Transparent
Inloggen
Sluiten

Joey Veerman: 'Al halen ze er nog vijf, ik ga ervan uit dat ik speel'

29 juli 2022 09:28 - ED.nl
Foto: Pro Shots

Joey Veerman: "Al halen ze er nog vijf, ik ga ervan uit dat ik speel"; image source: Pro Shots

In gesprek met onder meer het Eindhovens Dagblad geeft Joey Veerman aan overtuigd te zijn dat hij komend seizoen een basisplaats zal hebben bij PSV. "Als ik speel zoals ik weet hoe ik kan spelen, met goals en assists, voorzie ik geen problemen dit seizoen. Ik weet zeker dat ik ze ga maken en geven," aldus Veerman.

De middenvelder eist van zichzelf dat hij het verschil kan maken bij PSV. "Ik heb bewezen dat ik met goals en assists belangrijk kan zijn, maar ook met passing van achteruit", zo geeft hij aan. "We hebben een heel gevaarlijke aanval en ik probeer de bal zo snel mogelijk aan Noni en Cody te geven en denk dat dat aardig lukt."

Bang voor zijn plek als ook Érick Gutiérrez weer helemaal fit is, is Veerman niet. "Ik ben de enige die op trainingen en in wedstrijden daar staat, dus dan ga ik daar vanuit. Al halen ze er nog vijf, ik ga ervan uit dat ik speel", zegt hij daarover. "Tegen de kleinere clubs zal dat misschien iets aanvallender kunnen en hoef je voor de verdediging niet per se met twee man op een lijn te staan. In de echte topwedstrijden moet je denk ik wel met z’n tweeën naast elkaar komen."

Meer op ED.nl




Discussieer mee op de forums


Tags

veerman joey cody eist gevaarlijke gutierrez passing tweeen voorzie

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Die Joey is wel zeker van zichzelf. Til en Xavi Simons zijn niet voor niets gehaald.
Zal veel rouleren worden op het middenveld.
+2/-0

 
1 jaar geleden
Wanneer Ruud vasthoudt aan het spelen met de punt naar achteren, dan zal een van de 2 vast nog naast Joey komen te staan.
Daarnaast zijn Xavi en Guus beiden rechtsbenig, dus lijkt het mij dat die eerder met elkaar zullen gaan strijden.
Guti is echter linksbenig en tijdens de voorbereiding ook afwezig geweest.
Met Guti wordt het echter wel met de punt naar voren. Dan heeft Joey dus veel meer concurrentie met Guus en Xavi
+1/-0

1 jaar geleden
"I'm the Ferryman, I'm the Ferryman, playing when I can"
+1/-0

1 jaar geleden
Ik ben echt fan van deze gast. Die steekballen en passes door de lucht.
Al vindt ik het persoonlijk lastig te zien welke steken hij laat vallen in verdedigend opzicht. Dat is wat ik hier en daar opvang uit de media.
+1/-0

1 jaar geleden
Dat hij zijn Volendamse voetjes dan maar lekker laat spreken. Denk niet dat RVN als een soort van Sinterklaas hem zal pleasen mocht er niet gepresteerd worden.
+2/-0

1 jaar geleden
Dit is gewoon de juiste mentaliteit wanneer je bij een topclub speelt. Veerman straalt vertrouwen uit.
+3/-0

1 jaar geleden
Vertrouwen in je zelf prima maar zal toc wel eens rust krijgen en op de bank moeten zitten ,zijn niet verniets meer dan 20 spelers...
+1/-0

1 jaar geleden
Ik ben wel fan van Joey. We hebben ineens een behoorlijk sterk middenveld met scorend vermogen, dus er zal best gerouleerd worden. Met Til, Sangaré, Guti, Veerman en Simons kunnen we dit jaar ook wat blessures opvangen en spoelers wisselen zonder direct het team te verzwakken. Wat een verademing ineens. Ook voorin opties genoeg, al had ik graag nog een spits zien komen. Dat zal de jeugd dus op moeten pakken. Achterin blijft een zorgenkindje, hopen dat die jongen van Everton echt een Virgil 2.0 is.
+3/-0

1 jaar geleden
Voor 6 miljoen een winteraankoop die nu al 24 officiële wedstrijdjes pakt is een bizar goede deal. De andere clubs hebben zitten slapen.
+2/-0

1 jaar geleden
Hoop het...is tenminste eindelijk weer een speler die de lange pass hanteert, en dat ook direct doet, zonder eerst te lang te wachten. Gaan we heel veel plezier aan beleven deze jongen. En zal er ook komend seizoen een stuk of 10 maken schat ik zo in.
+1/-0

1 jaar geleden
That's the spirit! Goed presteren, niet geblesseerd raken en je speelt. Was alles maar zo simpel.
+1/-0

1 jaar geleden
22Ik hoop dat Ruud een beetje impopulaire beslissingen kan maken en het hele team erbij kan houden. Het is een lang seizoen en dat is nodig.
Voor mij is Sangare de enige middenvelder die er altijd instaat. Veerman heeft goede papieren maar dat heeft Guti ook. Xavi en Til moeten het nog laten zien terwijl Saibari en Ledezma deze twee nog wel eens voorbij kan.

Veerman kan trouwens op de plaats van Gakpo spelen maar wel in een iets ander systeem.
+1/-0

1 jaar geleden
Wat heerlijk, zoveel zelfvertrouwen.
Zit bij hem wel goed.
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.846 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte