Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV sluit partnership met Chivas Guadalajara

26 januari 2022 18:12 - PSV.nl
Foto: Pro Shots

PSV sluit partnership met Chivas Guadalajara; image source: Pro Shots

PSV heeft via de officiële kanalen bekend gemaakt dat het een intensieve samenwerking gaat starten met Chivas Guadalajara. Beide clubs hebben een officieel partnership voor de komende jaren gesloten. Samen met de Mexicaanse topclubs wordt ingezet op kennisdeling en versterking van hun positie in het internationale voetballandschap.

Beide clubs gaan gebruik maken van elkaars kennis op het gebied van onder meer scouting, opleiding en innovatie en zullen samen ook meerdere projecten op gaan starten de komende dagen. Ook zullen er uitwisselingsprogramma’s plaatsvinden tussen coaches, opleiders en mogelijk (jeugd)team en -spelers. Daarnaast zullen ze elkaar op sportief vlak gaan versterken door samen te acteren op toernooien, elkaar te faciliteren tijdens trainingskampen en te ontmoeten tijdens vriendschappelijke wedstrijden.

In de zoektocht naar een internationale partner heeft PSV zich met nadruk gericht op Mexico vanwege de warme banden met het land. Sinds 2006 speelden zes Mexicaanse internationals voor PSV en hielpen zij de club met het veroveren van titels.

Meer op PSV.nl
Tags

chivas guadalajara innovatie kennisdeling mexico opleiders uitwisselingsprogramma voetballandschap

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
En dan voor iedere seizoenkaarthouder voortaan een fles Chivas Regal!

Maar serieus, prima zaak, hopelijk PSV dan voortaan voorsprong op Mexicaanse markt.
+1/-0

 
2 jaar geleden
Ik was in 1997 in Mexico Stad en zag op het vliegveld in een winkel voetbalshirts hangen. Er hingen Ajax en PSV shirts bij (geen andere Nederlandse) en wat mij blij maakte was dat dat PSV shirt 2x zo duur was als dat vodje uit Amsterdam. Heeeerlijk was dat, na dat ik o.a. in Seoul met mijn PSV shirt aan op straat werd aangesproken: "Holland ? Ajax !" Had hem meteen een hengst willen verkopen. Juist dáárom was dat zo lekker in Mexico.
+3/-0

 
2 jaar geleden
Blijft altijd leuk, hoe oud je ook wordt, buitenlandse waardering voor je club (PSV). Of het nou Mexico is, Zuid-Korea of elders. Een dag na een, zeldzame, Europese uitoverwinning de lokale krant kopen. Ook bij bezoekjes aan bijvoorbeeld Millwall steek ik mijn Nederlandse voetbal voorkeur bepaald niet onder stoelen of banken.

Maar wij dwalen af. Mooi dat PSV er goed opstaat in Brazilië, Mexico en Zuid-Korea (Hiddink!).
+1/-0

 
2 jaar geleden
Aaaaah Millwall, the Den bezocht in 1987 😍
+1/-0

 
2 jaar geleden
Cool! Was je er (2 jaar) eerder bij dan ik.
+1/-0

2 jaar geleden
Ik hoop dat we er ook eens echt wat aan hebben. Ik kan me namelijk niet heugen dat we ooit echt wat opgeschoten zijn met al die samenwerkingen.
+4/-1

 
2 jaar geleden
Wil ik eens iets van de positieve kant (trachten te) bekijken, kom jij weer! ;-)
+3/-0

 
2 jaar geleden
Ja, je kakt een beetje in killer.
+1/-0

 
 
2 jaar geleden
Whaha, dat ken ik. Heel af en toe dan pruttelt het soms nog even, zoals afgelopen week, en daarna kak ik ook langzaam weer in hoor.
+1/-0

 
2 jaar geleden
Die ene Braziliaanse verdediger van Chelsea bakte er inderdaad vrij weinig van ;)
+1/-1

Maan (geschorst)
2 jaar geleden
Gooi maar een sixpack talenten deze kant op aub!
+1/-0

2 jaar geleden
Alweer was toch al ....
+2/-0

2 jaar geleden
Prima zaak,ik vroeg me al is meer af hoe de band met Mexico nog leefde,zou mooi zijn als er meerdere clubs zouden kunnen aansluiten uit Brazilie of andere zuid-amerikaanse landen bijvoorbeeld.
+1/-0

Hebben toch allang een samenwerking, of was die ook al ingekakt .
+2/-0

 
2 jaar geleden (gewijzigd)
Ja, deze samenwerking is er al een tijdje en nee, is dus niet ingekakt maar wordt juist intensiever.

Er is/was ook nog de samenwerking met Aeromexico.
+2/-0

2 jaar geleden
In 16 jaar maar liefst 6 Mexicanen. Poepoe
+1/-0

2 jaar geleden
Verleng het contract met Romero en laat hem daar 1 seizoen op stoom komen in Mexico , hij is nog altijd pas 23 en heeft 10 miljoen gekost. Laat deze argentijn tussen de latinos gedijen voor 1 jaar,en kijken of hij geheel wedstrijdfit kan geraken. Hetzelfde geld voor Ledezma ,heeft er ook 1 jaar uitgelegen , is een amerikaan met mexicaanse roots , ook hier geld ,een groot talent, contract verlengen ,pas 21 en laat ook hem hier 1 jaar gedijen en wedstrijden spelen. Ook de situatie van mexicaan Erick Guiterez is interessant , kan zijn plek nu aan sangare/veerman kwijtraken en heeft dan nog een contract voor 1 seizoen , is mexicaans international ,was aanvoerder bij Pachuca en heeft status in Mexico. Je kan hem betrekken bij een transfer deze kant op van Roberto alvarado , vleugel aanvaller ,mexicaans international . Er word internationaal aan Cody Gakpo getrokken dus ook deze is heel interessant.
+1/-2

 
Waarom zou je in hemelsnaam nog het contract met Romero willen verlengen? Hij zit nu vier jaar hier en heeft inmiddels al zijn zesde (!!) spierblessure. Heeft nu al 176 hele minuten gespeeld in het eerste elftal. Die zal nooit over een langere periode topfit raken.

Ledezma heeft overigens een maand geleden zijn contract al verlengd.
+2/-2

 
Sorry, maar Romero is ook al uitgeleend geweest? ben een fan van hem maar ook een beetje aan het inkakken.
+1/-0

 
2 jaar geleden
Ja, aan de club waar we hem van hebben gekocht.
+1/-0PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

ake basarnhem berg boscagli costa dest dijk feyenoord flamingo frankrijk gakpo gerets koeman malen mauro nederland oostenrijk oranje ring rodriguez ronaldopsv rosario schouten sepp strijdplan teze vaio veerman weghorst xavi