Transparent
Inloggen
Sluiten

'Cody Gakpo sprak met Manchester United'

13 augustus 2022 00:47 - ED.nl
Foto: Pro Shots

"Cody Gakpo sprak met Manchester United"; image source: Pro Shots

Het Eindhovens Dagblad meldt dat Cody Gakpo inmiddels een gesprek gehad heeft met Manchester United-manager Erik ten Hag. Van een bod van de Engelse recordkampioen is nog geen sprake, maar de club is wel geïnteresseerd in de komst van de aanvaller van PSV. Vooralsnog hebben alleen clubs aan de onderkant van de Premier League concrete belangstelling voor Gakpo.

Ruud van Nistelrooij gaf vrijdag op de persconferentie aan dat de aanvaller niet bezig is met een mogelijke transfer. "Hij houdt zich zoveel mogelijk afzijdig van datgene wat ruis geeft om een topprestatie te kunnen leveren. Cody is 23 jaar en dat is op die leeftijd niet altijd mogelijk, maar voor mij is hij iemand die altijd met zijn vak bezig is", aldus Van Nistelrooij.

De trainer ging verder: "Zo kennen we hem echt. Als trainer probeer ik hem te helpen bij alles wat hij nodig heeft, maar hij moet het uiteindelijk zelf doen. Ik vind het knap hoe hij zich blijft manifesteren, al kwam dat er tegen AS Monaco dan een keer niet uit."

Meer op ED.nl
Discussieer mee op de forums


Tags

gakpo nistelrooij afzijdig hag manifesteren monaco onderkant ruis topprestatie

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 maanden geleden
Gakpo heeft voor de zomer al met Man Utd gesproken
+2/-0

 
Maan (geschorst)
2 maanden geleden
Klopt, Sangare ook. Ten Hag wil eigenlijk beide spelers hebben.
+1/-0

2 maanden geleden
Prima die betalen altijd te veel. Maar wel pas na de komende. Wedstrijden ophalen
+2/-0

2 maanden geleden
Zou ik zeker niet doen als ik Cody was …. Ten Hag gaat daar niet slagen!
+3/-0

 
2 maanden geleden
Over een maand stampen ze Paulus buiten en dan moeten al zijn aankopen banken of weer weg. Dit is voor 90% zeker.
+4/-0

2 maanden geleden
ManU is een prachtige club voor volgend seizoen!

Nog een jaar shinen bij ons.
+2/-0

2 maanden geleden (gewijzigd)
Alleen al het feit dat M.U. voor die geblondeerde drama-queen van Ajax zo ongeveer het dubbele wil betalen (en daar krijgen ze hem niet eens voor), maakt dit een hele slechte keuze. Je komt dan toch als een soort troostprijsje binnen. Wordt een gevalletje van weinig geduld en geen krediet bij deze op hol geslagen koopclub. Ten Hag zit voor de Kerst weer in Tukkerland en Cody loopt alleen maar krassen op. De Memphis/Gini route zou veel beter voor hem zijn. Nog een jaar schitteren in Eindhoven en je laten zien in Europa. En dan als een grote meneer naar een stabiele topclub in een mooie competitie.
+5/-0

 
2 maanden geleden
Er is maar één op hol geslagen koopclup!!!
+1/-0

2 maanden geleden
Laat United dan de absolute hoofdprijs betalen. Zo laat in de transferperiode liggen de vervangers niet voor het oprapen. Gewoon minimaal 60 miljoen eisen.
+1/-0

2 maanden geleden
Als Gakpo dit doet dan zet ie het WK wel gigantisch op het spel
+2/-0

Maan (geschorst)
2 maanden geleden
Voor 60 miljoen rondmaken, wel pas afleveren na het tweeluik met de Rangers. Daar hebben we hem nog hard in nodig en mochten we die verliezen zal zijn prijs ook hard kelderen. Dus om het nu vast rond te maken is zo gek nog niet.
Onder de 60 nooit akkoord gaan!
Overigens is united echt in alles de verkeerde stap. De trainer haalt daar geen heel seizoen. Zal zeker niet direct basisspeler worden en daarmee zet ie zijn kansen op het WK dat over een ruime 3 maanden begint enorm op het spel.
Een jaar extra PSV zou betekenen dat ie minimaal bij oranje zit op het WK en bij goede potjes tegen de rangers en in de groepsfase CL zou er zelfs een basisplek in kunnen zitten op het WK voor hem. 1 heel jaar fit blijven, veel scoren en veel assist geven en vervolgens kampioen worden met PSV en de prijs gaat naar de 70+.

Misschien kan PSV een afspraak met hem maken? Kan ie gelijk zijn hoofd leeg maken en weer voor 100% met PSV bezig zijn ipv 99% want hoe je het ook wens of keert tuurlijk is Gakpo meer dan wie dan ook een kind van de club en stad. Maar zulke interesse vreet altijd aan je, speelt in je hoofd en kun je niets aan doen.

Nu verlengen met 1 of 2 seizoenen met dan een clausule in zijn contract net als eerder al bij Malen en Memphis werd gedaan. Stel hij verlengd met 1 of 2 jaar, dan zetten ze in zijn contract dat elke prijs boven de 55 miljoen samen gedeeld wordt. Dan heeft de voetballer en zaakwaarnemer ook baat bij een hogere transfersom.
+2/-0

 
2 maanden geleden
En waarom zou gakpo dan niet alles boven die clausule zelf in de vorm van tekengeld willen? Club biedt 55 miljoen en Gakpo zou dan wel gek zijn om de rest ff te delen
+1/-0

 
Maan (geschorst)
2 maanden geleden
Omdat dit vaker zo gaat.
+1/-0

2 maanden geleden
Volgens mij is United op dit moment ook onderkant van de premier league. En wanneer ze dit weekend weer niet winnen, moet je eens opletten hoe snel het kan gaan.

Ik meen me te herinneren dat Ten Hag ooit heeft gezegd dat hij de "coibois" van PSV interessante spelers vond.
+1/-0

Tony the Tiger (geschorst)
2 maanden geleden
Ik mag hopen dat men intern goed is voorbereid en dat Plan B nog steeds beschikbaar is tzt want ik ga ervan uit dat deze deal er gaat komen.
+1/-0

2 maanden geleden
Manchester United met 4-0 achter, die bieden morgen 60 miljoen voor Gakpo
+1/-0

2 maanden geleden
Man united.... binnekort zonder Ten Hag weer 4-0 verloren ... krijg je dadelijk het De jong en Depayu effect -- alle NLérs op de bank
+1/-0

2 maanden geleden
Zou een zeer slechte keuze zijn. Alles rammelt daar in die organisatie. Eigenaars hebben niets met voetbal, denken alleen aan poen!
+1/-0


Win met PSV

Registreer je nu via deze link bij onze bookmaker en krijg op je eerste storting van maximaal 20 euro een free bet van hetzelfde bedrag cadeau!PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

affluit affluiten alchemist basarnhem benitez cambuur code competitievervalsing feyenoord gakpo ghazi hag heerenveen jong medelijden napoli nistelrooij psvrijnwoude rangers rutten saibari sangare schmidt shevchenko simons slot til twente var vertessen