Transparent
Inloggen
Sluiten

[Update] 'Verhuur van Nathaniel Phillips was zaterdag nog onbespreekbaar voor Liverpool'

31 januari 2022 19:57 - Fabrizio Romano
Foto: Pro Shots

[Update] "Verhuur van Nathaniel Phillips was zaterdag nog onbespreekbaar voor Liverpool"; image source: Pro Shots

PSV moet definitief een streep zetten door de komst van Nathaniel Phillips. Transferexpert Fabrizio Romano meldt dat de verdediger van Liverpool op huurbasis naar Bournemouth gaat vertrekken. PSV informeerde eerder al naar de mogelijkheden om de Engelsman te huren, maar dat was op dat moment nog onbespreekbaar voor Liverpool.

Update 19:57: Clubwatcher Rik Elfrink gaf in de Transferdeadlineshow van FC Afkicken aan dat PSV zaterdag nog contact heeft opgenomen met Liverpool om Nathaniel Phillips op huurbasis over te nemen. De Engelse topclub gaf echter aan dat hij alleen verkocht mocht worden voor een bedrag van 12 miljoen euro. "Tot verbazing van PSV is hij vandaag alsnog verhuurd," aldus Elfrink.
Tags

liverpool nathaniel phillips elfrink afkicken bournemouth fabrizio informeerde romano transferdeadlineshow transferexpert

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


 
2 jaar geleden
Want?

Als ik een beetje goed heb opgelet staat Obispo op scherp en loopt dus binnenkort tegen een schorsing aan. Met een beetje geluk deelt Naaihuis nog een rode kaart uit aan Boscagli en dan zijn we de Sjaak.
En dan laat ik de risico's op blessures en coronabesmettingen, met het drukke programma en het heen en weer vliegen de komende tijd, nog maar even achterwege.
+2/-2

2 jaar geleden
Ik snap die Phillips wel. Bournemouth speelt om promotie naar de Premier League in een van de grootste competities ter wereld (Championship) qua geld. En bovendien, het leventje aan de prachtige Engelse Zuidwest kust zal ook niet verkeerd zijn.
+2/-1

 
2 jaar geleden
Precies. En dat soort mannetjes blijven liever in hun eigen land, in de hoop volgend seizoen wel wat speelminuten te krijgen bij hun club. Dit is ook niet de versterking waar wij als PSV op zitten te wachten natuurlijk.
+1/-1

 
2 jaar geleden
Liverpool ging niet akkoord met het voorstel. Wie zegt dat deze man niet naar PSV wilde komen?
+3/-0

 
2 jaar geleden
Ik niet, ik zeg wel dat ik hem wel snap dat hij voor het mooie leven aan de Engelse zuidkust kiest.
+3/-0

 
2 jaar geleden (gewijzigd)
De reactie was dan ook voor Ritzmeister ;-)
Hij suggereert dat deze Philips liever in Engeland verblijft. Waaruit blijkt dat? Liverpool gaat niet akkkoord.
+1/-0

2 jaar geleden
Was toch veel te duur ,nu gaan we nieuws krijgen wie er niet komen ,dan wordt het nog druk...
+1/-0

2 jaar geleden
Goedzo.

Obispo en Teze verdienen de kans.

Een huurling die over een halfjaar weer wegloopt boven hen stellen is pure kapitaalvernietiging. En er staan al genoeg spelers op het veld die nauwelijks transferwaarde meer vertegenwoordigen.
+3/-4

 
2 jaar geleden (gewijzigd)
Welke spelers zijn dat dan? Overigens eens dat het huren van hem geen enkele soelaas biedt
+1/-0

 
2 jaar geleden
En wat als 1 van deze jongens tegen een schorsing of blessure aanloopt? Op dit moment hebben we nog maar 3 CV's. Daar mag er best nog 1 bijkomen hoor.
+2/-0

2 jaar geleden
Goh verrassend... nog afgezien van of deze jongen de ideale oplossing zou zijn geweest.
+2/-2

Na ieder puntverlies komen Feyenoord Twente en AZ dichterbij, mss hebben onze leiders het idee dat we ondanks alles er goed voorstaan.
+2/-1

 
2 jaar geleden
Dan ga je er van uit dat Feyenoord en AZ alles winnen.
+2/-0

 
Zoals je weet is er wel vaker een comfortabel voorsprong als sneeuw voor de zon verdwenen,, over nog zo'n 16 wedstrijden gezien is dat dus mogelijk ook zonder alles te winnen,, ik bekijk het ff vanuit een andere hoek, niet dat ik de kansen nu als verkeken zie maar wel dat je je positie moet verdedigen en Ajax niet uit het oog mag verliezen, met het oog daarop vind ik dat er best een of twee meteen als versterking krachten erbij had gemogen.
+1/-0

2 jaar geleden
We komen lengte en koppers achterin te kort. Gelukkig bokst die keeper van ons alles uit zijn 5 meter zone....
+4/-0

2 jaar geleden
Wordt weer niets met onze aankopen.
Spoeling achterin veel te dun.
+4/-1

2 jaar geleden
Goh John de Jong dus gepiepeld, wie hield dat voor mogelijk.
+6/-1

 
2 jaar geleden
Idd zeg, en dat met zijn track record... wow!
+1/-0

2 jaar geleden
Oftewel ze nemen John niet serieus of hij kan niet onderhandelen met Engelse.
+3/-1

 
2 jaar geleden
Denk eerder dat ze psv niet serieus nemen
+2/-0

2 jaar geleden
OK, met Liverpool doen we ook geen zaken meer ... laat ze maar kuchen daar ... dat zal ze leren ... :) :)
+1/-2

2 jaar geleden
Goed beleid van PSV
Obispo en Teze gewoon de kans geven.
Alleen buitencategorie halen anders niet ūüĎć
+7/-1

 
2 jaar geleden
Zeker een topbeleid.
Ik ben erg benieuwd hoe je zou reageren als Teze, Boscagli of Obispo geblesseerd of geschorst raakt de komende 4 a 5 wedstrijden. Dan hebben we 0 reserve (centrale) verdedigers op de bank. Een speler huren wil niet per defenitie zeggen dat deze in de basis zou komen, hij zou misschien ook gehaald kunnen worden als backup?
+3/-2

 
2 jaar geleden
En dat was dus wat PSV wel wilde. Alleen een verdediger huren die direct in de basis zou kunnen spelen, categorie Ricardo Rodriguez. Nu is er gekozen om Seelt door te schuiven zolang Ramalho niet inzetbaar is, een van de toptalenten van Jong PSV. Heb je nog steeds vier centrale verdedigers.

Persoonlijk vind ik het ook tricky, al had ik eerder gekeken voor een (back-up voor) rechtsback in plaats van een centrale verdediger.
+2/-0

 
2 jaar geleden
Dus alleen een topper is goed genoeg en anders maar Seelt? Logisch ja.

Leg mij maar eens uit waarom Seelt opeens en totaal out of the blue goed genoeg is.
Die Seelt heeft nog geen minuut op het hoogste niveau gespeeld, geen enkele reden om daar vertrouwen in te hebben. En die moet dan straks PSV redden en ervoor zorgen dat we Cl halen en niet 3e worden, zodra Obispo zijn volgende gele kaart krijgt (zaterdag waarschijnlijk al) of er weer iemand geblesseerd raakt? En wat als hij dan 3 keer gruwelijk de fout in gaat, aan alle kanten voorbij wordt gelopen of zichzelf voorbij loopt en zwaar blesseert? Wat dan? En wie is dan de verantwoordelijke?
Dit is niet hoe je jonge talenten brengt.

Ik neem het woord wanbeleid niet snel in de mond, maar dit begint er toch sterk op te lijken.
+2/-1

 
2 jaar geleden
Nee, inderdaad. Als dit allemaal gebeurt dan kun je beter 6 CV's kopen. Er kan er ook 1 verkeerd uit de bus stappen en er kan er ook 1 verongelukken.
Bovendien wie zegt mij dat een gehuurde vervanger zo maar even de sterren van de hemel speelt als hij in het veld moet komen. Wanbeleid is een vervanger huren die dan moet spelen en dan de fouten maakt die jij Obispo ziet maken. Op als, als, als kun je geen beleid voeren, want dan kun je het best een selectie van 40 man nemen.
+3/-1

 
2 jaar geleden
Een selectie van 40 man lijkt me ook te klein. Je zal dan met twee spelersbussen moeten rijden. Als een van die bussen in een ernstig verkeersongeluk komt en iedereen in die bus komt te overlijden heb je opeens nog maar heel weinig spelers over. Dat risico kunnen we niet lopen!
+2/-1

 
2 jaar geleden (gewijzigd)
Grappig man.
Wie had het over een selectie van 40 man? We hebben nu een selectie van 26 spelers, waarvan 4 keepers, 6 geblesseerden en Van Ginkel. Hou je er 15 over.

Halve bus kopen?
+1/-1

 
2 jaar geleden
Spelersbus verkopen en de spelers zelf met hun auto laten rijden. Met maar 13 spelers heb je maar 4 auto's nodig. De materialenman een schema laten maken wie wanneer aan de beurt is en het geld wat je bespaard gebruiken om een speler te huren
+2/-1

 
2 jaar geleden (gewijzigd)
Wie heeft het over 6 cv's?
Dus we twijfelen allemaal over een huurling voor een half jaar maar totaal geen twijfels over een talent wat nog niet 1 minuut op niveau heeft gespeeld? Logisch.

Ik had het niet over de fouten die ik Obispo zie maken, maar de kans op fouten van Seelt, die daar dan op afgerekend gaat worden. Dat kun je een talent zonder enige ervaring niet aandoen. Dat is iig mijn bescheiden mening.

En nee, op als, als, als kun je geen beleid maken, maar je kunt er wel rekening mee houden, zeker als de voortekenen niet zo gunstig lijken.
+1/-1PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

ake basarnhem berg boscagli costa dest dijk feyenoord flamingo frankrijk gakpo gerets klompje koeman malen mauro nederland oostenrijk oranje psveldhoven ronaldopsv rosario schouten sepp strijdplan teze vaio veerman weghorst xavi