Transparent
Inloggen
Sluiten

'Uruguayaanse verdediger Agustín Rogel in beeld bij PSV'

11 juli 2022 01:32 - Fer Pujol
Foto: Pro Shots

"Uruguayaanse verdediger Agustín Rogel in beeld bij PSV"; image source: Pro Shots

Volgens de Argentijnse journalist Fer Pujol is Agustín Rogel in beeld bij PSV. De verdediger uit Uruguay speelt momenteel in Argentinië voor Estudiantes en scouts van PSV waren aanwezig bij de wedstrijd tegen het Braziliaanse Fortaleza voor de Copa Libertadores. Rogel heeft nog een contract tot het einde van dit kalenderjaar.

Mocht het daadwerkelijk tot een transfer komen zou het voor Rogel niet de eerste keer zijn dat hij in Europa gaat spelen. Eerder speelde hij al een jaar in Rusland voor Krylya Sovetov, terwijl hij ook anderhalf jaar onder contract stond bij het Franse Toulouse. Naast PSV heeft ook FC Basel interesse getoond in de 24-jarige verdediger.




Tags

rogel agustin argentinie basel estudiantes fer fortaleza krylya libertadores pujol rusland sovetov toulouse uruguay

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


Kleine1 (geschorst)
1 jaar geleden
Laat maar komen ... (al weet ik niet eens of hij wel goed genoeg is ...) ;)
+1/-0

1 jaar geleden
Hij zal iig niet aan het (thuis-)shirt hoeven wennen, zo te zien.
+2/-0

 
1 jaar geleden
Om eerlijk te zijn kan ik al nauwelijks aan het bijna witte thuisshirt wennen.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Hmm daar heb jij weer een punt... nogal flets, niet?

Ik refereerde overigens aan de onderste foto in het twittergedeelte, voor de goede orde.
+1/-0

1 jaar geleden (gewijzigd)
Wordt hier persoonlijk niet heel enthousiast van, maar wie weet verrast die.

Kunnen we niet dat talentje van Porto voor de grote neus uit Amsterdam wegkapen in plaats van een speler die moet wennen aan Europa huren?
+1/-0

 
Kleine1 (geschorst)
1 jaar geleden
Wij moeten verdedigers hebben!
+1/-0

 
1 jaar geleden (gewijzigd)
MAar voor 5M koopclub ajax aftroeven is ook leuk
+4/-0

 
Kleine1 (geschorst)
1 jaar geleden
OK OK, ik ben het met jullie eens! ;)
+1/-0

1 jaar geleden
Misschien kan @estudiantes hier meer over vertellen.
+1/-0

reactie verwijderd

1 jaar geleden (gewijzigd)
Ik ken hem niet. Op youtube filmpjes afgaande (matige bron, maar enige dat we hebben nu) lijkt hij wel een sterke verdediger die er regelmatig hard in gaat. Best een beer van een vent zo te zien. Hij is wel rechtsbenig, niet ideaal voor LCV. En bij Toulouse is hij schijnbaar niet geslaagd, maar dat kan een goede reden hebben (sterke concurrenten bijvoorbeeld)
+1/-0

 
1 jaar geleden
Wij hebben ook wel een lijstje van spelers die bij ons niet geslaagd zijn, maar na een vertrek bij ons het toch meer dan verdienstelijk "elders" deden :)
+2/-0

 
1 jaar geleden
Was Sangare zo’n geweldenaar bij Toulouse? Ik hoor wat je zegt maar wie weet is dit de nieuwe Moreno?
+1/-0

 
1 jaar geleden
We zijn het eens hoor ;)
Soms ligt een speelstijl-competitie-land-omgeving gewoon niet, waardoor je minder uit de verf komt.
Daarnaast; hij is nu weer verder in z’n ontwikkeling hè
+1/-0

1 jaar geleden
Verdedigers uit Uruguay zijn meestal die rondlopen met scheermesjes. Mentale en fysieke hardheid en geslepenheid kan PSV wel gebruiken.
+3/-0

 
1 jaar geleden
Wij slijpen de messen, hahaha, ik ben voor hoor! Kan-ie Antony eindelijk reden tot rollen geven... of Mountainhouse of Mountainwine of Mo.
+1/-0

1 jaar geleden
Ik zou graag willen dat PSV nog meer gaat inzetten op de eigen jeugd. Ik zie liever elk jaar twintig miljoen gaan naar de jeugdopleiding, in plaats van dat wanhopige zoeken van twintigers die kennelijk al te duur zijn.

Maak van jong PSV een veel grotere selectie naar het model van de a selectie, en leen spelers die even buiten de boot dreigen te vallen vanwege de toenemende concurrentie uit aan eerste divisie clubs en als ze wat ouder zijn aan eredivisieclubs.

Dit is het enige bedrijfsmodel wat ons overeind kan houden in het grote geweld van al die steenrijke clubs. In het verlengde daarvan vind ik dat er ook structureel meer geld naar de scouting moet. Daar kun je namelijk met een relatief kleine investering veel geld terugverdienen.

Liever tien scouts extra die een half miljoen per jaar kosten, dan een voetballer als bijvoorbeeld Bruma halen. Die kost je drie miljoen per jaar, terwijl je voor dat bedrag makkelijk je scoutingsapparaat veel groter kunt maken.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Net als met Bruma, geven ook 10 scouts je geen enkele garantie op succes. Een goede mix tussen opleiden en daar waar nodig versterkingen halen lijkt mij de manier om weer aan te haken bij de subtop Europa. De jeugd is ook enorm goed bezig, zeker in de O-19 O-17 enz horen we bij de Nederlandse top. Nog 5 jaar geduld en die jongens stromen door naar Jong en PSV 1.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Je hebt inderdaad nooit een garantie, dus zul je in dat geval terug moeten vallen op statistieken om de output van de talenten te vergroten. Dat kun je doen door de jeugdselecties te vergroten, en om dat te kunnen doen moet je het aantal scouts verhoudingsgewijs moeten laten meegroeien.

Als je nu vijf scouts hebt die bijvoorbeeld die bijvoorbeeld twintig jeugdspelers per jaar scouten, en je wil naar veertig jeugdspelers per jaar gaan, heb je tien scouts nodig.

De kosten in de jeugdopleiding zijn verhoudingsgewijs laag ten opzichte van alle andere kosten, en een verdubbeling van het budget zou logischerwijs ook moeten zorgen voor een verdubbeling van het aantal jeugdspelers dat doorstroomt.

Je kunt winst halen als club als je zwaar investeert in het kader en dan het accent legt op zelf opleiden van subtoppers en toppers. Nog meer dan nu het geval is.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Welke eigen jeugdspelers leveren de laatste jaren dan mega inkomsten op? Chunky, Malen, Bergwijn om er een paar te noemen waren toch echt de klappers. Je hebt heel wat Gakpo’s nodig om dat voorbij te streven.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Feitelijk heb je enkel Depay als mega transfer uit je eigen jeugd met 34 miljoen. De tweede jeugdspeler op dat lijstje is Locadia met 17 en op een derde plaatst met 12 Boudewijn zenden. Nu zijn een hoop kleine transfers bij elkaar op een gegeven moment ook veel geld natuurlijk, maar het is niet zo dat de ene na de andere topper uit de JO komt rollen. Hopelijk gaan de investeringen in de Herdgang onder Gerbrands daar verandering in brengen en kunnen we ook wat vaker voor veel geld eigen jeugd verkopen. Het is zeker een manier om het financiële gat naar Amsterdam te dichten. Ook het halen van de CL mag wel weer eens, maar die kans acht ik minimaal gezien de ongeplaatste status.
+1/-0

1 jaar geleden
Hard nodig en als hij 4 miljoen kost gewoon nog vandaag halen..
+1/-0

1 jaar geleden
Toch wel mooi. Niemand (een uitzondering daar gelaten) kent deze gast. Hij heeft het ogenschijnlijk niet gemaakt in Rusland en Frankrijk, maar toch wil iedereen hem hebben, omdat we zo desparate op zoek zijn naar fatsoenlijke verdedigers :)

Het is een spagaat. Je wil snel een aanwinst in de verdediging, maar je wil ook een topper. Ik hoop op een scenario Ramalho. Daarvan was bij voorbaat duidelijk dat hij goed was. Al jarenlang een basisplek bij Red Bull Salzburg en zeer geliefd onder het publiek.
+5/-0

 
1 jaar geleden
Ik vind Ramalho een verbetering ten opzichte van zijn voorganger, maar eigenlijk zou dat de ondergrens moeten zijn. Als je echt mee wil doen in Europa hoort er een betere speler op die plek te staan.
+3/-0

 
1 jaar geleden
Klopt wat je zegt, maar ik denk ook dat velen redeneren op basis van zijn (schijnbaar) goede prestaties bij een gerenommeerde Argentijnse club als Estudiantes. Als je daar als verdediger je goed staande weet te houden dan is het in de meeste gevallen ook echt wel een killer waar je (als verdediger tenminste) van op aan kan
+1/-0

 
1 jaar geleden
Bij Zuid Amerikanen denken we toch al gauw aan meedogenloze verdedigers met het mes tussen de tanden. Daar er hier al veel te lang te veel perfecte schoonzoontjes rondlopen is de verwachting erg hoog bij een Zuid Amerikaan.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Even een voorzichtig vraagje mijnerzijds: hoe goed is Ramalho nou eigenlijk, en/of Boscagli? Worden zij nou niet geïdealiseerd? Afgelopen seizoen(en) kregen wij schrikbarend veel doelpunten tegen hoor.

En labomba, everyone likes a killer!
+3/-0

 
1 jaar geleden
Dat is toch duidelijk. Dat is Europese middenmoot, waarvan je hoopt dat ze boven zichzelf uitstijgen in internationale wedstrijden.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Er stond natuurlijk ook een dramatische keeper in de goal, wat al niet heel erg veel goeds doet met het vertrouwen van de ploeg en voor Mauro naar back ging waren de links en rechts back ook ver onder niveau. Ramalho heeft zichzelf wel bewezen bij Salzburg denk ik en Boscalgi is geen mega topper maar ook niet verkeerd. Beter krijgen lukt al 2 jaar niet.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Hadden ze maar eerder Mvogo tussen de palen gezet, of uiteraard Drommel nooit gehaald.

En Asje Menou, zo denk ik er (dus) ook over, min of meer retorisch dus.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Dat snapte ik al. Na Moreno is het bergafwaarts gegaan. Het is gewoon klote.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Dat is ook zo, maar Boscagli en Romalho gaan niet bij een Manchester City of zo eindigen, al kunnen ze af ten toe voor een verrassing zorgen. Ik vond dat Boscagli erg gegroeid was, maar dat vlakte al weer een beetje af, en Ramalho is heel erg constant, maar net een tikkie minder dan de echte top.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Terechte vraag hoor. Ramalho merk je dat zijn ervaring veel doet. Kan koppen. En is vrij zeker met de bal aan de voet. Boscagli vond ik erg goed op het middenveld. Slim, goede passing. Maar geen echte verdediger - maar ik zie dan ook graag iemand die niet per se kan voetballen maar wel een aanvaller uitschakelt; Moreno deed niet veel bijzonders maar je kwam er niet makkelijk langs. Of zo'n Maza weer, heerlijk
+1/-0

 
1 jaar geleden
Maza werd imo over het algemeen zéér onderschat. Net zoals Nikiforov daarvoor. Beiden uiterst waardevolle spelers. Voetballend niet bijzonder, maar verdedigend stonden zij hun mannetje.

Boscagli vind ik als middenvelder goed, maar verdedigend kwetsbaar. Ramalho kopsterk maar teveel slippertjes en in de opbouw vaak slordig, met vervelende consequenties.
+1/-0

1 jaar geleden
Dit lijkt me een rechter centrale verdediger en dus niet de man die we nodig hebben. Ik wil een linksbenige slager!
+3/-0

1 jaar geleden
Geen idee of ie kan voetballen maar ik heb wel behoefte aan een verdediger die een mandekker is, die een spits kan uitschakelen als je in je eigen strafschopgebied speelt. Afgelopen seizoen hield ik mijn hart dan vast. Ramalho staat er wel, maar Teze stond getegeld achter z'n man, Boscagli op een meter afstand en Max was vaak nog niet terug van zijn avonturen in de aanval. En dan krijg je onnodige tegengoals.
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke malaise manolev nederland praag psvrijnwoude renners rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage