Transparent
Inloggen
Sluiten

'PSV gaat opnieuw vol voor terugkeer Luuk de Jong'

19 mei 2022 23:31 - ED.nl
Foto: Pro Shots

"PSV gaat opnieuw vol voor terugkeer Luuk de Jong"; image source: Pro Shots

PSV zet komende zomer opnieuw vol in op een terugkeer van Luuk de Jong. Dat weet het Eindhovens Dagblad te melden. PSV is bereid om een afkoopsom van meerdere miljoenen te betalen voor de spits, die momenteel nog op huurbasis voor Barcelona speelt. De clubleiding hoopt in de komende weken al toe te slaan, maar onduidelijk is nog of Sevilla en De Jong zelf al zo snel over een transfer willen onderhandelen.
Tags

jong barcelona sevilla

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 maanden geleden
Zou fantastisch zijn als hij zou terugkeren. Natuurlijk vanwege zijn sportieve kwaliteiten, maar ook omdat het zo'n leuke gozer is die past bij de uitstraling van onze club. Verwacht alleen dat het lastig zal worden aangezien hij een oké seizoen in Catalonië heeft gedraaid.
+1/-0

2 maanden geleden
Ik hink op twee gedachten.
+2/-0

2 maanden geleden
Een te verwachtte keuze maar zeker welkom.
+1/-0

2 maanden geleden
Ben nog niet enthousiast.
Keiharde werker, verzaakt nooit. Maar is wel een lapmiddel voor één misschien twee seizoenen.
+4/-0

2 maanden geleden
Als je hem kan krijgen, doen!

Maar zou zowel Barcelona (huur) als Sevilla (eigenaar) hem niet meer willen? Anders lijkt mij zijn keuze niet al te moeilijk.
+2/-1

2 maanden geleden
Ik zou zijn terugkomst enorm toejuichen. Zou de natuurlijke leider van de groep zijn samen met Ramalho. Echter hoop ik dat PSV dit keer met een tijdsdeadline werkt en ook daadwerkelijk doorschakelt mocht het allemaal te lang duren. Niet weer zo'n situatie als de laatste jaren dat je eigenlijk in DE wedstrijd van het jaar niet klaar bent.
+3/-0

 
2 maanden geleden
Zou wel slecht gesteld zijn met PSV als je een beperkte spits en derderangs Braziliaanse verdediger als leiders hebt.
+1/-2

 
2 maanden geleden
Ik hoor uit betrouwbare bronnen dat Jdj met de nummer 7 van Man United bezig is en net de nummer 30 van PSG. Wie weet worden dat onze nieuwe leiders
+1/-0

 
2 maanden geleden
Ramalho is een flop, positioneel uiterst zwak
+1/-1

 
2 maanden geleden
Barca gaat vol voor Lewandoski. Dan heb je geen breekijzer of kopper meer nodig. Dat sprookje is uit voor Luuk. Sevilla twijfelt wellicht, die verhuurden hem makkelijk maar hebben nou gezien wat ze eventueel misten om te forceren. Luuk zelf wil echter wekelijks spelen met het WK in aantocht. Gaat niet gebeuren daar. Dus dit lijkt deze keer wel door te gaan. 1 jarig contract, 32 jaar, max 6 miljoen. Geen wereldspits, maar zeker forse vooruitgang t.o.v. dit jaar.
+3/-0

2 maanden geleden
Alleen jammer dat hij in de eredivisie nauwelijks aan koppen toe komt omdat hij 90 minuten wordt vastgehouden of afgefloten.
+2/-2

2 maanden geleden
Luuk is een held, maar…. Ik vind het getuigen van weinig creativiteit dat PSV niet verder komt dan terugvallen op een oudgediende, waar eigenlijk het beste wel vanaf is.

Scouting is bij PSV toch wel heel ver teruggevallen. Daar waar PSV vroeger creatief was en door buiten de gebaande paden te denken, steeds verraste met aankopen, hopen we nu dat Luuk in de zomer geen betere optie voorbij ziet komen dan PSV.

Ik vind het teleurstellend…..
+5/-0

2 maanden geleden (gewijzigd)
De andere eredivisie clubs kennen Luuk's kunstjes nu wel, en volgens mij heeft hij het prima naar zijn zin met zijn gezinnetje in Spanje.

Ik zou liever een nieuwe Farfán zien in plaats van een ouwe (betrouwbare) kapstok.
+2/-0

2 maanden geleden
Ondanks dat Luuk inderdaad een held is, vind ik het ook wel een teken van armoe van de scouting. Speler zonder restwaarde. Kan alleen maar tegenvallen gezien zijn prestaties in het verleden hier. Hope I'm wrong....
+3/-0

2 maanden geleden
Zoals gisteren ook al gezegd onder een ander bericht. Echt te bizar voor woorden dat zelfs dit negatief uitgelegd wordt in de reacties :I Als Lewandowski transfervrij naar PSV zou komen en zelf contributie zou betalen, zou het nog steeds niet goed zijn volgens mij.
+2/-2

 
2 maanden geleden
Het zegt vooral alles over diegenen
+2/-1

 
2 maanden geleden
Ik snap hier ook helemaal niks van. Luuk is een garantie voor 15+ doelpunten en als het even meezit 20+. Ter vergelijking, onze topscorer dit jaar was Gakpo met 12 doelpunten. En dan heb ik het nog niet eens over het verdedigende werk wat Luuk altijd levert. Natuurlijk moeten we dolblij zijn als hij terugkomt.
+5/-0

 
2 maanden geleden
Ik ben dit niet helemaal met je eens. Ook ik vraag me bijvoorbeeld af of onze scouting elders niet 1 of andere parel kan vinden omdat we continue maar de naam Luuk de Jong lezen. Ja de wereld is veranderd en ja, scouting zal best met andere namen bezig zijn maar waar we in het verleden vaak verrast werden lijkt het onder John de Jong allemaal redelijk voorspelbaar. Of willen we op deze site alleen maar ja knikkers? Dat kan toch niet de bedoeling zijn van een forum?
+1/-1

 
2 maanden geleden
Je hebt nu het andere uiterste. Ik zie dat een andere poster dit hieronder ook al gemeld heeft. Het maakt niet uit wie PSV haalt/probeert te halen, je ziet steeds dezelfden die het op voorhand al k*t vinden.
+1/-0

 
2 maanden geleden
Laten we wel wezen: er is de laatste jaren niet heel veel goed gegaan bij ons mooie cluppie. Ik denk dat dat een hele grote oorzaak is.
+1/-0

 
2 maanden geleden
Ben het wel met Tony eens. Luuk voor volgend seizoen is natuurlijk risicoloos, mits goed aangespeeld. Maar als we na intensief rondkijken toch weer bij Luuk uitkomen zegt dat natuurlijk ook wel wat over de scouting.
Maar hee, iemand die er zo twintig in het mandje legt is uiteraard welkom. Klinkt niet slecht natuurlijk Gakpo-De Jong-Madueke 👍
+1/-0

2 maanden geleden
Niet meer aan beginnen! Kan alleen maar tegenvallen. Al dat terugvallen op oude bekenden valt in 80% van de gevallen tegen (bij PSV was alleen Cocu succesvol). Bovendien houdt het de doorstroom en nieuwe verassingen tegen. Ga dan vol voor Amin Sar van Heereveen.
+2/-1

 
2 maanden geleden
Briljant plan. Iemand die maar net kan aanhaken bij het niveau van Heerenveen als nieuwe spits halen :ja:denk
+1/-0

2 maanden geleden
Kost miljoenen en je krijg er niets meer voor terug ,JDJ koop iets voor de tookomst en waar ook nog iets aan te verdienen is ...Al dat terug halen een beetje klaar mee ..!!!
+3/-0

 
2 maanden geleden
Alleen maar een hoop doelpunten. Dat moet je inderdaad niet willen :denk Gewoon alleen maar talenten halen :ja En dan verbaasd zijn dat niemand de kar kan trekken :denk
+5/-2

 
2 maanden geleden
Welkom op deze site. Op voorhand weet je de reacties toch al.

PSV wil een ervaren speler halen: Heb je niks aan, spelers met restwaarde heb je nodig

PSV wil een talent halen: Heb je niks aan, PSV moet een ervaren speler halen die de boel op sleeptouw neemt

PSV wil een Nederlander halen: Bord op schoot scouting, haal eens een buitenlander

PSV wil een buitenlander halen: Haal een Nederlander, die is al gewend aan de EredivisieHoe je het went of keert, iedere speler die PSV haalt of wil halen is op voorhand k*t :ja Je zou maar zo in het leven staan
+6/-1

 
2 maanden geleden
Haha ja precies dat!
Met Gotze en Zahavi gaan er sowieso al 2 routiniers weg.
Luuk is een fantastische speler om dat gat in te vullen.
Heeft jarenlange ervaring, is top in een rol voor alle talenten, mooi uithangbord voor de club..
Schiet mij maar lek hoor..
(En ja.. een talentvolle topper die er 45 maakt mag van mij ook komen ;) )
+5/-0

2 maanden geleden
Met de ervaring dat Luuk laatste jaren heeft opgedaan zullen de ED spelers het niet makkelijk tegen hem hebben zonder medewerking van de wedstrijdleiding , dus zijn eventuele komst is hoe dan ook een verrijking voor ons afgaande van het feit dat hij in Spanje tegen zwaardere kaliber verdedigers zijn doel ook weet te bereiken
+1/-0

2 maanden geleden
Als je het bij een kwakkelend Barca kan, kan je het zeker nog bij PSV. Daarbij de juiste spirit en kan mooi zijn carrière hier afsluiten om vervolgens koptrainer te worden van de hele club. Er zullen weinig betere koppers zijn in de wereld. Tegen Benfica was hij exact wat er miste om gewoon alle ballen in de 16 te rammen.
+1/-0

2 maanden geleden
Mijn "gut feeling" zegt: niet doen.
Luuk de Jong is van vroeger. Toen was hij goud waard voor de club. Maar je stapt niet twee keer in de zelfde rivier.
Hij is niet beter geworden dan hij was en je kunt niet opnieuw een heel team aan zijn kwaliteiten en tekortkomingen aanpassen.
+1/-0


Win met PSV

Registreer je nu via deze link bij onze bookmaker en krijg op je eerste storting van maximaal 20 euro een free bet van hetzelfde bedrag cadeau!PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

bakayoko bet clubliefde eredivisie etappe feyenoord freak ganna gini gotze hoever jacks james jana jong marlon martinez pogacar psg rodriguez roglic shinyazurill simons skipper steemzen tour vingegaard vlasov wijnaldum xavi