Transparent
Inloggen
Sluiten

Michal Sadílek: 'Ik had verwacht nu nog steeds regelmatig bij PSV te spelen'

28 maart 2022 12:18 - iDNES
Foto: Pro Shots

Michal Sadílek: "Ik had verwacht nu nog steeds regelmatig bij PSV te spelen"; image source: Pro Shots

In gesprek met het Tsjechische iDNES geeft Michal Sadílek aan niet verwacht te hebben dat hij nu niet meer bij PSV speelt. "Op mijn negentiende speelde ik al regelmatig bij PSV en ik dacht dat ik dat zou blijven doen", aldus Sadílek. "Vorig seizoen was ik verhuurd aan Slovan Liberec. Dat was een stap terug, maar heeft me aan de andere kant enorm geholpen. Het hielp me zelfs om naar het EK te gaan."

Dit seizoen speelt de middenvelder op huurbasis bij FC Twente. "Het is een prachtige club met een geweldige historie, de vierde meest succesvolle club van Nederland", zo geeft hij aan. "Iedereen bij de club is tevreden. Een paar seizoenen geleden speelden ze nog op het tweede niveau en gingen ze bijna failliet, nu is iedereen blij. Ons doel was om de play-offs voor Europees voetbal te halen, maar de vierde plek waar we nu staan zou direct een Europees ticket betekenen. Dat zou boven verwachting zijn als dat lukt."

Sadílek hoopt wel dat PSV dit seizoen kampioen gaat worden. "Aan de andere kant hoop ik wel dat we het ze in Twente een beetje lastig kunnen maken", zegt hij daarover. "We spelen tegen ze in de volgende speelronde en ik kijk er nu al naar uit. We geloven er in, we zijn in vorm en ik heb er vertrouwen in dat we met de fans achter ons PSV pijn kunnen doen. Het stadion zal helemaal uitverkocht zijn."

Meer op iDNES




Tags

sadilek twente failliet historie idnes liberec nederland slovan

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
Komt een nieuwe trainer, dus wellicht een nieuwe kans komend seizoen bij ons. Je kan aan Mauro zien wat het kan doen als een trainer het vertrouwen in je heeft.
+4/-0

Souza Faria 11 (geschorst)
2 jaar geleden
Als je nou niet zo goed je best doet zaterdag Michal dan mag je volgend jaar terugkomen in de CL
+1/-0

2 jaar geleden
Tja, door een of andere rare kronkel in het hoofd van van Bommel heeft hij veel gespeeld, maar past perfect in het plaatje harde werkers waar we ongeveer een dozijn teveel van hebben. Prima gozer goede inzet, maar niet het niveau PSV. Daarbij is hij ook nog eens een middenvelder waar we er zat van hebben. Paar goede backs zou geen overbodige luxe zijn.
+3/-0

2 jaar geleden
Reactie Louis van Gaal:
'Ben ik nou degene die zo slim is, of ben jij zo dom?'.

Je kunt niet hopen dat PSV kampioen wordt en willen winnen en ons pijn willen doen.
Doet het verder best aardig in plusk*t, maar is een halve meter te klein om Sangare volgend seizoen te vervangen.
+1/-0

2 jaar geleden
Ach gut, hij wil het ons maar een beetje lastig maken... een van de minst slechte miskopen van PSV. Sympathieke gozer, maar te oud voor Jong.
+1/-0

 
2 jaar geleden
Miskoop zou ik niet zeggen voor iemand die tig keer zijn aankoopprijs waard is.
+2/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato hendrikus izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler shevchenko skipper slot tuchtcommissie vip wedstrijdrapportage