Transparent
Inloggen
Sluiten

'Blessure Érick Gutiérrez lijkt mee te vallen'

20 februari 2022 21:28 - ED.nl
Foto: Pro Shots

"Blessure Érick Gutiérrez lijkt mee te vallen"; image source: Pro Shots

Het Eindhovens Dagblad meldt dat de blessure van Érick Gutiérrez lijkt mee te vallen. De Mexicaan kon tegen sc Heerenveen niet meer verder spelen nadat hij veel last had van zijn been. De middenvelder bleek een snee in zijn dijbeen te hebben, maar lijkt verder geen grote blessure op te hebben gelopen.

Roger Schmidt gaf op de persconferentie na afloop aan dat in de komende dagen gekeken zal moeten worden hoe ernstig de blessure van Cody Gakpo is. Hij werd in de rust gewisseld. "Na een tackle verdraaide hij zijn enkel en daar had hij tijdens de wedstrijd al wat last van", aldus Schmidt.

Meer op ED.nl




Discussieer mee op de forums


Tags

gutierrez schmidt cody dijbeen gakpo heerenveen roger snee verdraaide

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
Gelukkig. Hopelijk ook geen longontsteking omdat hij zolang op dat ijskoude natte veld lag.
+4/-0

 
2 jaar geleden (gewijzigd)
Zo dan! Efficiënt anticiperen heet anders... gebeurde allemaal vlak voor onze snufferd. Allereerst lag hij een minuut of 5 in het natte gras kou te kleumen en doorweekt te geraken, vervolgens werd hij weggevoerd op brancard zonder deken of hoofdsteun, gedragen door een paar bejaarden die onderweg enkele malen moesten stoppen en wisselen... het is een medisch wonder dat-ie er met een jaap vanaf is gekomen!
+4/-0

 
Vooral dat laatste vond ik echt bizar. Tot twee keer toe de brancard neerleggen om van positie te wisselen met dragen. Ze kwamen überhaupt al met zo'n laag tempo aangelopen met die brancard dat ze bijna achteruit gingen.
+3/-0

 
2 jaar geleden
Inderdaad voor onze snufferd. We zeiden al tegen elkaar, wij nemen het wel over. Dragen hem vak T op, onder de tribune zit een ehbo post. Gaat een stuk sneller als dit gestuntel.
+2/-0

2 jaar geleden
Waarom hebben ze bij PSV nog niet zo'n golfkarretje waarmee geblesseerde spelers worden afgevoerd. Vreemd voor een club als PSV dat het nog op de ouderwetse manier gebeurd.
+2/-0

 
2 jaar geleden
Ik denk dat de terreinknecht dat niet wil hebben. Bandensporen op zijn toch al beroerde grasmat ;)
+2/-0

2 jaar geleden
Was dat niet met de wedstrijd waarin Ramalho voor het laatst meedeed dat ook werd gezegd dat het meeviel met alle blessures?
+1/-0

2 jaar geleden
Hopelijk donderdag er weer bij want hij was lekker bezig de laatste tijd.
+3/-0

 
Kleine1 (geschorst)
2 jaar geleden
Inderdaad, onze hardste werker! Ik vond hem gisteren zelf beter dan Sangare!
+2/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.846 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage