Transparent
Inloggen
Sluiten

'Roger Schmidt sprak al maanden met Benfica'

7 april 2022 13:08 - Bild.de
Foto: Pro Shots

"Roger Schmidt sprak al maanden met Benfica"; image source: Pro Shots

Volgens het Duitse Bild heeft Roger Schmidt al langere tijd gesproken met Benfica over een contract. In de winterstop nam voorzitter Rui Costa al contact op en inmiddels is er een akkoord bereikt over een verbintenis na dit seizoen. Begin februari maakte Schmidt bekend zijn contract bij PSV niet te verlengen.

Meer op Bild.de




Tags

schmidt benfica roger bild costa rui

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
Oké.

Weet een keeper die die mee kan nemen die kant op ..
+1/-0

 
2 jaar geleden
JdJ zal wel een oogje op die keeper van Slavia hebben😬
+2/-0

2 jaar geleden
Had de juiste versterkingen gehaald van de winter en had 6 punten los gestaan met een trainer die had bijgetekend. Wat ben ik blij dat er een nieuwe wind gaat waaien
+1/-0

2 jaar geleden
Schmidt heeft al begin febr aangegeven zijn contract niet te verlengen. Was intern bij PSV natuurlijk al eerder bekend. Zijn goed recht om verder te kijken. Wens hem alle succes maar eerst nog proberen een prijs bij PSV binnen te hengelen.
+6/-0

 
Bij PSV was het zelf ook pas bekend op de dag dat het naar buiten kwam. Is aan alle kanten ook al aangegeven. PSV wilde het pas naar buiten brengen tijdens de interlandperiode van vorige week, maar omdat een Duitse journalist het nieuws al naar buiten had gebracht moest PSV wel met een allerhaast in elkaar gezet persbericht komen.
+1/-0

2 jaar geleden
Niets mis mee mag toch.....gaat het daar nog zwaar krijgen ....
+4/-0

Maan (geschorst)
2 jaar geleden
Niet de juiste trainer voor Benfica. Die moeten enkel van die latino’s hebben. Bij Benfica ga je niet de tijd krijgen die je hier wel krijgt. Had hier van mij nog zeker 3 jaar mogen blijven. Met de juiste aanwinsten zouden we namelijk echt kunnen gaan oogsten onder schmidt. Jammer dat ze dat in de winterstop niet toe wilde geven en hem niet de versterkingen gaven waarvan iedere leek zag dat ze nodig waren.

Dat praten met Benfica in de winterstop en een akkoord in februari verklaard voor mij wel waarom we zo slecht uit de winterstop kwamen.
+6/-1

2 jaar geleden
Ruud graag langer dan 2 jaar, zeker als ze er zoveel vertrouwen in hebben en deze hoeveelheid aan ervaring er naast hebben gezet. Werkt toch niet om je hoofdtrainer iedere paar jaar te wijzigen. Ergens in 2030 met 5 of 6 landtitels op zak mag hij de volgende stap wel wagen wat mij betreft.
+2/-0

2 jaar geleden
Roger Schmidt was al uiterst waardevol voor Benfica in augustus vorig jaar.
+1/-2

 
2 jaar geleden
Dan hadden ze beter voor Zahavi kunnen gaan.
+1/-0

 
2 jaar geleden
Had ook gekund ja, of voor Vertesse.
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage