Transparent
Inloggen
Sluiten

'PSV hoopt op tijdelijke komst van Savinho'

28 april 2022 17:20 - Telegraaf.nl
Foto: Pro Shots

"PSV hoopt op tijdelijke komst van Savinho"; image source: Pro Shots

De Telegraaf meldt dat PSV hoopt op de komst van Savinho. Het Braziliaanse talent vertrekt deze zomer naar Manchester City, maar de Engelse topclub wil hem direct verhuren zodat hij kan wennen aan het voetbal in Europa. Zelf zou Savinho zijn zinnen hebben gezet op een tijdelijk vertrek naar Eindhoven.

Naast PSV hebben ook Troyes en Lommel interesse in de tijdelijke komst van de Braziliaan. Beide clubs maken onderdeel uit van de City Group.

Meer op Telegraaf.nl




Tags

savinho braziliaan lommel telegraaf troyes

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Hij is nog geen 3 weken geleden 18 geworden; is dit direct materiaal voor het eerste?
+1/-0

 
Nee, is voor Jong PSV. Rik Elfrink meldde eerder dat PSV een vergoeding krijgt om hem te huren en PSV ook een deel van de transfersom als City hem ooit verkoopt.
+2/-3

1 jaar geleden
Klinkt goed maar is idd nog erg jong, hoewel dat was Ronaldo ook destijds, en gezien de medekandidaten Lommel & Troyes zie ik hier nog niet 1-2-3 versterking in. Zinchenko heeft het bij ons niet kunnen waarmaken en die was volgens mij stuk verder in zijn ontwikkeling. Afwachten maar.
+2/-0

 
@ Killer, Zynchenko liep mijns inziens voor op ons jong, werd gewoon niet begrepen, je kon de frustratie van hem af zien druipen, ben geen voorstander van dit soort constructies die naar mijn mening gewoon een camouflage zijn voor de oude versies.
+4/-0

 
1 jaar geleden
Wou al zeggen, was de sterkste speler die we hadden, maar op een of andere vage rede zat ie ineens in Jong. Onze trainer zat er daar toch echt ff flink naast.
+3/-0

1 jaar geleden
Blijft vreemd dat een Engelse club een speler mag kopen terwijl ze normaal gesproken er geen werkvergunning voor kunnen krijgen (als hij in Engeland zou spelen), maar dan wel gewoon kunnen verhuren aan een andere club in Europa. Verder jammer dat de FIFA de aangekondigde limieten (max. 6 spelers) voor verhuurde spelers pas vanaf 21 jaar gelden en niet voor alle leeftijden. City heeft (naast hun eigen selectie) op dit moment 34 verhuurde spelers rondlopen op de velden in Europa. Dat slaat toch nergens op.
+7/-0

 
1 jaar geleden
Dat soort regeltjes van de UEFA Maffia zijn alleen maar voor de bühne. Waarschijnlijk is er ergens in een achterkamertje, met de grote clubs erbij, overlegt van hoe ze nu een regel kunnen verzinnen die de grote clubs geen pijn doet maar dat het dan wel net lijkt alsof er maatregelen worden genomen tegen hen. Daar is dit uit komen rollen. Mij zit nog steeds het hele gebeuren rondom Angelino dwars. Hoe hij ons is ontglipt door één of andere køtclausule. Laat de UEFA eerst maar eens wat aan die clausules gaan doen. Maar die spelen gewoon onder één hoedje met die grote clubs dus laten alles lekker zoals het is en hebben het wel over financial fair play.... Eén grote show is het. Misschien iets voor De Mol om zich in te mengen?
+3/-0

 
1 jaar geleden
Als je kijkt naar de vaste CL-plaatsen dan is al duidelijk te zien dat eigenlijk de grote clubs de UEFA besturen. Niet direct, maar wel door steeds te dreigen met een eigen competitie, als ze hun zin niet krijgen, zodat ze zekerheid hebben tav het geld.
Waarom de UEFA nog naar de FIFA luistert is me helemaal een raadsel.
+2/-0

1 jaar geleden
Werk aan de winkel voor Gomes om hem naar PSV te loodsen.
+3/-0

1 jaar geleden
Die jongen wordt als een wonderkind neergezet dus hoezo PSV2? Als iets goed is boeit leeftijd toch helemaal niet?
+3/-1

1 jaar geleden
Niet doen. Zit eigen jeugd in de weg en levert amper wat op. Gelukkig zijn ze ook eindelijk bezig wat jonge talenten te kopen. Daar moeten we het uiteindelijk echt van hebben.
+2/-1

1 jaar geleden
Staat al weer vol hier met hoop ,belangstelling enz zet er pas iets neer als het zeker is dat die persoon komt..
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje