Transparent
Inloggen
Sluiten

'Twee clubs hebben zich al bij zaakwaarnemer Cody Gakpo gemeld met concrete interesse'

24 maart 2022 10:30 - Eindhovens Dagblad
Foto: Pro Shots

"Twee clubs hebben zich al bij zaakwaarnemer Cody Gakpo gemeld met concrete interesse"; image source: Pro Shots

Het Eindhovens Dagblad meldt dat binnen PSV inmiddels de verwachting is dat Cody Gakpo bezig is aan zijn laatste maanden bij de club. Meerdere Europese topclubs hebben belangstelling in de aanvaller, waaronder Barcelona, Bayern München, Liverpool en Manchester City. Twee clubs hebben zich recent bij de zaakwaarnemer van Gakpo gemeld met concrete interesse.

Ondanks dat de aanvaller in januari nog zijn contract verlengde, lijkt een langer verblijf bij PSV uitgesloten. De verwachting is dat er zowel qua transfersom als salaris biedingen zullen ontstaan die niet te weigeren zijn. Het transferrecord is momenteel in handen van Hirving Lozano, die voor 39,5 miljoen euro naar Napoli vertrok. Aangenomen wordt dat Gakpo dat record deze zomer gaat verbreken.




Discussieer mee op de forums


Tags

gakpo cody barcelona bayern liverpool lozano napoli transferrecord verbreken

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
Aan de ene kant verbaast dat me wat, aangezien hij nog niet zo heel veel heeft laten zien op internationaal niveau (op J-Oranje na) en zijn prestaties af en toe wat wisselend zijn.

Aan de andere kant is het wel een duidelijk groot talent met in totaal een uitstekende productie aan assists en goals. Dergelijke talenten zijn schaars en dergelijke clubs vissen met velen in dezelfde vijver. Een kans op potentiële topspelers krijg je niet vaak.

Toch jammer altijd als spelers al vertrekken voordat ze hun top bereiken. Hopelijk wil Cody nog een jaartje blijven en met een 2e kampioenschap naar het WK. Aan de andere kant kunnen we voor een recordbedrag flink wat leuke dingen doen.
+2/-0

 
2 jaar geleden
Verkopen, wanneer je vangt wat je verlangt!
Ik herinner me een gevalletje Toivonen -> Liverpool had (naar verluidt) een bod uitgebracht van 12 miljoen en een paar jaar later ging hij maar voor circa 2.5 miljoen weg (zover ik me herinner).

Zoals je al zei: met 40-45 miljoen kan PSV zich versterken om meerdere posities.
+2/-0

 
2 jaar geleden
"Aan de andere kant kunnen we voor een recordbedrag flink wat leuke dingen doen."

Mja.. de grote vraag is dan of ze dat ook gaan doen, want hoe vaak doet PSV dat? Van het geld van Malen hadden we bv ook een goede spits kunnen halen. Waarschijnlijk moet er weer ergens wat verbouwd worden. Rij extra stoeltjes voor het 'stadion' op De Herdgang of zo.
+2/-0

Ook al klopt het dat je moet vangen zodra je vangen kan , Cody zou zeker nog een jaar mogen/moeten rijpen bij PSV, dus dit is Code rood.
+1/-1

2 jaar geleden (gewijzigd)
Niet opnemen. Tenzij de absolute hoofdprijs plus dat ze hem 1 jaar hier stallen in de verhuur.

Er loopt wel flink kwaliteit in Jong PSV die eraan komt met Saibari, Bakayoko en Fofana, en je hebt nog Bruma en Vertessen, maar het aantal goals en assists dat je inlevert met Cody vang je daar nooit mee op.
+2/-0

 
2 jaar geleden
Dat zou de beste constructie zijn. Verkopen voor 50 miljoen en afspreken dat hij een jaar verhuurd wordt aan PSV. Dan heb je zekerheid op die grote zak geld en kun je nog een jaar van zijn kwaliteiten profiteren.

Verder eens met wat hierboven genoemd wordt. Als er meer dan 40 miljoen geboden wordt moeten we hem laten gaan.
+2/-0

2 jaar geleden
Welke club gaat er 40 miljoen voor een speler betalen die bij PSV al tot de uitblinkers behoort en hem dan nog een jaartje hier laten spelen? Niemand natuurlijk.

Een speler van 40 miljoen moet voor elke club een directe versterking zijn. Ik heb mijn twijfels of Cody dat voor de absolute top al is. Hij is af en toe een beetje gemakzuchtig, nonchalant en afwezig. Maar, en dat was de kritiek die ik de afgelopen seizoenen op hem had, hij heeft wel een flinke stap gemaakt dit jaar in rendement. Zowel in termen van goals als assists behoort hij tot de productiefste PSV'ers.

Het zou fantastisch zijn als Cody nog een jaar blijft, maar een bedrag dat het transferrecord breekt, is niet te weigeren voor PSV. Met Madueke, Veerman, Doan en de aanstormende Bakayoko heb je al diverse opties om de aanvallende posities op de flank in te vullen. En met 40 miljoen kun je natuurlijk ook op de markt nog wel wat leuks doen.
+4/-0

 
2 jaar geleden
Ja, en 40 miljoen kun je ook zo door het putje spoelen hebben we de afgelopen jaren mogen meemaken. Laat Cody nog maar lekker een jaartje hier rond rennen. We hebben tenslotte net het contract verlengt.
+2/-0

2 jaar geleden (gewijzigd)
Die jongen moet gewoon nog 2 seizoenen lekker bij PSV blijven (voetballen). Wat is dat toch tegenwoordig, het koste wat kost zo snel mogelijk weg willen bij de club waar je bent opgegroeid, maar (nóg) niet bent groot geworden? Neem Donyell Malen, als basisspeler niks gewonnen met de club! Daarnaast als Cody nu al om de haverklap, geruime tijd, niet speelt wegens zwak, ziek of misselijk, hoe zal het hem op dat vlak dan vergaan in Engeland of Italië, of Spanje?
+3/-1

2 jaar geleden
Misschien vroeg en of het verstandig is valt te betwisten,maar ben allang blij dat onze opleiding zulke talenten waarbij bedragen van dit caliber rondgaan weet voort te brengen.
Een mooi uithangbord na Memphis voor de opleiding en laat hem als jongen van de stad dat transferrecord maar pakken.
+1/-0

 
2 jaar geleden
Maar op sportief gebied heeft zowel Locadia als Bergwijn ons meer gebracht.
+2/-1

 
2 jaar geleden
Nee,dat valt niet te ontkennen(al is het seizoen nog niet klaar)daarentegen zegt me gevoel dat Cody het in het buitenland verder gaat schoppen en dat hoop ik van harte.
+1/-0

2 jaar geleden
Jongen wees verstandig en blijf nog lekker 2 jaartjes hier in Eindhoven spelen, prijzen pakken met de enige club waar je echt met je hart voor wil spelen en maak daarna een mega klapper om 5 jaar later weer transfervrij terug te komen. Er zijn zoveel jochies mislukt al. Kijk naar een Bommel, Cocu, Nistelrooij. Eerst volwassen worden in de Nederlandse top en daarna oogsten op het allerhoogste niveau.
+1/-0

2 jaar geleden
Als PSV 35 á 40 miljoen kan ontvangen, dan gewoon verkopen.
PSV kan dat geld zeer goed gebruiken, en met Veerman op links is er al een prima oplossing.
Je moet niet te veel aan een speler blijven hangen terwijl er ook goede doorstroming mogelijk is. PSV moet juist de stappen omhoog maken door steeds spelers voor 30+ te verkopen, en dan weer goed in jeugd te investeren.
En Gakpo bij een mooie club is ook weer reclame voor de PSV-jeugdopleiding.
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie exzfoxsy feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage