Transparent
Inloggen
Sluiten

'Clubs uit Turkije informeren naar Bruma'

2 juni 2022 15:53 - ED.nl
Foto: Pro Shots

"Clubs uit Turkije informeren naar Bruma"; image source: Pro Shots

Het Eindhovens Dagblad weet te melden dat clubs uit Turkije belangstelling hebben getoond voor Bruma. Volgens zijn zaakwaarnemer is er nog geen sprake van een concreet bod op de Portugees. Welke clubs geïnformeerd hebben naar de aanvaller wil hij niet zeggen. Voorlopig lijkt het er op dat hij zich op 20 juni zal melden op PSV Campus De Herdgang als de voorbereiding op het nieuwe seizoen begint.

Meer op ED.nl




Tags

bruma turkije herdgang portugees

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Kunnen we een inzamelingsactie beginnen voor een enkele reis Turkije?
Doneer dan graag.
+6/-6

1 jaar geleden
Heeft gewoon een redelijk tot goed seizoen gedraaid, ondanks het vele wisselen. Hij maakt zijn transfersom niet waar, maar dat betekent niet dat hij compleet waardeloos is. Desondanks zullen 90% van de reacties wel weer zwaar cynisch zijn hier.
+16/-2

 
1 jaar geleden
Compleet waardeloze speler.
Onze duurste speler is tevens de slechtste die we ooit gehad hebben.
Verlies pakken en weg, bedankt JdJ.
+5/-11

 
1 jaar geleden
Het is maar goed dat de potentiële kopers niet op dit forum kijken
+2/-0

1 jaar geleden
Afentoe een mooi moment. Meestal onzorgvuldig en inconsistent ingevallen. Blij als hij weg is.
+5/-2

1 jaar geleden
Cash graag, harde valuta. Bankgaranties, geen termijnen. Géén verhuur!
+7/-4

1 jaar geleden
Vast een hele leuke jongen, maar ben blij als die weg is.
Je weet gewoon dat als hij aan de bal komt, het 9 vd 10 keer op niets uitloopt. Totaal het geld niet waard wat ervoor betaald is. Dat is overigens niet zijn schuld uiteraard. (JdJ ….)
+4/-3

1 jaar geleden
Our best player. At least 40 million euro worth!
+4/-0

1 jaar geleden
Herinneren jullie zijn eerste optreden nog? Met die kopgoal van de rand zestien. Wauw dacht ik toen....
+2/-0

 
1 jaar geleden
Ja en zo ging het met Guti ook. ADO uit geweldige wedstrijd, daarna werd het minder en zie, na twee seizoenen bloeit hij helemaal op. Dusss misschien toch een potentiele topper die Bruma. Ik ben er ook niet kapot van maar hij pakt toch zijn doelpuntjes mee, houdt tegenstaanders bezig en heeft volgens mij zelfs salaris ingeleverd in barre tijden. Prima vent lijkt mij. ik las ergens drie miljoen, nou dan laat hem maar lekker hier.
+4/-0

 
1 jaar geleden
Ik ook, RB, wij stonden er dichtbij.
+1/-2

1 jaar geleden
Wonderen bestaan nog zo te lezen is de laatste kans JDJ ,heel snel verkopen...
+2/-2

1 jaar geleden
No, no, no.. please don’t sell him… he is our goat
(Misschien helpt het een monsterbod te krijgen..)
+2/-1

1 jaar geleden
Was toch speler van de maand in de eredivisie afgelopen seizoen, ik zeg 12 miljoen
+2/-0

1 jaar geleden
Ik weet het niet. Niet het geld waard wat ervoor betaald is, maar dat geld voor te veel aankopen de laatste paar jaar. Op zich vind ik hem als invaller nog wel prima. Heeft dreiging door zijn snelheid en pikt gewoon met regelmaat zijn goaltje mee. Maar ja we hebben Vertessen ook en er zit best wat jeugd aan te komen. Bekijk je dan het waarschijnlijk behoorlijke salaris is hij gewoon te duur voor op de bank. Verlies nemen en door.
+4/-0

1 jaar geleden
Mag verkocht worden, maar niet voor minder dan 5 miljoen. Denk zelf aan 7-9.
+1/-0

 
Kleine1 (geschorst)
1 jaar geleden
Paar miljoen minder mag ook .... dat "verlies" heb je snel terugverdiend aan salaris, en als je hem niet meer op hoeft te stellen ... beter een talent op zijn plaats, zeker als alleen voor invalbeurten!
+2/-1

Strks speelt Brum de sterren van de hemel elders, heb het idee dat hij niet begrepen werd bij PSV.
+1/-0

Het is een sympathieke jongen. Zijn geste om salaris in te leveren is bewonderenswaardig. Hij zeurt niet en werkt hard. Maar hij kan absoluut niet voetballen.
Voordat we hem kochten, hebben PSV-scouts hem jarenlang gevolgd en ook nu is er interesse van andere clubs. Hoe is het in godsnaam mogelijk? Als je Bruma een paar wedstrijdjes ziet voetballen de afgelopen seizoenen, zie je direct dat hij een belabberde techniek heeft, ballen niet onder controle krijgt, verkeerde keuzes maakt, passjes over 8-10 meter niet kan geven, zijn medespelers in de weg loopt en dat hij de grootste mogelijkheden verprutst.
Ik vind het echt vervelend om te schrijven (voor die aardige, beschaafde Bruma), maar het is waarschijnlijk de allerslechtste aankoop ooit (gezien zijn transfersom).
+1/-0

 
1 jaar geleden
Dubbeltje op zijn kant met Lucassen denk ik. Minder voor betaald maar nog veel minder aan gehad.
+1/-0

1 jaar geleden
Het is geen hoogvlieger,daar zullen we het allemaal wel over eens zijn,maar dat hij er helemaal niks van kan is ook overdreven.
In 28 wedstrijden met slechts een speelpercentage van 41% kwam hij toch tot 7 doelpunten en 3 assists met ook nog 9 interlands en een doelpunt kan hij zeker niet de allerslechtste aankoop zijn geweest.
Het punt en de pijn zit hem meer in het transferbedrag.
+1/-0

1 jaar geleden
Iedere euro die we nog aan Bruma uitgeven is er één teveel.

Wetende dat hij gezien zijn transfersom ook één van de, zo niet dé grootverdiener in de selectie is: zsm verkopen tegen ieder aannemelijk bod.
+1/-0

1 jaar geleden
Allereerst lijkt me Bruma echt een prima gast. Ik lees niks over gedoe als ie op de bank zit en toendertijd ook salaris ingeleverd om te blijven. En nee, geen tactisch wonder en in dienst van team spelen of zo zie ik hem ook biet doen. Maar wat ie wel heeft en wat ik echt fijn vind als ie invalt: altijd dreiging en ook tegen de grote clubs heeft ie dat.
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage