Transparent
Inloggen
Sluiten

'Olivier Boscagli lange tijd uit de roulatie vanwege ernstige blessure'

12 april 2022 23:12 - ED.nl
Foto: Pro Shots

"Olivier Boscagli lange tijd uit de roulatie vanwege ernstige blessure"; image source: Pro Shots

PSV moet het lange tijd doen zonder Olivier Boscagli. Dat meldt het Eindhovens Dagblad. De club wil zelf nog niets naar buiten brengen, maar vast staat wel dat de verdediger kampt met een ernstige blessure en het seizoen sowieso voorbij is. Op Twitter gaat het gerucht dat Boscagli een of meerdere kruisbanden heeft afgescheurd.

Boscagli viel in de wedstrijd tegen RKC geblesseerd uit. Na de wedstrijd gaf Roger Schmidt nog aan dat de blessure mee leek te vallen en de verdediger tegen Leicester City sowieso weer inzetbaar zou zijn. Of die eerste inschatting volledig verkeerd was of Boscagli op de training deze week de blessure heeft opgelopen, is nog onduidelijk.

Meer op ED.nl




Discussieer mee op de forums


Tags

boscagli afgescheurd inschatting kruisbanden leicester rkc roger schmidt

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


El Frikandel (geschorst)
2 jaar geleden
Nondekøt, zal eens nie
+4/-0

2 jaar geleden
Deze kunnen we echt even niet gebruiken zeg. Hele seizoen al schering en inslag met blessures. Gelukkig is Ramalho wel terug.
+4/-0

2 jaar geleden
Het aantal (zware-) blessures neemt dit seizoen werkelijk historische proporties aan. Ik kan me niet voorstellen dat het ooit eerder in deze mate voor is gekomen. Ook bij Jong ligt al het hele seizoen zo’n beetje de halve basis eruit.

Alle reden voor een grondig onderzoek want domme pech daar geloof ik niet meer in.
+7/-0

 
Een deel daarvan is natuurlijk wel domme pech omdat het om contactblessures gehad. Dat is simpelweg niet te voorkomen. Dat zie je nu bij Boscagli, maar eerder ook met Ramalho. De blessures die Gakpo heeft opgelopen zijn ook allemaal door contactmomenten ontstaan.

Ben het overigens wel met je eens dat er wel een grondig onderzoek gedaan moet worden gezien het hoge aantal spierblessures. Of het nu komt door de training, een slechte warming-up, wellicht lichamen die gewoon niet geschikt zijn voor de topsport of het steeds drukker wordende speelschema, er zal wel duidelijk moeten worden waar al die blessures vandaan komen. En ongetwijfeld zullen er meerdere factoren zijn.

Ik vind het eigenlijk erger dat er steeds berichten komen dat een blessure meevalt. Boscagli zou op zeker donderdag weer kunnen spelen, maar blijkt toch zwaar geblesseerd. Mwene viel uit met een blessure, maar zat een week later als twijfelgeval bij de selectie. Bleek toch niet te kunnen spelen en twee maanden later is hij er nog steeds niet bij. En zo hebben we dit seizoen al meerdere spelers gehad waarbij de eerste inschatting was dat het wel meeviel en het uiteindelijk alsnog weken/maanden duurde.
+1/-1

2 jaar geleden
Erg balen voor Oliver en natuurlijk ook voor PSV. Boscagli is inmiddels een sterkhouder dus die gaan we erg missen.
+4/-0

2 jaar geleden
Da's mooi kak. Zijn toch twee basisspelers die we ff kwijt raken voor een flutpotje tegen Wolluk. En dat in een week met twee super belangrijke potten.
+4/-0

2 jaar geleden
Eerlijk gezegd vind ik wel dat hij een aantal keren nogal wild op een tegenstander afrende, waarbij een frontale botsing bijna niet te vermijden is. Bij deze keer dacht ik ook van "als dat maar goed gaat" want je gaat met flinke impact tegen elkaar aan.
Ik heb respect voor zijn inzet, maar soms denk ik dat je ook op een iets slimmere manier het duel aan kan gaan.

Als hij meerdere kruisbanden heeft afgescheurd zou dat een enorme domper zijn, ook omdat je meteen de vCL van volgend seizoen mis loopt.
+2/-0

 
2 jaar geleden
Serieus?
Ik ben juist blij met zijn agressieve manier van verdedigen. Sterker, ik zou willen dat meerdere spelers dit gif hadden.

Flinke aderlating, sterkte Ollie
+2/-0

 
2 jaar geleden
Helemaal mee eens. Allemaal leuk en aardig dat we iemand hebben waar de inzet er wel vanaf de buitenkant vanaf te lezen is, maar behoorlijk onbesuisd is het wel. Het ontbreekt de psv'ers om de een of andere reden nogal aan voetbalintelligentie. Wanneer maak je een overtreding wel of niet (bij 2-0, zie Vinicius die iedere keer de keeper vastpakt en Boscagli die er blijft inkleumen alsof z'n leven er vanaf hangt). Zo ook bij corners, vrije trappen en zelfs inworpen, waarbij kennelijk de kans op een goal niet serieus wordt genomen en we vooral de speler die een assist op zijn naam wil krijgen de bal maar laten nemen, terwijl er spelers met meer kwaliteiten op het veld staan.
+1/-0

2 jaar geleden
Nou.. ‘T zal eens een keer een beetje mee gaan zitten zeg..
kunnen we dan echt niemand gewoon een seizoen heel houden?!
+1/-0

Kleine1 (geschorst)
2 jaar geleden
Shi …. In een wedstrijd tegen RKC, waarin we spelers willen sparen, verliezen we er notabene 2!
Ik denk dat we het nu wel kunnen vergeten voor de rest van het seizoen …. :\(
+1/-0

 
2 jaar geleden
Idd - ongelooflijk. Scheelt heel veel voetbal van achteruit. Ploeg kan gewoon niet fit blijven - elke reeks aan belangrijke wedstrijden gaat het weer mis.
+1/-0

 
2 jaar geleden
Nou was het ook wel een ongelofelijk domme overtreding van hem op het middenveld waar die blessure ontstond. Als je daarmee dan nog een superbelangrijke wedstrijd over de streep trekt, maar tegen RKC??

Maar goed dat zit nu eenmaal in zijn spel en pakt het meestal goed uit.
+1/-0

2 jaar geleden
Zouden ze aan het rouleren zijn in de staf. De medische staf doet de transfers en de scouting doet de medische begeleiding....
+1/-0

2 jaar geleden
Zo wat een aderlating. Vond hem supersterk tegen Leicester
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke malaise manolev praag ramalho renners romario rvc sandler santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie vip wedstrijdrapportage