Transparent
Inloggen
Sluiten

'Olympiakos serieus geïnteresseerd in Eran Zahavi'

26 januari 2022 13:42 - ED.nl
Foto: Pro Shots

"Olympiakos serieus geïnteresseerd in Eran Zahavi"; image source: Pro Shots

Het Eindhovens Dagblad meldt dat Olympiakos Piraeus serieuze interesse heeft in Eran Zahavi. De Griekse kampioen wil de spits per direct overnemen van PSV. De spits heeft bij PSV echter laten weten dat hij het seizoen gewoon in Eindhoven af wil maken.

Meer op ED.nl




Tags

eran olympiakos zahavi piraeus

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
Neem mee, neem mee, de slechtste spits sinds Marcus Berg
+3/-6

 
Ja, geweldig idee man! De enige fitte spits die je in de selectie hebt. Laat gaan, laat gaan!
+5/-0

2 jaar geleden
Als hij wil gaan en wij kunnen ons versterken(!), lekker laten gaan.
+2/-3

 
Kleine1 (geschorst)
2 jaar geleden
Je kunt je nu niet meer versterken! En we zitten al te dun in de aanvallers ...
+1/-0

Nauwelijks van toegevoegde waarde voor ons gebleken. Als we verlost zijn van zijn buitensporige salarislast, vind ik dat prima. Vraag me wel af hoe een Griekse club dat gaat betalen, maar goed dat is mijn zaak niet.
+2/-3

 
reactie verwijderd

Als hij sommige reacties hier leest kruipt hij er naartoe, hebben we een alternatief op het oog? Die van Everton waar we geen flauw idee van hebben?
+3/-0

 
2 jaar geleden
Precies, ik heb ook een seizoen meegemaakt dat Luuk de Jong geen ene pepernoot raakte.
Dat is ook aardig goed gekomen later. Het zijn blijkbaar de spelers die we niet hebben die met de dag beter worden en de spelers die we wel hebben kunnen er steeds minder van. Nog even en ik ga hier lezen dat we Jorrit Hendrix nooit hadden moeten laten gaan.
+4/-0

 
2 jaar geleden
Van mij hoeft hij niet per se weg hoor maar als we ons daardoor kunnen versterken dan graag.
+1/-1

 
Dat laatste is het vooral ja. Je kan hem nu wel wegdoen, maar hij is op dit moment de enige fitte spits in de selectie. Romero neem ik sowieso niet serieus, tegen de tijd dat hij weer inzetbaar is raakt hij opnieuw geblesseerd en Vinicius geen idee wat hij heeft.
+2/-0

 
2 jaar geleden
Tja, als Vinicius er ook nog 6 weken uit ligt dan hebben we eigenlijk gewoon 2 nieuwe spitsen nodig en kun je Vinicius net zo goed weer terugsturen.
+1/-1

2 jaar geleden
Wat apart dat hij zo slecht valt. Ik vind juist dat met Zahavi de balsnelheid in de ploeg veel hoger ligt. Hij laat zich vaak terug zakken en kan met 1x raken iets forceren, daarnaast heeft hij ook nog een aardige vrije trap. Ik verwacht met een fitte Zahavi juist dat we aanvallend veel meer variatie hebben en ook daadwerkelijk echte kansen kunnen creëren. Want daar licht momenteel natuurlijk ons grootste manco. Het gebrek aan snelheid en intelligentie in de aanval. Als onze spits 1x per wedstrijd in stelling wordt gebracht, en niet een via via frommel balletje, kun je ook niet verachten dat ie er 25 inlegt in jaar. 100x liever Zahavi dan Vinicius wat mij betreft.
+7/-0

 
2 jaar geleden
De grootste makke van dit PSV is dat we achterin in de lucht bijzonder kwetsbaar zijn. Kijk maar eens naar al die tegengoals.
+2/-0

 
2 jaar geleden
Maar nu noem je alleen de pluspunten. Zahavi lijdt ook vaak balverlies en zijn snelheid, of juist het gebrek daaraan, zorgt er regelmatig voor dat veelbelovende aanvallen op niks uitlopen.
+2/-1

2 jaar geleden
Logisch dat Olympiakos hem wil hebben. Was vorig jaar bijna verantwoordelijk voor uitschakeling.

Gewoon houden tot einde seizoen. Dan verder kijken. Ik ben het er wel mee eens dat 's man's productiviteit bedroevend is. Maar om nou weer een paniekaankoop te gaan doen, dat heeft ook weinig zin.
+1/-1

 
El Frikandel (geschorst)
2 jaar geleden
Schuif Bakayoko door dan
+3/-0

 
2 jaar geleden
Ben ik ook helemaal niet op tegen hoor (zie ander topic hier).

Maar aan de ene kant is hij nog jong en zal hij het toch op hoger niveau moeten bewijzen.

Aan de andere kant, wij kennen Roger Schmidt nou wel zo'n beetje, toch?
+1/-0

 
2 jaar geleden
Je bedoelt de trainer die de meeste jeugdspelers ooit bij PSV heeft laten debuteren? Daarnaast is Bakayoko een vleugelaanvaller, geen spits.
+3/-1

Maan (geschorst)
2 jaar geleden
Gewoon 3 miljoen laten aftikken, bedankt!
+1/-0

2 jaar geleden
Zal wel weer op niets uitlopen deze geruchten, net als zijn spel, was het allemaal nèt niet.
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.839 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje