Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV presenteert programma voorbereiding: ook oefenduels tegen Villarreal en Real Betis

24 mei 2022 12:24 - PSV.nl
Foto: Pro Shots

PSV presenteert programma voorbereiding: ook oefenduels tegen Villarreal en Real Betis; image source: Pro Shots

Via de officiële kanalen heeft PSV het volledige programma van de voorbereiding op het nieuwe seizoen bekend gemaakt. De eerste training staat gepland voor maandag 20 juni, waarna de ploeg op maandag 4 juli op trainingskamp vertrekt naar het Duitse Marienfeld. In Duitsland zal op zaterdag 9 juli een oefenduel worden gespeeld tegen Arminia Bielefeld, de club waar Ritsu Doan vorig seizoen aan was verhuurd.

Bij terugkomst in Nederland staat er ook nog drie oefenduels op het programma. Op zaterdag 16 juli zal als afsluiting van de PSV FANdag worden geoefend tegen Villarreal, de halve finalist van de Champions League en vorig seizoen de winnaar van de Europa League.

Op dinsdag 19 juli zal in het Philips Stadion worden geoefend tegen FC Eindhoven en de laatste wedstrijd in de voorbereiding vindt plaats op zaterdag 23 juli tegen Real Betis, de bekerwinnaar van Spanje. Dat zal een terugkeer worden van Andrés Guardado in Eindhoven, aangezien de Mexicaanse recordinternational inmiddels vijf seizoenen voor de Spaanse club speelt.

Meer op PSV.nl




Tags

betis villarreal andres arminia bielefeld doan duitsland fandag guardado marienfeld nederland recordinternational trainingskamp

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Mooi programma met goede tegenstanders, maar ik hoop dat er nog wel ergens een oefenduelletje tegen een amateurclub in de regio komt. Is toch altijd leuk om de jongens van dichtbij te zien en hopelijk wat doelpunten mee te pikken.
+2/-0

1 jaar geleden
Fijn dat er een keer flink wat thuiswedstrijden zijn in het oefenprogramma! (zeker met een all-in scc)
+3/-0

1 jaar geleden
Leuk die 2 thuiswedstrijden tegen Spaanse subtoppers, en nog wel op zaterdagavond! Daarmee kan je je als selectie mooi aan het thuispubliek presenteren. Tijd geleden.
+3/-0

Erg leuk, en inderdaad een oefenpotje tegen Udi 19 zou geen kwaad kunnen;-)
+1/-0

1 jaar geleden
Worden weer wat leuke dagjes Eindhoven en mooie ploegen gaan het zien tegen die tijd...
+2/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.847 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev nederland praag psvrijnwoude renners romario rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage