Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV TV: Roger Schmidt explains his decision to leave PSV

3 februari 2022 19:07 - PSV TV




Tags

decision explains leave roger schmidt

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
Roger valt nooit spelers af (zelfs Drommel niet) en blijft nu weer heel diplomatiek. Laat niet het achterste van zijn tong zien, hij snapt ook wel dat een rel nu de komende wedstrijden zal beinvloeden.
+3/-0

2 jaar geleden
Ik heb 7 minuten zitten kijken en luisteren maar buiten iets over een gevoel niet veel gehoord. Behoorlijk inhoudsloos verhaal.
+5/-3

 
2 jaar geleden
Nog niet gezien, maar dat zou dan zomaar model kunnen staan voor de periode van Roger bij PSV.
+1/-2

 
2 jaar geleden
Inmiddels teruggekeken. Nou die 7(?) minuten ben ik dus voorgoed kwijt.
+2/-0

2 jaar geleden
Bij zijn aanstelling destijds heeft hij al aangegeven dat hij niet geloofd dat het goed is als een trainer langer dan 2 jaar bij een club blijft. Dus dan is dit wel in lijn met zijn visie.
+3/-0

 
2 jaar geleden
Ja, precies. Dat had hij gewoon gelijk en in nog geen 10 seconden kunnen zeggen.
+1/-2

 
2 jaar geleden
Inderdaad. Het is inderdaad nogal 'ingepakt'. Hij had ook kort en bondig kunnen zeggen: "Ik ben van mening dat de houdbaarheid van een trainer bij een club maximaal 2 jaar is.".
+1/-0

 
2 jaar geleden
Wel een vreemde visie als hij met zijn coaching-stijl anderhalf jaar nodig heeft om iets enigszins op de rit te zetten. Eerste jaar was helemaal weggegooid en nu draait het ook pas een beetje sinds een paar wedstrijden. Loopt het eindelijk een beetje, komt de aankondiging dat hij weer weg gaat. Lekker ook voor het team
+1/-0

2 jaar geleden
Hopelijk stopt hij dan op z'n hoogtepunt met het winnen van de landstitel en/of beker.

Ben wel benieuwd wie z'n vervanger wordt. Iets heel anders misschien een Jonk ofzo??
+3/-0

 
2 jaar geleden
Ah, daar is er weer een.
Kun jij mij dan misschien uitleggen waarom Van Nistelrooij er nog niet klaar voor is maar Jonk wel. En dat terwijl Van Nisterlrooij al veel meer ervaring heeft en al jaren bij de club werkt.
+2/-3

 
2 jaar geleden
Gewoon voor Ruud gaan. Lijkt me een prima keuze.
+1/-1

2 jaar geleden
Gif ze kup zu dem zudee.
Dat was wel zo’n beetje het hoogtepunt van 1,5 jaar drs Schmidt.
T liefst speel je (prijzen)winnend voetbal wat leuk is om te zien. Stap twee is prijzenwinnend voetbal dat niet zo leuk is om te zien. Op de 3e plek krijgen we leuk kijkspel zonder prijzen en dan is er nog wat Schmidt doet. Lelijk voetbal zonder prijzen en tegen elke tegenstander van enig formaat finaal afgedroogd worden.
Kortom: houdoe en bedankt voor niets.
+3/-2

2 jaar geleden
Voor niks het filmpje gekeken. Dacht te gaan horen waarom hij bij PSV vertrekt, maar op die vraag krijgen we geen antwoord. Misschien in zijn volgende boek wat volgend jaar(?) uitkomt.
+3/-0

2 jaar geleden
Slappe hap zeg. Ik was geen voor= of tegenstander van hem tot nu. Maar van mij mag hij meteen z'n biezen pakken nu. Vier jaar is lang voor een coach..... Sneu figuur. Van mij mogen ze hem er meteen uit trappen nu. Kunnen de spelers op tijd fit worden om volgend seizoen vol voor het kampioenschap te gaan. Dit seizoen is alweer door het putje. Hoeveel toppers hebben we eigenlijk gewonnen onder zijn bewind ? En tegen AZ tel ik niet als topper, evenals de Johan Fruitschaal. Die tegenstander had nog overal zandkorrels van de vakantie terwijl wij al weken bezig waren. Nee, ik ben vanaf nu wel klaar met deze man. Zet Faber maar weer neer met Ruud als assistent. En dan mag Ruud het vanaf de zomervakantie over nemen.
+1/-6

2 jaar geleden
Tja, weinig antwoorden alleen dat het niet aan budget of uitdaging ligt. Ik denk toch wel frustraties omdat hij maar niet van Ajax kan winnen bij PSV. Maar ja, dat gaat hem ook in Duitsland gebeuren, of hij moet voor Bayern gaan werken.

Voor mij mag hij het jaar afmaken, halverwege instappen van andere coaches zie ik ook niet te zitten, met Faber wordt het voetbal echt niet beter.
+1/-0

2 jaar geleden
Geloof er niks van. Afgelopen weken hing het erom of PSV ambitie zou gaan tonen en hij de mogelijkheden zou hebben om ajax serieus te gaan bestrijden. Vervolgens een transferperiode waarin PSV zo ongeveer niks doet en een dag na de sluiting krijgen we dit. Dat 2 jaar zijn max zou zijn had hij anders echt wel eerder gemeld. Ik denk dat hij gewoon netjes is en PSV niet wil afvallen. Hij mist ambitie en waardering. Tot de wedstrijd tegen ajax stonden we gewoon 1e, op zich een wereldprestatie als je de teams vergelijkt, en met een normale var hadden we gewoon nog 1e gestaan. Maar buiten Eindhoven nergens waardering en ook binnen de PSVkringen niet overal.
+1/-0

 
2 jaar geleden
Ik denk ook dat hij de echte ambitie mist,
+1/-0

 
2 jaar geleden
Ja, logisch, hij draait overal omheen, maar juist het enige waar hij duidelijk over is dat zou een leugen zijn. Ik denk het ook niet.
+1/-0

 
2 jaar geleden
Het heeft natuurlijk alles met de afgelopen transferperiodes te maken. Dumfries en Malen ingeruild voor Mwene en Vinicius. De verhuurde spelers die dus al niet goed genoeg waren weer terug in zijn selectie en nu met de blessure van Ramalho ook niet de gewenste vervanger. Volgend jaar vertrekken mogelijk Gakpo en Sangare en wat blijft er dan over? Het elftal van dit jaar is gewoon zwakker dan dat van vorig jaar en blijkbaar zijn we niet in staat om gedurende de zomer en winterperiode het gewenste niveau aan te trekken. Gebrek aan geld? Gebrek aan netwerk? Gebrek aan scouting? Ik weet het niet. Maar Schmidt wil voor de prijzen en hier is voorlopig geen perspectief op kwalitatieve verbeteringen in het spelersmateriaal. 1+1 is dan 2.
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage