Transparent
Inloggen
Sluiten

'Vitesse hoopt op huur van Richard Ledezma'

8 juli 2022 15:20 - VI.nl
Foto: Pro Shots

"Vitesse hoopt op huur van Richard Ledezma"; image source: Pro Shots

Onder meer Voetbal International meldt dat onder meer Vitesse hoopt op de huur van Richard Ledezma. Naast Vitesse is er ook interesse vanuit Duitsland. Fortuna Düsseldorf wil de middenvelder ook huren, maar PSV wil dat hij op het hoogste niveau ervaring op doet. Ook FSV Mainz 05 heeft belangstelling, maar die interesse is nog niet concreet.

Ledezma heeft nog een contract voor twee seizoenen in Eindhoven. Sinds zijn komst naar PSV in 2019 kwam hij tot 12 officiële duels in het eerste elftal. Ook heeft hij inmiddels 41 wedstrijden voor Jong PSV in de Keuken Kampioen Divisie op zijn naam staan en maakte hij al zijn debuut voor het nationale elftal van de Verenigde Staten.

Meer op VI.nl




Discussieer mee op de forums


Tags

ledezma vitesse huur duitsland dusseldorf fortuna fsv jong mainz

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Lijkt me een prima club om ervaring op te doen, mits hij daar voldoende uitzicht op speeltijd heeft. Bundesliga (Mainz) is natuurlijk hoger niveau, maar als hij in de Eredivisie blijft hou je er wel wat beter zicht op. Bovendien is het ook een voordeel dat als hij bij PSV 1 komt, hij al eens in een volle ufo (is die ooit vol?) of kuip gespeeld heeft.
+1/-0

1 jaar geleden
Verhuur altijd beter dan de bank en jong psv zeker niet doen..
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke malaise manolev nederland praag psvrijnwoude renners rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage