Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV probleemloos te sterk voor BW Lohne

25 juni 2022 16:59
Foto: Pro Shots

PSV probleemloos te sterk voor BW Lohne; image source: Pro Shots

PSV is het seizoen begonnen met een eenvoudige overwinning. Op PSV Campus De Herdgang werd BW Lohne, dit seizoen actief op het vierde niveau van Duitsland, met 6-0 verslagen. Simon Colyn maakte twee treffers, terwijl ook Armando Obispo, Yorbe Vertessen en Richard Ledezma tot scoren kwamen. De Duitsers werkten de bal bovendien ook een keer in eigen doel.

Opstelling PSV 1e helft: Benítez, Oppegard, Luckassen, Obispo, Max, Saibari, Van Ginkel, Veerman, Madueke, Vertessen, Bakayoko

Opstelling PSV 2e helft: Drommel, Sambo, Seelt (63' Kreekels), Vos, Jansen, Doudah, Tielemans, Ledezma, Sealy, Colyn, Antonisse




Discussieer mee op de forums


Tags

lohne colyn ledezma obispo vertessen antonisse armando bakayoko benitez doudah drommel duitsland ginkel herdgang jansen kreekels luckassen madueke oppegard saibari sambo sealy seelt simon tielemans veerman vos

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Geweldig om Derrick Luckassen weer in een PSV shirt te zien! Laten we hopen dat zijn contract spoedig opnieuw verlengd wordt.
+1/-1

 
1 jaar geleden (gewijzigd)
Haha mooi. Ik ben erg blij dat jij je niet met de contracten bezig houdt 😉
Romero gratis wegsturen, Luckassen idem. 😬
+1/-0

1 jaar geleden
Wat heeft die Mwene eigenlijk, kan me niet herinneren wanneer die voor het laatst gespeeld heeft?
+1/-0

 
Viel in de thuiswedstrijd tegen Kopenhagen uit nadat hij een tik op zijn knie kreeg
+1/-0

1 jaar geleden
Als Madueke leert de juiste balans te vinden tussen eigen actie en afgeven, stond het nu 7-0
+1/-0

1 jaar geleden
Heerlijk, het seizoen is weer begonnen. Natuurlijk zijn dit nietszeggende potjes waarin spelers minuten maken die gedurende het seizoen weer totaal uit beeld verdwijnen.

Ik ben verbaasd te zien dat Luckassen minuten maakte. Ik meen me te herinneren dat hij vorig jaar voor 2 seizoenen verhuurd was aan één of ander Turks clubje en dat de berichtgeving was dat we hem bij PSV niet meer terug zouden zien. Nu moeten we hem en zijn salarislast wéér zien te lozen.
+2/-0

 
1 jaar geleden
Veel te vlug weer tegenwoordig, Bas, van mij mag er wel een extra voetballoos maandje vakantie bij.

Desalniettemin een eclatante overwinning voor PSV B tegen Blauw-Wit.
+2/-1

 
1 jaar geleden
haha , zo te lezen is het weer een flinke opgave killer. Ga jij eigenlijk op trainingskamp om je voor te bereiden op het seizoen?
+2/-0

 
1 jaar geleden
Ik denk het wel.

Heb mijn mental coach al gebeld.
+2/-1

 
1 jaar geleden
Killer, niet om het een of ander maar ik zou je masseuse ook meenemen.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Ik deel je mening wel killer, het ene seizoen gaat naadloos over in het volgende. Het aanbod van voetbal is zo gigantisch dat er geen periode meer is om ergens weer echt naar "uit te kijken". Los met het bekende vleugje cynisme is dat wat jij bedoelt denk ik.

Nu vooral wachten op die nieuwe spits, want die hebben we HEEL HARD nodig!
+1/-0

 
1 jaar geleden (gewijzigd)
Exactomundo, SouBa, je kan het wellicht het beste vergelijken met de grote schoolvakanties als kind. Vooraf dacht je van wow 6-7 weken vrij! Na afloop had je het gevoel van was dit het nou, omgevlogen!

Overigens toen keek je, als niet-Eindhovenaar, wel weer uit naar het voetbal: voorbereiding en competitie. Lekker met tienertoer de vriendschappelijke wedstrijden en toernooien af - niet alleen PSV, ook mooie buitenlandse clubs (die je destijds zelden zag laat staan lijfelijk in het stadion!) - en de eerste 4/5 wedstrijden van de competitie meepakken.

Toen werd je ouder, je had wat meer te besteden, de NS-kortingskaart, Dalurenkaart, werd aangeschaft, standaard, alsmede de seizoenkaart. Het stadionbezoek werd wat gewoner. Maar zelfs toen keek je ernaar uit.

Maar het voetbal heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld, en bepaald niet in de goede ontwikkeling, het is minder leuk geworden en met name ook teveel. Daarbij dient men ook te beseffen dat het enorm beslag legt aangezien al je weekends weer bepaald en gevuld zijn. Plus teveel Europese midweken. Dat alles maakt het een minder prettig vooruitzicht.

(edit: hoewel reactie op is dit uiteraard geen uitleg aan SouBa; ofschoon wél Eindhovenaar zal hij dit al grotendeels kunnen onderschrijven en het, weldegelijk zéér ingrijpende, verschil in afstand/reizen bij de thuiswedstrijden kunnen begrijpen; nee dit betreft uitleg in het algemeen: ter lering ende vermaeck zeg maar, zoals dat in goed oud-Hollands heet, geloof ik)

(edit 2: goed idee, Tijger, dat van die masseuse, ik neem meteen contact op met mijn huisarts en ziekenfonds provider!)
+1/-0

 
1 jaar geleden
Maar jij kan gewoon vanaf november een maandje vrij pakken toch?
+1/-0

 
1 jaar geleden
Dat dan weer wel natuurlijk.

En een oranjeloze zomer ook weleens zo prettig.
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.847 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev nederland praag psvrijnwoude renners romario rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage