Transparent
Inloggen
Sluiten

Loïs Openda: 'Een transfer naar PSV zou mooi kunnen zijn'

27 mei 2022 12:56 - De Telegraaf
Foto: Pro Shots

Loïs Openda: "Een transfer naar PSV zou mooi kunnen zijn"; image source: Pro Shots

In de wandelgangen is de naam van Loïs Openda genoemd als mogelijke nieuwe spits van PSV. In gesprek met De Telegraaf geeft de spits zelf aan een overstap naar PSV mooi zou kunnen zijn. "Het is een goede club, een club met veel geschiedenis en veel goede spelers", aldus Openda. "Maar ik kan nu nog niet zeggen waar mijn toekomst ligt."

Openda gaat verder: "Die zou ook bij Club Brugge kunnen liggen, want mijn contract bij Brugge loopt nog twee seizoenen door. Maar ik ben zeker ook geïnteresseerd om de stap naar een andere club te maken. Het gaat erom wat het beste voor mijn carrière is."
Tags

openda lois brugge telegraaf wandelgangen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
Nou, daar zal dus al wel mee gespromen zijn, hij zal dit niet voor niks, zomaar out of the blue zeggen natuurlijk...
+1/-0

 
2 jaar geleden
Maar zei hij het ook zomaar out of the blue? Het is in gesprek met De Telegraaf, grote kans dat zij het gerucht benoemde en Openda slechts beide deuren open heeft gelaten. Niks bevestigd, niks ontkent en geen deuren dichtgegooid.

Kan hier weinig conclusies uit trekken, laten we het maar eerst afwachten.
+1/-0

2 jaar geleden
Openda lijkt me een behoorlijke verbetering ten opzichte van Zahavi. Haal maar op!
+1/-0

2 jaar geleden
Zou een goede speler voor PSV zijn. Die kan wel een counter uitvoeren en scoren in grote wedstrijden en kan op alle aanvallende posities uit de voeten. Zijn productie is prima voor zijn leeftijd. De vraag is alleen of zijn transferprijs binnen de perken blijft.

PSV lijkt wel aardig te investeren in komend seizoen, terwijl we al bijna goed genoeg waren. Maar misschien hangt dat ook samen met grote verkopen.
+1/-0

 
2 jaar geleden
Je hebt alleen vrij weinig aan die counters als vrijwel alle clubs in de Eredivisie zich massaal terugtrekken en jij zelf voor het spel moet zorgen
+2/-0

 
2 jaar geleden
Dat is waar, maar als je 1-0 voor staat tegen een mindere tegenstander, komt er vaak wel ruimte. Daarbij laten we het de laatste jaren vooral in de toppers liggen. Tegen Ajax, Benfica, AZ, Leicester, etc, lag er genoeg ruimte. Tegen mindere tegenstanders kun je hem ook wat aan de zijkanten posteren.
+1/-0

2 jaar geleden
Openda en Luuk de Jong erbij. Zahavi, Romero en Vinicius exit. Dan Gakpo, Gotze en Sangare houden. Nieuwe keeper en de verdediging op orde brengen en klaar is John.
+1/-0

2 jaar geleden
Ik weet niet of dit een typische PSV-spits is. Tenzij je er (een type) Luuk de Jong naast of voor zet, als target-man. Het idee Farfan-Vennegoor.
+3/-0

 
2 jaar geleden
Ik vind het ook geen ideale spits voor PSV. Daarnaast vraag ik me af of hij wel stabiel genoeg is voor PSV, want bij PSV moet je presteren en moet je winnen. Dat vraagt een andere mentaliteit.
En als PSV ver naar voren speelt heeft hij een stuk minder ruimte.
+2/-0

2 jaar geleden
Ik denk dat we ook toe moeten naar een spitsenduo waarvan er een een beweeglijke spits is met diepgang en daarnaast type de Jong om te forceren.
+1/-0

2 jaar geleden
Aardige spits, maar hij is zelfs bij Vitesse nogal eens geschorst omdat hij zich niet kan beheersen. Dat is echt een verbeterpunt voor die jongen.
+2/-0

2 jaar geleden
Koopje, voor achter Luuk. Dan nog een keeper. Wijnaldum. Bazoer. Die rechtsback van H'veen. En het belangrijkste, Brands moet nog ff een top CV uit zijn netwerk goochelen. Teze en Ramalho, met Boscagli eruit tot de winter, is veel te karig. Dag Sinterklaas.
+1/-0

 
2 jaar geleden
Hoe weet je dat het een "koopje" is. Is zijn afkoopsom bekend ?
+1/-0

 
2 jaar geleden
Contract loopt over 1 maand af meen ik.

Slechts wat tekengeld toestoppen, beetje nesquick erbij en klaar is Klara.
+1/-0

 
2 jaar geleden
Ok jammer. Transfermarkt.com kennelijk niet up to date.
+1/-0

 
Je keek in de kolom van zijn huurcontract van Vitesse. Paar regels daaronder staat zijn contract bij Club Brugge ;)
+1/-0

2 jaar geleden
Zie hem liever dan Luuk komen zit nog toekomst in en is later nog te verkopen..Wordt nog een klus voor onze vriend JDJwat hij allemaal gaat kopen en verkopen..
+1/-1

2 jaar geleden
Heb deze man ook meerdere 1 tegen 1 kansen zien missen, zo dodelijk is hij nou ook weer niet in de counter.
En inderdaad, zal wel een prijskaartje aan hangen met het huidige contract.
+1/-0

2 jaar geleden
Geweldige aanwinst, wordt steeds beter. Bazoer ook mee en dan nog een CV, een back en 2 keepers terwijl de kern (gakpo, sangare, gotze, ramalho) blijft aangevuld met Veerman, madueke etc
+1/-0

2 jaar geleden
Beetje Arouna Koné vibes bij deze speler. En zoals anderen ook stellen, sowieso een verbetering tov Zahavi.
+1/-0PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

ake basarnhem berg boscagli costa dest dijk feyenoord flamingo frankrijk gakpo gerets koeman malen mauro nederland oostenrijk oranje ring rodriguez ronaldopsv rosario schouten sepp strijdplan teze vaio veerman weghorst xavi