Transparent
Inloggen
Sluiten

'Roger Schmidt wil volgend seizoen ook Mario Götze bij Benfica'

2 mei 2022 21:44 - A Bola
Foto: Pro Shots

"Roger Schmidt wil volgend seizoen ook Mario Götze bij Benfica"; image source: Pro Shots

Volgens het doorgaans betrouwbare Portugese A Bola wil Roger Schmidt komende zomer Mario Götze meenemen naar Benfica. Schmidt zou bij de leiding van de Portugese club hebben laten weten dat de Duitse middenvelder een van zijn favorieten is om de selectie te versterken. Benfica heeft het verzoek van Schmidt in beraad genomen.

Het Eindhovens Dagblad meldde eerder op de dag dat Götze bij PSV een gelimiteerde afkoopsom in zijn contract heeft en hij naar verwacht voor 3 à 4 miljoen euro kan vertrekken.

Afgelopen maand waren er ook geruchten dat Schmidt Érick Gutiérrez zou willen overnemen van PSV.

Meer op A Bola




Discussieer mee op de forums


Tags

schmidt benfica gotze roger beraad bola favorieten gutierrez

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
3 a 4 miljoen is heel redelijk voor een wereldkampioen, pffff. Kan Cocu niet de rol van De Jong overnemen ? Veel slechter kan het toch niet worden.
+1/-7

 
1 jaar geleden
Simpele reactie zeg. Misschien was het voor Mario wel een vereiste om z'n handtekening te zetten, had hij anders gratis weggegaan deze zomer.
+10/-0

 
1 jaar geleden
Mee eens. Toen hij zijn contract ging verlengen was ik al benieuwd naar de voorwaarden.

Technisch een hele goed voetballer, maar ik heb maar zelden het gevoel gehad dat hij echt PSV bij de hand ging nemen. Toch zou ik hem graag in PSV blijven houden.
+2/-0

1 jaar geleden (gewijzigd)
Vind jij de Gotze van nu de zelfde Gotze van 8 jaar geleden? Een oud wereldkampioen bepaalt niet zijn huidige waarde. Dit bedrag is waarschijnlijk afgesproken bij het verlengen van zijn contract. Als ie gaat vervalt er ook een grote kostenpost. Maar ook ik zou voor elke speler de jackpot willen ontvangen voor onze club, echter is dit niet realistisch.
+5/-0

1 jaar geleden
Is tot dusver niet de sensatie gebleken waar we met z’n allen op gehoopt hadden. Laat leuke dingen zien, maar wel veel te weinig. Had meer verwacht van ‘m (tegen beter weten in wellicht).
+5/-0

1 jaar geleden
Lang geleden dat wie iemand in ons PSV shirt zo makkelijk hebben zien voetballen. Helaas toch ook vaak ziek, zwak of misselijk, maar wat een enorme goede voetballer. Gratis gekomen. twee seizoen van kunnen genieten en gaat ons nog geld opleveren ook aan het einde van de rit. Zonder Roger Schmidt had hij hier natuurlijk nooit gespeeld en dat hij ook zou vertrekken als Schmidt zou gaan kon iedereen wel verwachten. Hij wil graag CL spelen en met Benfica is die kans vele malen groter natuurlijk. De absolute top zit niet meer op een Götze te wachten, maar geweldig dat hij voor ons heeft gespeeld. Ik zie in Veerman een goede opvolger, Bazoer is al geregeld lijkt mij zo en Timber vond ik tegen ons ook erg sterk voetballen, zou mooi zijn als we die ook kunnen halen. Dan hebben we het middenveld aardig bezet volgend jaar en kan John zich vol gaan richten op 2 keepers, 4 verdedigers, 2 spitsen en 3 buitenspelers. Moet ie uiteraard dit jaar wel het een en ander zien te verkopen. Ben heel benieuwd.
+5/-0

1 jaar geleden
Hij neemt maar mee wie hij wil, maar vergeet vooral niet Vinícius mee terug te nemen Roger !!! Heb nog steeds het idee dat De Jong dacht dat hij met die Vinicius van Real te maken had 😆
+4/-1

Maan (geschorst)
1 jaar geleden
Weet iemand hier of het klopt: mocht Gotze naar een CL ploeg gaan dan zou zijn afkoopsom niet 4/5 maar 10/12 zijn.
+1/-1

1 jaar geleden (gewijzigd)
Fijne gozer dan die Schmidt, als stank voor dank PSV beroven van zijn spelers.
+1/-3

 
Kleine1 (geschorst)
1 jaar geleden
Tja, en geloof maar dat Gotze niet de enige speler is die hij gaat meenemen.
+2/-0

 
1 jaar geleden
Die illusie maak ik mij idd ook niet nee.
+1/-0

 
Maan (geschorst)
1 jaar geleden
Ik verwacht dat ie Mauro gaat proberen mee te nemen voor een klein bedrag. Maar momenteel is mauro gewoon een dikke 30+ waard. 1 van de beste moderne backs in Europa, wie had dat gedacht.
+2/-1

 
1 jaar geleden
Laten we weer vooral lekker doorslaan ja. Mauro is bezig aan een geweldig seizoen, maar meteen vinden dat hij 30+ miljoen waard is en hij een van de beste moderne backs is? :D :D
+2/-1

 
1 jaar geleden (gewijzigd)
Zo werkt het toch altijd en overal? Hoe denk je dat bv een Ramalho naar PSV gekomen is?

Het is te hopen dat het bij Guti en Götze blijft. Kans was toch al aanwezig dat ze weg zouden gaan. Anders misschien naar verschillende clubs, nu naar dezelfde club. Prima toch. Weet je nog, Strootman en Mertens? Hoe kwamen die ook weer naar PSV? Juist. :)
+3/-0

 
1 jaar geleden
Volgens mij hadden wij destijds niet de trainer van FC Utrecht overgenomen.
+1/-0

1 jaar geleden
Zoekt Benfica ook nog een goeie keeper. Die hebben wij nog wel 1 (Drommel). En een goede linksback? Hebben wij ook nog te koop (max). Een multi functionele middenvelder dan? Ook al (thomas). Of een onberekenbare aanvaller? Check (bruma).

Met pijn in het hart Roger, maar als het echt niet anders kan, neem maar mee.
+6/-0

1 jaar geleden
Het zal wel aan mij liggen maar van ervaren jongens met een dito salaris verwacht ik dat ze de rest vaak bij de hand nemen. Schijnbaar waren Gotze zijn statistieken tijden de bekerfinale van een andere planeet maar voor de rest vind ik dat deze jongen veels te weinig gebracht heeft. Zet dat eens af tegen de grotere jongens bij onze directe concurrent. Tijdens topwedstrijden onderscheiden mannen zich doorgaans van de mannen. In het geval Gotze vond ik dat niet het geval. Zahavi daarentegen vond ik in de opzicht meer zijn mannetje staan alhoewel ik van die laatste ook meer had verwacht.
+1/-3

 
1 jaar geleden
Misschien is/was het verwachtingspatroon niet reëel.
+1/-0

1 jaar geleden
Jammer, prachtspeler die nooit verzaakt..aan de andere kant heb je meteen een vaste plek voor Veerman waar die het beste tot zijn recht komt.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Gotze -> Veerman... AU!

Ik word nog niet zo blij van Veerman, die moet nog een paar hele grote stappen maken. Zondag was het ook weer dramatisch slecht.
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo hendrikus kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage