpper en Van Ginkel, oudere jongens die al op retour zijn, maar jonge talentvolle spelers die op een redelijk topniveau al hebben bewezen dat ze er aan komen", legt Timmer uit. "Daar wil Schmidt verder in investeren. Daar wordt over gesproken. Ondanks dat het in harmonie gaat, duurt het wel heel lang. Op dit moment verwacht ik gewoon dat hij weg kan gaan, maar dat zal verwacht ik ook liggen aan de prestaties van komende tijd."
Discussieer mee op de forums


Tags

schmidt timmer roger harmonie podcast skiete willy duitsland gerbrands ginkel haast jarigen joey level retour topniveau veerman verloopt vuur

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 maanden geleden
Iets met timing.
+2/-0

5 maanden geleden
Bla bla… alles voor de “clicks”?
+5/-0

5 maanden geleden
Het speculeren over een nieuwe trainer kan beginnen. Van Nistelrooy is nog niet ervaren genoeg, dus iemand van buiten. Koeman nog eens proberen?
+2/-0

 
5 maanden geleden
Omdat Marco Timmer onzin uitkraamt.
+2/-0

 
Z. on de Bok (geschorst)
5 maanden geleden (gewijzigd)
Mocht Schmidt vertrekken wordt Cocu weer de trainer.
+2/-0

Z. on de Bok (geschorst)
5 maanden geleden (gewijzigd)
Z. on de Bok geeft op psv.supporters.nl aan te verwachten dat PSV na dit seizoen niet op zoek hoeft naar een nieuwe trainer. "Mocht Schmidt aan het einde van dit seizoen vertrekken staat Cocu allang klaar om het stokje volgend seizoen over te nemen.", aldus Bok.

In de reacties wordt alle ruimte geboden om in te gaan op waarom Z. on de Bok verwacht dat Cocu het stokje over gaat nemen als Schmidt daadwerkelijk vertrekt. Via deze post laat hij weten dat het niet nodig is om daar ergens anders verder op in te gaan.
+10/-0

 
5 maanden geleden
:D :D :D
Beste post van dit jaar (al is Parijs nog ver).
+3/-0

 
5 maanden geleden
Haha echt briljant.👍🤣
+1/-0

5 maanden geleden
Wat een spannende zoektocht naar de speculaties van Marco Timmer! Een mysterieuze aanwijzing in een Veronica programma, weer een hint op Twitter. Ik zit al op het puntje van mijn stoel naar de volgende aanwijzing in de Podcast.

Als we zondag om 1330 weer zo'n zelfmoordopstelling op het formulier hebben staan zal het me niet eens boeien of hij blijft na de zomer. Dat zelfs ongeacht of de puntjes in Eindhoven blijven.
+2/-1

5 maanden geleden
Het wordt wel een keer tijd dat PSV en Schmidt met duidelijkheid komen. Of gaat PSV pas in de lente verder kijken naar een andere trainer? Schmidt wil ambitie zien en dat is een goed streven want PSV wil bij de top 32 horen. Dat haalt PSV met zijn huidige middelen nooit.
+1/-0

 
Maan (geschorst)
5 maanden geleden (gewijzigd)
Dat klopt, momenteel horen we niet eens in de top 60!!
Er moet een hoop veranderen, zowel binnen als buiten de club. Ook zowel qua spelers als bestuurlijk. Zou PSV overigens ook bezig zijn met Brands terug te halen? Zijn netwerk en oplossingen zijn wel echt goud waard. Ik denk dat schmidt spelers beter maakt en het goed is dat we een keer een eigenwijze trainer van buitenaf hebben, ipv een ja knikker uit eigen gelederen. Daarom verwacht ik ook dat we zondag winnen en daarna zijn contractverlenging naar buiten komt.

Ook Wim Jonk (oud PSVer) is natuurlijk een goede optie!

Stel hij verlengd niet: Cocu zou dan een prima oplossing zijn, van Nistelrooij is het nog te vroeg voor. Koeman die gaat na het WK als van gaal afsluit terug naar Oranje, denk en hoop ik. Stam vind ik niets, Frank de boer kan en wil ik absoluut niet. Gio was normaal een leuke optie maar is ook al onder de pannen. Als Cocu het niet wordt hoop ik op Pascal Jansen. Heeft hij Jong PSV goed gepresteerd en kent dus al veel mensen binnen de club en selectie. Bij AZ doet ie het ook prima met het geboden materiaal. Fraser vind ik ook een leuke trainer, maar weet niet of hij bij PSV past.
+1/-0

 
Z. on de Bok (geschorst)
5 maanden geleden
Ik zou het echt heel raar vinden als PSV zich zo lang aan het lijntje laat houden en in de lente nog eens op zoek moet naar een nieuwe trainer. Ik verwacht echt Cocu het stokje dan overneemt. Cocu gaat toch nergens meer heen en zal er daarom ook geen moeite mee hebben om aan het lijntje gehouden te worden door PSV.
+2/-0

 
5 maanden geleden
Als je wint van Maccabi heb je net zoveel coefficientenpunten gehaald als vorig seizoen. Als je de seizoenen hierna ook overwinterd in de Europa League of Conference League sta je in 2024 in de top-32. Precies het jaartal wat steeds de doelstelling van Gerbrands was
+3/-0

 
Maan (geschorst)
5 maanden geleden
Maar ben je er zelf tevreden mee, het Europees avontuur van vorig jaar en dit jaar? Zelfs al winnen we van maccabi ben ik nog niet tevreden. Pas als we de conference league winnen! Om op een half gare manier de top 32 binnen te wandelen puur statistisch gezien wordt ik niet warm van.
+1/-0

 
5 maanden geleden
Zeg ik dat dan ergens? Ik zie hier regelmatig voorbij komen dat de top-32 voor PSV onhaalbaar is op deze manier. Jij zegt dat we niet eens bij de top-60 horen. Behalve dat we daar nu (net) in staan, zullen we na dit seizoen een flinke stap omhoog maken omdat dan het Osijek-jaar niet meer meetelt voor de ranking.

De kritiek hier is constant dat Gerbrands een totaal onrealistische doelstelling heeft om bij de top-32 van Europa te horen. Dat valt dus reuze mee als seizoenen zoals vorig jaar en dit jaar al voldoende zijn om uiteindelijk bij die top-32 te horen.
+3/-0

5 maanden geleden (gewijzigd)
De berichtgeving (alhier) omtrent de toekomst van Herr Schmidt valt enigszins te vergelijken met de vroegere verliefdheid op een meisje én de blaadjes van een bloem: hij blijft, hij vertrekt, hij blijft, hij vertrekt etcetera... en als de uiteindelijke uitkomst niet beviel, pakte je gewoon een nieuwe bloem totdat... ik moet momenteel eerlijk zeggen: het zal wel. Of Roger blijft of gaat, wij hebben er toch geen enkele invloed op. Zelf ben ik er overigens ook nog niet uit waar mijn voorkeur naar uit gaat. Dat hangt sterk af van de komende maanden. Nogal wat huidige spelers kwamen op zijn verzoek, maar dat geldt ook voor "onze" td. Veel zal, wat mij betreft afhangen, van hoe (het restant van) dit seizoen verloopt.
+2/-0

5 maanden geleden
Zeg dan niets…
Wat een berichtgeving.
+2/-0

5 maanden geleden
Wat een gezeur met Roger ,gauw Wim Jonk halen...
+3/-1

 
5 maanden geleden
Dat vind ik nou ook, en snel een beetje.
+1/-0

 
5 maanden geleden
Lijkt mij ook een interessante optie. Staat iig voor verzorgd voetbal - dat mag ook wel weer eens …
+1/-0

5 maanden geleden (gewijzigd)
Letch graag, 5-3-2 met veel beter materiaal en consistentie in opstelling en beslissingen. Kan die gelijk Bazoer meenemen voor naast Ramalho en Boscagli, middenveld met Sangare en Veerman, voorin Gakpo, Gotze, Madueke. Zijkanten ben ik nog niet over uit
+1/-0

Z. on de Bok (geschorst)
5 maanden geleden
Whaha.. die update maakt het verhaal alleen maar nog slechter. Wat een slap gezever zeg. Categorietje als er geen nieuws is verzinnen we wel wat.
+2/-0

 
Maan (geschorst)
5 maanden geleden
Inderdaad!!! Het was al een bizar slecht verhaal. En nu hebben ze het nog slechter gemaakt met deze nonsens onderbouwing die nergens op gebaseerd en pure speculatie is. Eigelijk te gek dat dit überhaupt op deze site vermeld wordt.
+1/-0

5 maanden geleden
Inderdaad, die update slaat alles ....
Hij heeft met Gerbrands gesproken, en ok, dat zal naar mijn mening wel kloppen.
Maar de rest heeft hij zo uit z'n duim gezogen ...

Ik denk dat, voor hij aan dit artikel begon, een munt heeft opgegooid en:
Kop ik ga zeggen dat Schmidt weggaat ....
Munt ik ga zeggen dat Schmidt blijft ...

Zo kan ik ook nog wel een paar verhalen verzinnen!
+1/-0


Win met PSV

Registreer je nu via deze link bij onze bookmaker en krijg op je eerste storting van maximaal 20 euro een free bet van hetzelfde bedrag cadeau!PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

boscagli brands bruma crockett doan drommel feyenoord fofana gakpo ginkel gotze guti james jong madueke mauro mvogo mwene obispo ramalho romero salcido sangare schmidt sonny teze veerman vertessen vinicius zahavi