Transparent
Inloggen
Sluiten

Officieel: Uittenue voor komend seizoen gepresenteerd

16 juni 2022 22:30 - PSV.nl
Foto: PSV.nl

<b>Officieel: Uittenue voor komend seizoen gepresenteerd</b>; image source: PSV.nl

Via de officiële kanalen heeft PSV het uittenue voor komend seizoen gepresenteerd. Het uitshirt heeft een blokkenpatroon in de kleur Parisian Nights, een donker marineblauwe tint. Ook het broekje en sokken zijn in dezelfde kleur, terwijl het hele tenue ook felrode details bevat. Dit is dezelfde rode kleur als die van het thuistenue.

Het tenue werd via videomapping-technologie geprojecteerd op het Van Abbemuseum. Het is de eerste keer ter wereld dat op deze manier een professionele voetbalclub het tenue presenteerde. PSV heeft bovendien bekend gemaakt dat volgende week de projectie als digitaal kunstwerk in 101 NFT's uitgegeven zal worden.

Meer op PSV.nl




Tags

tenue uittenue abbemuseum blokkenpatroon digitaal felrode geprojecteerd kunstwerk marineblauwe nft nights parisian projectie sokken technologie thuistenue tint uitshirt videomapping

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Echt vet dat wij de eerste ter wereld zijn die het op die manier hebben gedaan. Ik heb zojuist voor het eerst ter wereld 3 koprollen achter elkaar gemaakt gevolgd door 5x de uitspraak Poeliefinario! Wel bijzonder toch?!
+3/-0

 
1 jaar geleden
Echt? Bijzonder knap. Ben er erg van onder de indruk.
+1/-0

 
1 jaar geleden (gewijzigd)
Heb je daar een foto van? Dan wil ik daar graag de NFT's van kopen, anders bekruipt me het gevoel dat ik iets mis in mijn leven.
+4/-0

1 jaar geleden
Was toch al uitgelekt? Het zal allemaal wel, die innovatieve snufjes. Ben ik nou de enige die zulks totaal niet boeit?

Het lijkt tegenwoordig steeds minder te gaan om wat écht belangrijk is: het spelletje zelf.
+4/-0

1 jaar geleden
Leuk zo’n Kroatië knock off. Ik zie liever weer eens een gestreept uitshirt.
+1/-0

1 jaar geleden
Vind het altijd maar een hoop poeha om een shirtje. De enige rede om elk jaar drie nieuwe shirts te nemen is om ze te verkopen natuurlijk, en dat snap ik ook wel, maar kan mij iet heel veel boeien om eerlijk te zijn, zeker het reserve reserve shirt of zoiets. Zie persoonlijk liever de presentatie van de nieuwe keeper en spits, geef ze gelijk een nieuw shirtje en je slaat twee vliegen in 1 klap.
+3/-0

1 jaar geleden (gewijzigd)
Flikker op met die k*t NFT's. Onverantwoorde onzinnige milieuvervuiling en verder niks. Schandalig dat PSV daarin meegaat. En iedereen die er een koopt is een enorme domme pauper.
+3/-2

 
1 jaar geleden
Helemaal eens, voetbalclubs zouden zich verre moeten houden van deze schimmige handel.
+2/-0

1 jaar geleden
Leuk en aardig, maar zijn er ook gewone foto's?
+1/-0

1 jaar geleden
Mooi shirt.
En nu actie op de transfermarkt.
Er moeten nog een paar goeie bij.
Actie
+1/-0

1 jaar geleden
Wanne hoop poeha vur un shirtje! Zie liever de presentatie van un aantal goei speulers
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato hendrikus izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler shevchenko skipper slot tuchtcommissie vip wedstrijdrapportage