Transparent
Inloggen
Sluiten

Ruud van Nistelrooij: 'Ik blijf volgend seizoen gewoon bij Jong PSV'

7 februari 2022 23:10 - ESPN
Foto: Pro Shots

Ruud van Nistelrooij: "Ik blijf volgend seizoen gewoon bij Jong PSV"; image source: Pro Shots

Ruud van Nistelrooij zal na dit seizoen niet de opvolger worden van Roger Schmidt. Dat liet hij maandag zelf weten aan ESPN. "Ik heb na de wedstrijd van vrijdag al laten weten dat ik in mijn traject wil blijven", aldus Van Nistelrooij. "Ik heb dat intern gecommuniceerd. Volgend seizoen zal ik niet doorgaan naar het eerste en blijf ik gewoon bij Jong PSV."




Tags

nistelrooij jong espn gecommuniceerd roger schmidt

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
Heel verstandig volg je eigen pad en kom als ervaren man ons weer kampioen maken als trainer. Volgend jaar, mogelijk ook nog zonder Sangaré en Gakpo valt er geen enkele eer te halen bij PSV.
+8/-0

 
2 jaar geleden
Vorig jaar zei je zeker hetzelfde toen Dumfries en Malen vertrokken? En volgend jaar hetzelfde als Madueke en Veerman vertrekken?
+9/-0

 
2 jaar geleden
In alle eerlijkheid had ik verwacht dat we redelijke vervangers zouden halen voor Dumfries en Malen. We wisten al een jaar dat ze zouden vertrekken en ze hebben nog redelijk wat opgebracht. Voor Dumfries is niks gekomen (Mwene is voor de breedte gehaald) en voor Malen ging men er blijkbaar vanuit dat Luuk terug zou komen, toen die naar Barca ging was enkel Vinicius over. Helaas ook geen doorslaand succes. Van de winter, met de eerste plaats in de eredivisie in handen, had ik verwacht dat we door zouden pakken en onze zwakke plekken zouden versterken om daadwerkelijk mee te vechten om plek 1. Weer een grote teleurstelling en inmiddels 5 punten achter. Dus ja, ik heb er weinig vertrouwen in dat als komende zomer onze sterktehouders vertrekken er waardige vervanging gaat komen. Er is ook geen enkele rede om aan te nemen dat dat van de zomer ineens wel gaat lukken.
+1/-0

2 jaar geleden
Goede, realistische, zinnige reactie.
+6/-1

2 jaar geleden
Dit toont aan dat hij echt een toekomstige trainer van het eerste is. Diep respect nu, na diep respect voor de voetballer V Nistelrooij, voor de mens V Nistelrooij. Het respect voor de trainer V Nistelrooij zal wel spoedig volgen.
+6/-0

2 jaar geleden
Zéér verstandig, laat zich niet op naaien door de waan van de dag. Is n bescheiden aardige en intelligente jongen, die stippelt z'n pad uit op basis van n plan waar hij niet van afwijkt, waarom zou ie?
+5/-1

2 jaar geleden
Is Schmidt al weg?
Ik vraag dit voor een vriend…..
+1/-1

2 jaar geleden
Hoop dat onze held Ruud zich ontwikkelt als een "Nederlandse Ferguson".
Never give in.
+2/-1

2 jaar geleden
Verstandig jou tijd komt nog wel ...
+1/-1

Als RvN volgend seizoen nog bij jong PSV blijft,, moet hij dan in 2024 nog assistent bij het eerste worden of wordt de aankomende (opvolger van Schmidt) dan zijn asistent in 2025? Of haalt PSV dadelijk een (interim) coach voor een seizoen? Want iig gaat het wel lang duren met traject Ruud en die nieuwe trainer krijgt te maken met de erfenis van een ander en moet dus in de opbouw,en supporters gaan na een tijdje alsnog naar prijzen snakken, zo'n RvN traject kan dus voor opstopping zorgen richting stabiliteit en/of prijzen? Denk ik persoonlijk zo, te ver gezocht mag een ander zo zeggen.
+1/-0

 
2 jaar geleden
Gewoon een nieuwe trainer zoeken voor minstens 2 jaar. Ruud dit jaar bij jong laten blijven, jaar daarna een jaartje Heerenveen of zo en daarna zien we wel verder. Niet moeilijker maken dan het is.
+2/-0

 
Vind je dat ik het moeilijker maak dan het is? Of is het gewoon teveel voor jou? Ik prbr het nmlk alleen maar uit te stippelen net als Ruud, alleen de staf moet er mee dealen.
+1/-0

 
2 jaar geleden
Ja, eerst maar eens kijken of Ruud wel goed genoeg is, voordat we nu al gaan doen alsof dat zo gaat zijn en daar van alles op aan gaan passen.
+3/-0

 
Ik hoop dt je dat ook uit die reactie van mij begrijpt.
+1/-0

2 jaar geleden
Groot gelijk. Eerst maar eens een trainer binnen halen die gaat puinruimen . En een duidelijk lijn van spelen introduceert.
+2/-0

2 jaar geleden
Verstandig besluit van Ruud.
Ik zou nu gaan voor Henk Fraser, die later kan worden opgevolgd door Ruud.
Henk kan later Ruud altijd nog bijstaan.
+1/-1

2 jaar geleden
Laat Ruud eens een balletje opgooien bij zijn clubloze maat Ole Gunnar Solskjaer.
+1/-1

2 jaar geleden
Ruud wordt gewoon de Alex Ferguson van PSV 💪
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bastard bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage