Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV TV: Directeur Voetbalzaken John de Jong blikt terug op de transferperiode

1 februari 2022 18:39 - PSV TV




Tags

jong

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
Je kan zeggen wat je wil maar hij heeft zich in ieder geval georiënteerd.
+3/-0

Maan (geschorst)
2 jaar geleden
Ik viel bekant in slaap..
Hij had zo in de 2e kamer mee kunnen doen.
Heel veel praten zonder iets te zeggen.
+3/-1

2 jaar geleden (gewijzigd)
Pff... de gezapigheid is weer niet te harden. Veel tekst, weinig inhoud. Weinig tekenen van ambitie ook. En versterken is tegenwoordig hetzelfde als 2 geblesseerden die weer eens een keer terug komen.
Gelukkig is John heel blij en tevreden, dat is het belangrijkste.

Ik was hier nog niet aan toe.
+3/-1

 
2 jaar geleden
Hear hear, jij begint het al te leren!

En ik zal niet zeggen: "told you so"... oh deed ik het toch. ;-)
+2/-1

 
2 jaar geleden
Hoho... Ik heb (nog) niet gezegd dat er mensen de deur uit moeten worden getrapt of dat alles de schuld is van John de Jong. Het is ook niet de eerste keer dat ik kritiek heb op Sjonnie en ik ben nog steeds van mening dat het ontslaan van De Jong weinig opschiet. Het probleem zit veel dieper.

En ja, dit kon je van mijlenver aan zien komen. Wat dat betreft heb je gelijk en zitten we ook echt wel op 1 lijn.;)
+1/-0

 
2 jaar geleden
Het gaat 'm meestal om de verpakking waar het tussen ons in verschilt.

Al valt mij op dat jij inmiddels cynischer bent geworden dan ik, voorwaar geen geringe prestatie!

Soulmates after all. :-)
+2/-0

KatC (geschorst)
2 jaar geleden
Lachwekkend dit haha. Hectische transferwindow... nou nou, hij zal wel bekaf zijn nu.
+6/-0

 
2 jaar geleden
Vrij bizar idd... zeg dan niks, nou ja dat doet hij ook eigenlijk.
+4/-0

 
KatC (geschorst)
2 jaar geleden
Dit is het topsport klimaat wat Toontje bedoelde ga ik maar vanuit. Lekker de top32 van Europa bestormen haha. Het is werkelijk om te janken. Totaal geen ambitie bij het dagelijkse bestuur van PSV!
+5/-0

2 jaar geleden
Ik had graag versterkingen gezien alleen ik heb nog liever dat die geen miskopen doet.
Echter moet die deze zomer flink aan de bak, daar is geen ontkomen aan.
+2/-0

 
2 jaar geleden
Welnee joh, gewoon de contracten van alle halfjes en net-nietjes verlengen. Gaat prima zo.
+3/-1

 
2 jaar geleden
Ik zeg niet dat het prima gaat , alleen om nou aankopen te doen om aankopen te doen is ook geen beleid.
+3/-0

 
2 jaar geleden
Ik bedoelde dat John/PSV vindt dat het wel prima gaat zo.
+2/-1

 
2 jaar geleden
Oh dan heb ik het verkeerd begrepen , duidelijk.
+1/-0

2 jaar geleden
Goed verhaal en duidelijk! Alles wat men interessant vond was te duur en alles wat betaalbaar was vond men niet goed genoeg. Prima helemaal goed! In de zomer shoppen is altijd beter dan paniek aankopen doen in de winter.
+5/-1

 
2 jaar geleden
In de winter stond je voor op ajax, in de zomer niet :). ajax doet wel paniekaankopen in de winter (Haller en brobbey) en dat pakt toch ook niet echt verkeerd uit. Bovendien is in de winter duidelijk op welke fronten je tekort bent gekomen en kan je daar op inspelen.
+1/-0

 
2 jaar geleden
Jij nog ff 30 miljoen transfergeld en een paar miljoen salaris op de plank liggen? Overmars wel
+2/-0

 
2 jaar geleden
Gaat mij erom dat ''paniek''aankopen niet altijd verkeerd hoeven uit te pakken.
+1/-0

2 jaar geleden
Met Veerman is er een waardige middenvelder bijgekomen, verder geen onzinaankopen van vele miljoenen of huurlingen die onze eigen jeugd in de weg zitten. Als het de tweede seizoenshelft goed gaat dan heeft de Jong het goed gedaan en als het tegenvalt dan is hij de zondebok. Zo makkelijk om door ons supporters te oordelen maar zo opportuun is de voetbalwereld natuurlijk....
+6/-0

 
2 jaar geleden
Ik moet zeggen dat ik wel positief ben wat ik nu ik nu in 2 wedstrijden heb gezien van Veerman. Technisch uitstekend en straalt rust uit aan de bal en goede passig. Eens kijken en hopen of we dat over 5 weken ook nog kunnen zeggen, ik vermoed van wel.
+1/-0

 
2 jaar geleden
Ik hoop het ja, tot nu toe doet hij het zeker niet on aardig, maar bv Baumgartl begon ook goed.
+1/-0

2 jaar geleden
Het blijft toch erg vreemd om nu te zeggen dat je vertrouwen hebt in o.a. Obispo en Teze als duidelijk is geworden dat je versterkingen hebt gezocht maar dat dat niet gelukt is. Als je echt vertrouwen hebt zoek je niet. Dus kap met dat gezwam over vertrouwen, dat was er dus niet en ik snap niet op basis waarvan dat er nu dan opeens wel is.
+3/-1

2 jaar geleden
Vrij leeg verhaal, maar er is ook weinig gebeurt natuurlijk. Dat er zoveel vertrouwen is in deze groep is begrijpelijk om te zeggen, maar als je af en toe een wedstrijdje kijkt weet je wel beter. Veel te veel net niet en dat je mee doet om de prijzen is voor mij ook meer theoretisch. De beker zou eventueel kunnen als Ajax een offday heeft en wij daadwerkelijk de finale halen. Kampioenschap of Conference league geloof ik niet in. Zaterdag alweer een wedstrijd die we geloof ik al drie jaar op rij verloren hebben en nog een tripje naar Arnhem en de Kuip lijkt teveel van het goede. Wat ik wel graag wil weten is waarom wij geen geschikte spelers kunnen vinden? Onze doelstelling is top 32 en meedoen om de prijzen. Dan mag ik aannemen dat we daar ook budget voor hebben of een ander idee om naar dat niveau toe te groeien. Als we maximaal Mauro en Thomas kunnen vinden/betalen, moet je gewoon stoppen met je ambitie geblaat, want dat is dan totaal niet realistisch. erg benieuwd wat de strategie gaat worden. Het wordt hoog tijd dat we de stijgende lijn weer eens gaan pakken. Als het een beetje tegen zit ben je aan het einde van het seizoen de 4e Nederlandse ploeg op de Uefa coëfficiënt. Dat is heel ver verwijderd van structureel top 32.
+1/-0

 
Het valt allemaal reuze mee met die ranking, zeker als je weet te winnen van Maccabi deze maand.

Begrijp me niet verkeerd. Ik ben absoluut niet tevreden over het Europese seizoen en die van vorig seizoen is hooguit net voldoende, maar als je nu wint van Maccabi en vervolgens de twee seizoenen daarna ook overwintert (al is het maar de Conference League) zul je in 2024 'gewoon' in de top 32 staan. PSV zal in de zomer een flinke sprong omhoog maken omdat het Osijek-jaar dan uit de ranking gaat.
+3/-1

 
2 jaar geleden
Daar heb je helemaal gelijk in hoor. Zeker als het Osijek jaar wegvalt maken we een sprong omhoog en de Conference league is voor ons een schitterende uitkomst om aan die ranking te werken. Aan de andere kant, is je voorsprong op AZ en Feyenoord gewoon beschamend klein en zakken naar plek 4 vind ik echt een vernedering. Ik kan me ook niet voorstellen dat onze ambitie is top 32 via de conference league, dat is met regelmaat Champions league spelen, ook voor de poen die je nodig hebt om in het spoor van Ajax te blijven. Onze laatste overwinning in de CL poulefase was op 8 december 2015 tegen CSKA. De laatste deelname was uiteraard een bizarre poule, maar toch. De resultaten en ambities matchen gewoon niet met elkaar. Ergens moet er aan wat knoppen gedraaid worden. Je ambitie omlaag of je beleid veranderen.
+1/-0

 
2 jaar geleden
"Dat er zoveel vertrouwen is in deze groep is begrijpelijk om te zeggen, maar als je af en toe een wedstrijdje kijkt weet je wel beter."

Daar word ik dus echt niet goed van. Het begint behoorlijk megalomaan over te komen ook.
Ik vraag me ook af wat we er mee opschieten. Het is niet zo dat spelers als Thomas, Mauro, Bruma, Romero of Van Ginkel nu, of over een half jaar, de hoofdprijs opleveren en als we zeggen ze niet goed genoeg zijn en moeten vertrekken opeens miljoenen minder waard zijn.
Maar spelers gaan wel geloven dat ze goed bezig zijn als ze dat continu horen. Bal weer eens verputst? Ach, men is tevreden over mij. Weer slecht gespeeld of zelfs verloren? Ach, men is tevreden met hoe het gaat en volgende week sta ik toch weer gewoon op het veld en mag ik weer lekker dezelfde domme inworpen voorschotelen.
+2/-0

 
2 jaar geleden
Deze management stijl werkt in ieder geval ook bij meer mensen niet dan wel, zeker bij buitenlanders die dat Nederlandse directe minder kennen werkt dat vaak niet. Het optimale uit iemand halen op vele wijzen, maar als iemand niet beter kan heb je een ander probleem. Ik denk dat het vooral gewoon te maken heeft met kwaliteit, niet zozeer met motivatie of iemand een schop onder z'n hol geven. De inzet is het probleem niet echt in deze groep.
+1/-0

2 jaar geleden
Na 4 seizoenen is het de hoogste tijd voor een grondige evaluatie van de Directeur Voetbalzaken:

Prijzendroogte, historische miskopen, vaak tranentrekkend slecht voetbal en een gigantisch toppersyndroom.
+2/-0

 
2 jaar geleden
Van de hele organisatie graag, niet enkel Sjonnie.

Ik krijg alleen steeds meer het gevoel dat het onmogelijk is dat deze kliek elkaar eens een keer goed de waardheid verteld. Ik hoor namelijk alleen maar hoe goed alles gaat en hoe blij en tevreden men daarmee en met elkaar is. Dan ben je snel klaar met evalueren, laat iedereen een plas en blijft alles precies zoals het was.
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn dichterbij eredivisie feyenoord flamingo hendrikus jong koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip waarheidsgehalte wedstrijdrapportage