Transparent
Inloggen
Sluiten

'Arsenal wil ver gaan om Cody Gakpo vast te leggen'

28 maart 2022 21:38 - ED.nl
Foto: Pro Shots

"Arsenal wil ver gaan om Cody Gakpo vast te leggen"; image source: Pro Shots

Arsenal wil ver gaan om Cody Gakpo onder contract te krijgen. Dat meldt onder meer het Eindhovens Dagblad. De Londense club heeft bij de entourage van de aanvaller laten weten concreet geïnteresseerd te zijn en een fors bedrag wil betalen. Bovendien zijn voor Gakpo belangrijke vooruitzichten geschetst.

PSV wil een recordsom ontvangen voor de reserve-aanvoerder. Gakpo zou naar verluidt een vertrek naar Arsenal zien zitten, maar een definitieve keuze is nog niet gemaakt. Binnen PSV is er de verwachting dat meerdere clubs uit de Europese top zich nog zullen melden.

Meer op ED.nl




Tags

gakpo arsenal cody entourage geschetst londense recordsom vooruitzichten

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
Kom maar op met die munten dan , flink doorverkoop percentage erp en dan voorzie ik n route a la van persie,via Arsenal naar de echte top en dan mooi nog terug bij ons, tis hem gegund!
+4/-0

2 jaar geleden
55 miljoen excl. bonussen. Nu eens volledig meeprofiteren van idiote bedragen en niet voor minder doen.
+7/-0

2 jaar geleden
Mooi dat een Engelse club interesse toont. Die hebben wel wat te besteden. Gakpo de cashcow zodat PSV een deel kan herinvesteren in de selectie.
+3/-0

2 jaar geleden
Laat ze 'ver' dan maar vertalen naar 'veel'.

Arsène Wenger is long gone, dus nu kan het.
+3/-0

 
2 jaar geleden
Dit kan PSV financieel enorm helpen om stappen te maken en in het spoor van Ajax te blijven.
+4/-0

 
2 jaar geleden
PSV ligt alleen qua vermogen achter. Wat betreft te besteden transfergeld valt het wel mee omdat échte toppers niet naar Nederland komen. Onze vriendjes kunnen het geld wel hebben om Mbappé te kopen, maar die gaat net zo min naar hen als naar ons. Dus we kunnen gewoon in dezelfde vijver vissen. Hun meer eigen vermogen, wij zitten niet gehuurd.
+1/-0

 
2 jaar geleden
Met dit verschil dat zij in een seizoen 4 of 5 spelers uit die vijver kunnen trekken waar wij er 1 kunnen halen. Geld maakt toch nog steeds een groot verschil. Dat kun je compenseren door te werken aan een sterker collectief.
+2/-0

 
2 jaar geleden
Blind en Tadic zitten aan het eind van hun loopbaan en beginnen al minder te worden. Het huidige team van Ajax gaat dus uit elkaar vallen. Onze competitie is niet interessant genoeg voor veel spelers, dus ik denk dat Ajax nooit echt bij de top van Europa kan aansluiten. Alleen incidenteel. In Amd geloven ze echter iets heel anders,
+3/-0

 
2 jaar geleden
Wij vissen helemaal niet in dezelfde vijver. Ajax haalt Haller, Brobby en Bergwijn. Die zijn voor ons onbetaalbaar. Daarbij komt dat Ajax in de winterstop al meer uitgeeft dan wij in een heel jaar. Als het in de winterstop nog spannend is, wordt er in Amsterdam moeiteloos 25+ miljoen uitgegeven.
+1/-0

 
2 jaar geleden
Ik zeg ook niet dat we dat doen, maar zouden dat wél kunnen.
+1/-0

2 jaar geleden
Je moet als PSV zijnde ook een keer over de 50 miljoen gaan zitten voor een sterspeler. Deze club heeft veel geld nodig om nieuwe talenten te kopen maar ook spelers halen die direct de kar kunnen trekken.
+2/-0

 
Maan (geschorst)
2 jaar geleden
Precies! En als je altijd maar onder die grens van 50 blijft, dan kom je er nooit overheen. Gewoon brutaal zijn en het geld vragen wat ie waard is voor een Engelse club. En dat is gewoon 50/55 voor een speler als Gakpo. Voor Gakpo zelf ook een fantastische stap, veel mooiere club dan een Spurs of Newcastle. Arsenal is een topploeg die vanzelf weer komt bovendrijven. Hij kan via Arsenal ook een grote man worden en de stap naar de absolute top zetten.
+1/-0

 
2 jaar geleden
Op basis waarvan zou hij dan meer dan 50 miljoen waard zijn? Internationaal heeft hij nog niets laten zien.
+1/-0

 
2 jaar geleden
Ja ga het ff down playen... het is de idioterie van de PL, LEKKER OPDRIJVEN
+1/-0

 
2 jaar geleden
Je kan ook gewoon normaal blijven doen en de realiteit NIET UIT HET OOG VERLIEZEN
+1/-0

 
2 jaar geleden
Sterspeler? Ben je dat zo snel al ja?
+1/-1

2 jaar geleden
Lijkt me een hele goede optie voor de Eintovenaar.
Maar liever a la Wijnaldum en Depay nog jaartje blijven om
Kampioen te spelen.
+1/-0

Souza Faria 11 (geschorst)
2 jaar geleden
Slim van hem om naar zo’n club te gaan. Veel speeltijd en Arsenal zit weer flink in de lift met veel talent.
+3/-0

2 jaar geleden
Let op mijn woorden, om als sociale club bekend te blijven staan, "gunt PSV hem een transfer" omdat hij heeft bijgetekend. Zo is het altijd gegaan en zo gaat het nou ook weer. Dit wordt een érg grote teleurstelling voor velen van ons. Gakpo is gewoon over de 50 miljoen waard als bijv Milik voor 31 verkocht wordt. Ik haat het om gelijk te krijgen deze keer, hou het op 24 miljoen, zit ik er dichter bij ☹️
+3/-1

 
2 jaar geleden
Ik vrees dat je gelijk gaat krijgen. PSV wil schijnbaar het record breken dus ik verwacht wel meer dan 24, denk eerder richting de 35. Maar die 50 waar men hier van droomt, dat gaat hem echt niet worden...
+2/-1

 
2 jaar geleden
Bij 24 miljoen keten we ons aan de poort van PSV vast tot ze op onze eisen zijn ingegaan. PSV is geen goede doelen vereniging :)
+3/-0

2 jaar geleden
Een vertrek is niet tegen te houden. En dan maar beter smeden dat hete ijzer.
Ik hoorde Maarten Wijffels bij voetbalpraat zeggen dat ze binnen PSV inzetten op 100 miljoen transferwaarde voor het trio Gakpo, Madueke en Sangare, althans wat ik er van meekreeg.
+1/-0

2 jaar geleden
Meest verstandige is inderdaad naar een club te verkassen waar ze een afgestemd traject voor hem kunnen voorschotelen.
+1/-0

2 jaar geleden
Beter blijft Cody nog een jaartje.

Hij is hier nog niet uitgeleerd, heeft internationale bagage nodig en er staan mooie dingen te gebeuren onder de nieuwe leiding.
+1/-0

Kleine1 (geschorst)
2 jaar geleden
Inderdaad beter om nog een jaartje te rijpen hier ….
Onder een andere trainer, en een andere speelstijl (niet constant naar binnen trekken), dan kan hij zich nog beter ontwikkelen, en dat is voor hem en ook voor onze club veel beter!
Ik ben echter bang dat het niet meer tegen te houden is ….
+1/-0

2 jaar geleden
Cody kan beter nog een jaartje blijven. Met psv volgend jaar presteren in CL, sterker worden, naar het WK gaan en dan met een kampioenschap afscheid nemen. De Depay en Wijnaldum way zeg maar. Heeft hij ook nog een jaar om aan zijn fysiek te werken. Is toch anders in Engeland. Kijk nr een Klaassen en Van der Beek, die zo lijkt het fysiek te kort kwamen om het tempo bij te benen.
+2/-0

2 jaar geleden
Lozano werd verkocht voor 40 miljoen. Dus nu is het tijd om de 50 miljoen te halen. Het voordeel wat wij hebben is dat Gakpo waarschijnlijk ook graag wil dat PSV een flink bedrag aan hem verdient. In tegenstelling tot anderen denk ik wel dat we hem deze zomer moeten verkopen. Op het moment dat een speler gehyped wordt en de markt gek wordt, moet je toehappen. Ik heb al zo vaak gezien bij PSV (en ook bij Ajax trouwens) dat als je een jaartje wacht de vlag er heel anders bij kan hangen en dezelfde speler nog niet de helft waard is. Nu toeslaan dus!

Verder zou ik als ik Gakpo was niet naar Arsenal gaan. Arsenal is toch een beetje het Feyenoord van Engeland. Mooie club, maar altijd falen.
+2/-0

 
2 jaar geleden (gewijzigd)
Je schrijft wel vaker een verstandige post valt me op. Inderdaad, op het moment dat een speler gehyped wordt moet je toehappen. Nu zien ze in hem misschien een echte toekomstige topspeler, en volgend jaar vallen andere zaken op, en dan gaan ze weer twijfelen. Dus clubs kijken ook na elkaar en willen geen topspeler mis-lopen.

PS. Ik zou wel naar Arsenal gaan, juist omdat het dan niveau 'Feyenoord' is. Dan heb je de meeste kans op speeltijd, en speel je je ook in de kijker. De stap van NL naar Eng is al heel erg groot qua tempo en energie.
+1/-0

2 jaar geleden
Ik gun hem die transfer van harte(en ons de centjes natuurlijk) maar dan zal hij wel fysiek wat sterker moeten worden. Die duelletjes die hem hier al zoveel wedstrijden hebben gekost heb je daar twintig per wedstrijd!!
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage