Transparent
Inloggen
Sluiten

Ronald Koeman: 'Ik heb gezegd dat ik niet op de shortlist van PSV wil'

4 maart 2022 22:11 - HLF8
Foto: Pro Shots

Ronald Koeman: "Ik heb gezegd dat ik niet op de shortlist van PSV wil"; image source: Pro Shots

Ronald Koeman heeft geen interesse om bij PSV aan de slag te gaan als trainer. Dat gaf hij vrijdag zelf aan bij HLF8. "Via via werd er geïnformeerd toen nog niet bekend was dat Schmidt zou vertrekken of ik bij een vertrek van de trainer op de shortlist wilde staan. Ik heb gezegd dat ik dat niet wil", aldus Koeman.




Tags

koeman shortlist hlf schmidt

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
Ik weet niet of we Ronald bij de dames neer moeten zetten. Ik denk dat hij wat duur is.
+4/-0

 
2 jaar geleden
De dames? Dat mocht ie willen.

Hij zal wel op de shortlist hebben gestaan om Ramzi te vervangen. Daar was toen al wel van bekend dat hij zou vertrekken.
+1/-0

 
2 jaar geleden
Ja, net was er een andere tekst :).
+1/-0

 
2 jaar geleden
Jammer dat de oorspronkelijke tekst weg is, ik las het ook. Vond je reactie best hilarisch. Nu ziet het er een beetje vreemd uit.
+1/-0

reactie verwijderd

2 jaar geleden
Was in mijn ogen zeker een optie. Jammer maar helaas. Wel eerlijk dat hij het ten minste ruimschoots op tijd meldt en open kaart speelt.
+3/-0

2 jaar geleden
Misschien wil hij niet op een shortlist staan met ook nog andere namen erop. Maar zegt hij wel ja als hij onomwonden benaderd wordt.

Voor mij de #1 keuze. Anders in vredesnaam maar weer Cocu.

De nieuwe trainer moet zich wel realiseren dat niet kampioen worden geen optie is. Althans ik hoop dat de, nieuwe(?), leiding zich dat voldoende realiseert en zich daar hard voor maakt.
+1/-1

 
2 jaar geleden
Dat kan natuurlijk ook, Hij is graag nummer 1, was hij dat toen ook niet met die stropdas? Misschien moet Hiddink ff op de koffie gaan bij hem en het op de man af vragen, scheelt weer een hoop vaag gedoe.
+1/-0

 
2 jaar geleden
Lijkt mij ideale optie: broertjes Koeman met Guus op achtergrond. Good old Pietje de Visser terug, banden met ome Vlado weer aantrekken.

En voor John de Jong: functie elders.
+2/-1

 
2 jaar geleden
En vergeet de medische staf niet ;)
+1/-0

 
Ik heb dat hele item gezien. Hij wil eigenlijk alleen maar als bondscoach aan de slag. En als je tussen de regels een beetje luisterde is dat ook al lang rond.
+2/-0

 
2 jaar geleden
Was wel meer als tussen de regels door. Prima denk ik.
+2/-0

 
2 jaar geleden
Dan zal de machtige bond wel al het treinverkeer plat moeten laten leggen. Voordat we het weten komt er anders weer eentje voorbij en zit meneer er weer in....
+4/-0

 
2 jaar geleden
Nóg een reden om niet voor Oranje te zijn, hahaha!
+1/-2

2 jaar geleden
Veel mede supporters lijken niet door te hebben dat het aanzien van PSV enorm heeft geleden onder de afgelopen 3 dramatische seizoenen. Bovendien zit je op dit moment nog steeds grotendeels met dezelfde kwaliteitsarme selectie + samensteller daarvan.

Waarom zou Koeman in hemelsnaam van Barca naar een club gaan die nauwelijks meekan in de Conference League?
+3/-4

 
2 jaar geleden
Het grootste probleem is dat Ajax nu veel meer geld uitgeeft en (in de praktijk) de CL-plaatsing heeft. PSV doet veel pogingen maar kan dat gat nu niet dichten.
Een bal tegen Benfica iets anders en we waren nog CL-deelnemer geweest, met mogelijk versterkingen.
+7/-0

 
2 jaar geleden
Een beetje vent loopt niet weg voor een uitdaging. Daarbij zijn wij gewoon een schitterende club. Daar moet je trainer willen zijn.
+8/-0

 
2 jaar geleden (gewijzigd)
Beetje zure post. Koeman gaat sowieso niet van Barca ergens naar toe. Koeman is weggestuurd bij Barca en zit nu zonder werk.

PSV kan zeker wel mee in conference league, in mijn ogen hebben we op paar cruciale momenten net ook pech gehad (in CL). Maar goed ik ben een glas half vol persoon.
+6/-1

2 jaar geleden
Het is toch al lang duidelijk dat Koeman Van Gaal op gaat volgen? In de tussentijd lekker gaan zitten op die zak met geld en het na het WK overnemen van Loewie.
+1/-0

 
2 jaar geleden
Dat lijkt mij idd ook (al rond)
+1/-0

2 jaar geleden
"Via via werd er geïnformeerd toen nog niet bekend was dat Schmidt zou vertrekken of ik bij een vertrek van de trainer op de shortlist wilde staan. Ik heb gezegd dat ik dat niet wil", aldus Koeman.

Het is ook wel een heel vreemde manier om een toptrainer te benaderen, zo weet je bijna zeker dat hij niet komt. Daarnaast zijn er genoeg jonge ambitieuze trainers die wel eens een stap hoger willen zetten...
+1/-1

2 jaar geleden
Prima nieuws, hebben we ook niet het risico dat ie binnen een half jaar wat interessanters vindt.
+5/-0

2 jaar geleden (gewijzigd)
Ronald toch, alleen als je absoluut geen trainer meer wilt zijn zou je niet op de shortlist van PSV mogen willen staan, de clubs waar jij iets mee hebt gepresteerd hadden het al, de mindere heb je niet beter gemaakt, ik zit iig niet op deze man te wachten bij PSV.
+6/-0

2 jaar geleden
Een trainer moet iig betrouwbaar zijn en dat punt voldoet deze man al niet aan. Niet aan beginnen dus. Voor leuk voetbal zonder prijzen is Peter Bosz dé man, dus ook niet de ideale kandidaat. Buitenlander voor wat mij betreft ook liever niet. Wim Jonk zou kunnen. Kent de club en laat bij Volendam hoopgevende dingen zien, maar is wel in de KKD. Beste trainers in NLD zijn op dit moment in A’dam en R’dam onder de pannen. Kom ik toch uit bij Pascal Jansen. Indrukwekkend wat hij dit jaar met een danig verzwakt AZ laat zien. Daar gaan we denk ik niet slechter van worden, zeker niet als hij Jesper Karlsson meeneemt.
+1/-0

 
2 jaar geleden
Kan me wel vinden in je analyse.
Daarbij kent hij de club al, en komt uitermate rustig en verstandig over. Zou zo maar eens een goeie match kunnen zijn.
Al denk ik dat Flip op pole position ligt.
+1/-0

 
2 jaar geleden (gewijzigd)
Flip was het tegenovergestelde van Bosz. Wél prijzen maar voetbal waar ik bijna depressief van werd. Ik ben bang dat het eerste moeilijk wordt voor Flip maar dat het tweede wel weer terug komt.
+2/-0

2 jaar geleden
Een gefrustreerde trainer moeten we niet hebben.
+2/-0

Souza Faria 11 (geschorst)
2 jaar geleden
Gelukkig dat hij niet wil ! PSV wil hem ook niet beide tevreden. Hopelijk ook geen coach van oranje.
+2/-0

2 jaar geleden
Zijn we al vergeten hoe snel hij probeerde weg te komen bij PSV om naar Valencia te verkassen? Deze zakkenvuller is een "rupsje nooit genoeg". Ronald voelt zich boven iedereen verheven. Kijk naar Barcelona wat hij er van gebakken heeft en wat de wisseling van trainer gebracht heeft. Barcelona staat nu weer waar het moet staan. Hij is al door menigeen uitgekotst en dan aangeven dat hij geen interesse heeft in PSV.
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bastard bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage