Transparent
Inloggen
Sluiten

Bekerfinale voor supporters PSV uitverkocht

31 maart 2022 20:54 - PSV.nl
Foto: Pro Shots

Bekerfinale voor supporters PSV uitverkocht; image source: Pro Shots

PSV heeft bekend gemaakt dat de bekerfinale voor PSV-supporters is uitverkocht. Donderdagmiddag werden de laatste kaarten verkocht. De ploeg van Roger Schmidt zal daardoor op zondag 17 april worden gesteund door 17.500 supporters die met de auto of met de bus naar Rotterdam zullen gaan afreizen.

Meer op PSV.nl




Tags

bekerfinale roger schmidt

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
Als ze winnen volgt er dan in Eindhoven nog een huldiging? Ergens vlak daarna?
+1/-0

 
2 jaar geleden
Prima. Als ze maar niet vast een podium opbouwen. Dat gaat anders heel social media over mocht je tweede worden (zie de bekerfinale tegen AZ een aantal jaar geleden).
+2/-0

 
2 jaar geleden
Dat zag er toen inderdaad wel heel lullig uit langs het spoor.
+1/-0

2 jaar geleden
Deze zag ik echt niet aan komen, had met mijn zoon vanmiddag een van de laatste kaartjes. PSV leeft toch behoorlijk en gezien de verkoop van vandaag gaan er dus heel veel mensen die geen SCC hebben. Dat vind ik dan ook wel weer mooi, een breder en waarschijnlijk ook jonger publiek. En dat met toch een verplichte combi. Nu nog mooi weer en een zaag voor Antony en het komt goed!
+1/-0

 
2 jaar geleden
Ik zag 'm ook niet aankomen, SouBa, wellicht vanwege de uiterst vriendelijke prijzen.
+3/-1

 
2 jaar geleden
Reken maar eens uit wat voor jou een thuis wedstrijd kost ...Zo gek is deze prijs niet en 9 jaar terug was het 45 euro....
+1/-0

 
2 jaar geleden (gewijzigd)
En voor jouzelf, vriend, hahaha! Nee wat de kosten betreft is het natuurlijk maar een druppel op een gloeiende plaat als je het afzet tegen die tientallen duizenden en duizenden (100K?) die wij de afgelopen 4-5 decennia aan de club hebben gespendeerd... en het eind lijkt nog niet in zicht!

Maar het gaat hier natuurlijk ook om het principe hè? Dit doe je gewoon niet, punt. Zo ga je niet met je supporters om. Ik las hier van de (vorige?) week nog dat een supporter, die nota bene onder de rook van Rotterdam woont, is afgehaakt omdat hij de wedstrijd samen met vrouw en 3 kids wilde bezoeken. Dan heb je 't al meteen over €300. Schrijnend. Hanteer dan ook aangepaste prijzen voor jongeren zoals dat in de regel geschiedt.

Op het moment dat AZ de halve finale van Ajax verloor, wisten wij dat het geen leuk dagje Knor zonder beperkingen zou worden, maar dit is het andere uiterste. Maar goed, wij hobbelen maar weer gewoon mee, omdat wij niet beter weten, niet anders kunnen. Op naar de 11e bekerfinale (met PSV)! Of was jij er in de seventies (tegen NAC en/of Roda) óók al bij?
+1/-2

 
2 jaar geleden
Tegen Roda in Tilburg met een paar anderen eerste helft ergens in het stadion op de grond liggen slapen, zo zat waren we. Tweede helft wel gezien (dubbel dus uiteindelijk toch 90 min gehad 🤣)... Those were the days
+2/-0

 
2 jaar geleden (gewijzigd)
Dat vind ik persoonlijk ook de mooiste. Sowieso omdat deze onderdeel uitmaakte van dé trilogie maar ook omdat deze wedstrijd alles had wat een Cup Final mooi maakt: 2× op achterstand komen, Ronald Koeman die bij 1-2 strafschop mist, Eric Gerets die vlak voor tijd voor de 2e maal gelijkmaakt en PSV dat in de verlenging de enige en dus winnende goal maakt. En dan was er nog iets met Gène Hanssen... in de halve finale ook knap teruggeknokt van 2-0 achter bij het dat seizoen in de 1e divisie ongenaakbare RKC (2-3). Was ook een heet avondje!
+1/-1

 
2 jaar geleden
Ben er sinds 85 bij ,,zijn ook kaarten via KNVB te krijgen en vast ook op andere manieren ,hier gewoon opstap Arnhem ,maken daar al een feestje..Thuis bv tegen Leicester kaartje 25 euro 11-12 liter benzinie ,drankje wat eten ,zit ik er ook zo aan..020 betaald ook gewoon 65 eurotjes ....
+1/-0

 
2 jaar geleden
En dan heb ik er ook nog de nodige Europese tripjes op zitten. Ik moet eerlijk bekennen dat ik die mogelijkheid aan het begin van het seizoen niet had zien aankomen.
+1/-0

2 jaar geleden
Het is ook veel te goedkoop ;p
+2/-0

2 jaar geleden
Blij om toch weer de laatste kaartjes mogen kopen.
Het ging behoorlijk hard met de verkoop.
Nu hopen op de winst.
Heb er veel zin in.
+1/-0

2 jaar geleden
Balen, hadden al wat kaarten geboekt in onze groep maar 2 die via de clubkaart vandaag pas konden boeken, grepen mis na een wachtrij van bijne 4.000 (!) om 1400 uur... Balen. Zouden er nog meer kaarten later beschikbaar komen??
+1/-0

2 jaar geleden
Had het wel verwacht ,een hoop gezeur vooraf en gelukkig toch snel UITVERKOCHT ...
+4/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke malaise manolev praag ramalho renners romario rvc sandler santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie vip wedstrijdrapportage