Transparent
Inloggen
Sluiten

Sávio eindelijk naar Nederland

21 juli 2022 11:32 - ED
Foto: Pro Shots

Sávio eindelijk naar Nederland; image source: Pro Shots

Het Eindhovens Dagblad weet te melden dat PSV-aanwinst Sávio eindelijk op weg is naar Nederland. De talentvolle speler wordt vrijdag medisch gekeurd en de verwachting is dat de procedures bij de IND ook spoedig worden afgerond.

De krant vertelt ook meer over de constructie waarin de Braziliaan wordt gehaald. Sávio wordt gehuurd van Troyes, dat dezelfde eigenaar heeft als Manchester City. PSV wil graag langer dan één seizoen verder met Sávio, maar kon dat niet op papier geregeld krijgen. Eerder kwam Angeliño op een soortgelijke manier naar Eindhoven. Daar werd ook nog 6 miljoen euro aan verdiend door de Eindhovenaren.

Meer op ED
Discussieer mee op de forums


Tags

savio nederland angelino braziliaan constructie eigenaar ind procedures troyes

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Ben heel benieuwd naar de voetballer Savio, wat ik zie op de youtube videos lijkt het een mooie technisch vaardige voetballer te zijn. Die kunnen we natuurlijk nooit genoeg hebben. Wel heel vervelend is het dat het maar een huurling is, uiteindelijk heb je daar als PSV in de toekomst natuurlijk veel te weinig aan.
+2/-0

1 jaar geleden
Ben zeer benieuwd. Het kan wellicht snel gaan als Gakpo alsnog vertrekt.

De constructie van Angeliño was trouwens anders. Die is door PSV gekocht i.p.v. gehuurd. Manchester City had een terugkoopclausule.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Juist en we hebben daar uiteindelijk slechts 6 miljoen aan verdiend door die constructie. Maar beter dan niets. 1 van de beste verdedigers die we de laatste jaren binnen hebben gehaald. Net als die Zwitser destijds. Helaas zelf de centen niet voor zulke spelers.
+1/-0

1 jaar geleden (gewijzigd)
Een talent voor 1 jaar huren. Ik begrijp het nog steeds niet. Hij zal tijd nodig hebben om te wennen aan de cultuur, het spelsysteem, de taal, het klimaat. En dan hebben we het nog niet eens over de stappen die hij misschien op sportief gebied nog moet zetten om in aanmerking te komen voor een basisplaats in PSV 1.

Als je iemand voor 1 jaar huurt, dan verwacht ik een ervaren kracht die er meteen staat om een acuut probleem in de selectie snel op te lossen. Zoals bijvoorbeeld die Ricardo Rodriguez destijds, die linksback van AC Milan.
+3/-1

 
1 jaar geleden
Heb jij de contracten ingezien of ken je de details? Ik sluit niet uit dat er een soort van ‘side letters’ zijn waardoor het niet slechts 1 jaar huur is. Volgens mij kunnen wij niet oordelen. Marcel Brands is doorgaans niet gek. Dat is andere koek dan John de Jong met zijn maatje Jan Vennegoor.
+4/-4

 
Leuk dat je weer goedkoop probeert te scoren. Het is alleen nog steeds wel John de Jong die met zijn 'maatje' de transfers rond maakt. Kun je zo vaak blijven ontkennen als je zelf wil.
+8/-6

 
1 jaar geleden (gewijzigd)
Het moge duidelijk zijn dat er sinds het aantreden van van Nistelrooy (die zelf aangaf door Brands over de streept te zijn getrokken) en Brands een hele andere wind in Eindhoven waait. Volgens mij is de Jong trouwens zeer open geweest over zijn samenwerking met Brands dus ‘goedkoop scoren’ is totaal niet op zijn plaats. En ja, De Jong en Vennegoor zijn maten, hebben ze vaak genoeg gezegd en publiek.

On topic: PSV heeft continu aangegeven op een andere deal te willen aansturen dan slechts 1 jaar huren.
+8/-3

 
Feit is en blijft dat De Jong voor de transfers zorgt
+7/-4

 
1 jaar geleden
Hij mag op de foto ja. Maar voor de rest voegt hij totaal niks toe, al zolang als hij er zit.
+5/-3

 
Klopt inderdaad ja. De technisch directeur doet inderdaad de transfers niet :ja


:denk
+6/-5

 
1 jaar geleden (gewijzigd)
Ik vind inderdaad dat JDJ, met uitzondering van de transfer van Sangare, tot nu toe bijzonder weinig heeft toegevoegd. Als je wilt kan ik wel een rijtje opsommen van misperen of denk je dat spelers als Drommel, Mwene, Max etc nog veel winst gaan opleveren?
+4/-2

 
1 jaar geleden
Uiteindelijk print John het papiertje uit, zet de handtekening en gaat op de foto. Dat er ineens een frisse wind waait er op het oog heel goed wordt gehandeld op de transfer markt en de enige maar absoluut belangrijke verdediger die erbij is gekomen wordt gehuurd van de vorige club van Marcel Brands berust louter op toeval. Al deze spelers stonden al jaren op het verlanglijstje van John en ineens zijn ze allemaal tegelijk beschikbaar. Echt puur toeval allemaal. We hadden een geniale TD in de notendop en nu komt het er allemaal uit. Het geduld is beloond. Ik vind het zelf net zo toevallig als de pingel in de kuip, maar een ieder zijn eigen mening uiteraard.
+2/-2

 
1 jaar geleden
@Remmie: Simons, Benítez, De Jong, Sávio etc is vergelijkbaar met Drommel, Mwene, Max om er een paar te noemen? Voor mij part gaat Tante Leen met ze voortaan op de foto. Ik zie liever transfers zoals de laatste weken dan al die middelmaat van de afgelopen drie jaar.
+4/-2

 
1 jaar geleden (gewijzigd)
Dat ontken ik nergens inderdaad. Ik snap je punt niet.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Wellicht dat, wanneer John de Jong niet zulke peperdure miskopen had gedaan, er dan geen of minder noodzaak was geweest voor medeforummers om "goedkoop te scoren".
+3/-0

 
1 jaar geleden
Ik vermoed ook dat Brands iets aan het doen is waardoor het niet slechts 1 jaar huur is, of dat hij het in ieder geval aan het proberen is.
+1/-0

1 jaar geleden
Het duurde even,maar dan heb je ook wat.
Ja ik verwacht een speler waar je voor naar het stadion komt.
+3/-0

1 jaar geleden
Ik vind het jammer van deze constructie…. Dit vind ik gewoonweg geen gezonde manier, we hadden hem gewoon zelf moeten financieren, nu sta je na 1 of 2 seizoenen met een beetje geld, eigenlijk met lege handen, terwijl je af en toe klappers nodig hebt! Wil die jongen kiezen voor het grote salaris van City, prima, dan laten lopen is mijn idee, dat zouden meerdere clubs moeten doen, gewoonweg boycotten die city groep, dat ze nergens geen spelers min of meer meer kwijt kunnen in europa, dat vind ik een “gezonde” situatie, zo stel je andere clubs ook in de mogelijkheid spelers uit zuid amerika te halen en met mooie winst te verkopen…., hier onlangs nog gebeurd, Lozano…..
+3/-0

 
1 jaar geleden
In principe ben ik het daar volkomen mee eens,een mooie idealistische gedachte;maar de realiteit is natuurlijk die van de markteconomie.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Ik weet niet goed hoe ik deze huur-actie moet zien. Met Gakpo - De Jong - Madueke hebben we al een goede aanval, en met Veerman, Til/Guti en Sangare is het middenveld ook al vol.
Tijdens de wedstrijd tegen Eindhoven vond ik dat er vanuit de jeugd leuke spelers aan komen die al wel klaar zijn om tegen de wat kleinere ploegen in te kunnen vallen. Dat zijn de nieuwe Bergwijns/Malens/Gakpos die over een paar jaar weer geld op kunnen brengen.
Als PSV zo veel spelers wil hebben vermoeden ze vast dat Gakpo en Sangare nog vertrekken.
+1/-0

 
1 jaar geleden (gewijzigd)
Met 11 goede spelers alleen pak je geen prijzen. De afgelopen jaren is vaak gebleken dat de kwaliteit van je bank doorslaggevend kan zijn. Als de jeugd echt zo goed is gaan ze veel minuten maken. Dat deden Malen, Bergwijn etc destijds ook.
+1/-1

1 jaar geleden
He he zou tijd worden ,nu eens kijken als we er van kunnen genieten !!!
+1/-0

1 jaar geleden
De enige oplossing die ik nog zie is dat Jumbo wordt losgeweekt uit die Brainport constructie zodat de fam. van Eerd paar jaar flink investeert en van PSV (net als van de wielerploeg) een Europese topclub maakt.
+2/-1

 
1 jaar geleden
Ik mag toch ook wel dromen net als jij?
+1/-0

1 jaar geleden
The suspense is killing me... de mysterieuze 'aankoop', Mister X! Mijn verwachtingen zijn hooggespannen.
+1/-0PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

ake basarnhem berg boscagli costa dest dijk feyenoord flamingo frankrijk gakpo gerets koeman malen mauro nederland oostenrijk oranje ring rodriguez ronaldopsv rosario schouten sepp strijdplan teze vaio veerman weghorst xavi