Transparent
Inloggen
Sluiten

'Manchester United lijkt af te zien van aantrekken van Cody Gakpo'

24 augustus 2022 19:19 - Sky Sports
Foto: Pro Shots

"Manchester United lijkt af te zien van aantrekken van Cody Gakpo"; image source: Pro Shots

Sky Sports komt met het bericht dat Manchester United de interesse in Cody Gakpo lijkt te laten varen. Na het aantrekken van Casemiro en de waarschijnlijke komst van Antony lijkt het aantrekken van Gakpo te duur te worden voor de recordkampioen van Engeland. "Het is nog niet honderd procent zeker, maar het lijkt dat de interesse afneemt", zo wordt geschreven.

Meer op Sky Sports




Tags

gakpo cody antony casemiro engeland sky waarschijnlijke

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Geweldig! Cody kampioen worden en een mooi WK spelen dan volgend seizoen 100 miljoen!
+5/-0

 
1 jaar geleden
Nou 100 miljoen gaat hem niet worden zelf 50 gaat moeilijk worden na de wanprestatie van gistwren
+2/-0

 
1 jaar geleden
Ik denk dat United Gakpo toch koopt omdat Antony niet weg mag als Ajax géén vervanger vind. Er zijn problemen met het aantrekken van Ziyech met Chelsea.
+2/-0

1 jaar geleden
Mooi zo, lekker wegblijven bij die gekke paashaas.
+6/-0

1 jaar geleden (gewijzigd)
Zo je maar weer wat voor lulverhalen de ronde deden dat Cody 'rond was' met Man.Utd. (als het dan weer waar is wat Sky zegt, het één grote jungle de voetbalwereld).
+4/-1

 
1 jaar geleden
Waarom zou Manu niet rond hebben kunnen zijn met Gakpo maar vervolgens prioriteit 1 (bijv Antony) liever binnen te halen tegen een hogere prijs waardoor men Gakpo even niet kan aantrekken? Waar baseer je je aannames nu weer op?
+5/-0

 
1 jaar geleden
Dat lijkt me vrij simpel. 'Rond' wil zeggen dat alles vastligt. Maar dat staat niet los van hoe Man.Utd en PSV 'rond' zouden komen, voor welk bedrag bv. en wat Gakpo en zaakwaarnemer daarvoor nog van krijgen. Man.Utd. is niet gek.
+2/-3

 
1 jaar geleden
Snap werkelijk niet waar je het over hebt. Er zou theoretisch wel degelijk een soort van 'mondelinge' ovk kunnen zijn over basisvoorwaarden als salaris, contractduur etc etc. Het 1 of helemaal niets met het ander te maken. Dit is schering en inslag in de voetbalwereld.

Maar who cares op deze wederom zwarte dag voor PSV. We stonden er weer bij en keken ernaar.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Er kunnen toch voorwaarden zijn? Zoals bij de koop van een woning een financieringsvoorbehoud. Koop is rond, maar het kan ook nog afketsen.
+1/-0

1 jaar geleden
Jammer dat dat nu al bekend wordt. Nu zal Everton geen paniekbod doen na de wedstrijd van vanavond.
+2/-0

1 jaar geleden
Zo... het eerste goede nieuws vandaag.
+2/-0

Maan (geschorst)
1 jaar geleden
Voor ons is dit top en voor Gakpo ook, al snap ik de denkwijze van united niet.
100 betalen voor Antony en dan Gakpo te duur vinden worden. Met Gakpo hadden ze meer rendement gehaald en minder poespas eromheen, plus hadden ze nog 40 miljoen over gehad om bijvoorbeeld Dumfries te halen.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Het is vooral de manier waarop PSV de pot verliest. Gisteren niets van een topclub gezien. Amateurisme groter dan gisteren kan bijna niet.
Zeer slechte dag voor het PSV imago als 'topclub'
+1/-0

 
1 jaar geleden
Antony is een linkspoot die rechtsbuiten speelt.
Gakpo een rechtspoot die linksbuiten speelt.

United heeft momenteel ene Sancho op rechtsbuiten staan, wiens favoriete positie als rechtspoot op linksbuiten is. Daarnaast loopt er bij United ook ene Rashford rond wiens favoriete positie linksbuiten is.

Echte rechtsbuiten spelers hebben ze weinig bij Manchester United, na het langdurig/permanent weg vallen van Greenwood. Diallo is nog een talent, maar geen basis waardige speler.

Ik snap dus wel dat ze Antony liever zien komen en daar meer voor willen betalen. Al is alles boven 60-65 miljoen eigenlijk wel al belachelijk voor hem.
+1/-0

1 jaar geleden
Het tijdstip waarop dit bekend wordt is weer uiterst merkwaardig…
+1/-0

 
1 jaar geleden
Ja, maar na de eerste 60 minuten vanavond snap ik het wel..
+1/-0

1 jaar geleden
!00M voor Antony??, grootste grap in de voetballerij!! wat heeft ie nu laten zien die mooi weer voetballer? #onbegrijpelijk
+1/-0

1 jaar geleden
Antony is geen 100 miljoen waard en Gakpo is ook geen 50 miljoen waard. Bizarre prijzen. Ik vind Antony wel meer waard dan Gakpo.
+2/-0

 
1 jaar geleden
De commerciële waarde van Antony is sowieso fors hoger inderdaad.
+1/-0

1 jaar geleden
Ik snap het als het zo is.. op basis van wat zouden we 50Mln moeten krijgen? Vanavond opnieuw weer NIET de man die het elftal bij de hand neemt.
+2/-0

1 jaar geleden
Logisch, als je 2x dramatisch speelt tegen een veredelt Schots kroegelftal dan heb je in de PL niets te zoeken. GAE en Emmen is voorlopig zijn niveau.
+1/-0

1 jaar geleden
Misschien heeft MVV interesse na deze pot
+2/-0

1 jaar geleden
En terecht. Hij was vandaag echt extreem slecht. Alles ging mis bij hem. En hij ging weer eens meerdere keren in het begin van de wedstrijd op de Gakpo-toer door vanaf buiten de 16 als een watje te schieten op de keeper.
Nou ja, in ieder geval blijft Gakpo nu (en kan ie gaan werken aan zijn spel), want kan me niet voorstellen dat hij nu nog door (top) clubs wordt begeerd.
+1/-0

1 jaar geleden
Is gewoon afspraak geweest tussen Ajax en Ten Hag. Om Gakpo tijdens de CL voorrondes uit zijn spel te halen. Man, wat speelt die jongen slecht. Is er totaal niet bij met zijn hoofd.
+4/-1

1 jaar geleden
Zou ik ook doen, bakt er helemaal niets van als hij het moet laten zien!
Eerst maar eens wat topwedstrijden in NL beslissen voor je hogerop gaat!
+2/-0

Riverside (geschorst)
1 jaar geleden
Dat had ik ook idd gedaan…. Afzien van Cody, heeft gewoon nog een lange weg te gaan, en maakt nu ook het verschil niet tegen een paar Schotse cowboys….bijtekenen en gewoon nog ff blijven….
+1/-0

1 jaar geleden
Gakpo is goed, maar met 50 mil extra snel verkopen! Wat brengt hij nou in top wedstrijden. Of in wedstrijden waar het echt om draait? Net zoals vanavond tegen de Rangers, helemaal niks!
+2/-0

1 jaar geleden
Mist mentale hardheid. Juist in dit soort wedstrijden moet je er staan. Hij is niet klaar voor de stap naar ManU. Dus lekker jaartje PSV en dan volgend jaar evalueren
+1/-0

1 jaar geleden
Cody laat keer op keer in topwedstrijden zien niet geschikt te zijn voor Europese topclub. Tegen Monaco door de ondergrens, vanavond weer. Kan geen toeval meer zijn. Kunnen Gakpo beter ruilen voor Karlsson heeft een hoger rendement. Supporters die het belachelijk vinden dat Anthony voor 100 miljoen naar United gaat en Cody voor "slechts" 50-60 miljoen zitten er flink naast. Anthony laat wel zien geschikt te zijn voor CL NIVEAU
+2/-0

1 jaar geleden
Ik snap het helemaal. Wat een natte dweil.
+2/-0

Riverside (geschorst)
1 jaar geleden
Jonny, behoud Cody, en dat is na vanavond niet zo moeilijk en trek nog snel de beurs…. Een linksback graag, een rechter centrale verdediger, een rechtsbuiten en misschien een 10?! Verder kun je Max, Ramalho, luckassen misschien als speciale aanbieding weg doen? Koop je er een, krijg je er 3…. Saibari, oppegard etc… eerst maar eens jaartje verhuren aan een eredivisie club, die zijn hier niet voor klaar, Vinicius en van Ginkel kun je wekelijks het stadion wel laten poetsen, kom je toch niet vanaf….
+1/-0

1 jaar geleden
Na de trieste vertoning van gister hoeven we niet meer bang te zijn dat hij weggaat. Hij laat het simpelweg niet zien in de topwedstrijden
+1/-0

1 jaar geleden
Cody was zwak gisteren. En vorige week ook. Maar je kunt niet zeggen dat hij het nooit laat zien in topwedstrijden. In de bekerfinale en fruitschaal stond hij er voor ons om onze aartsrivaal te verslaan. Daar ben ik hem dankbaar voor. Dat het dit seizoen in Europese wedstrijden niet overhoudt ben ik het ook mee eens.
+3/-0

 
1 jaar geleden
Dat zijn geen top wedstrijden. Dan speel je tegen andere jeugdige spelers. Hij moet het Europees laten zien. Dat is de meetlat!
+1/-0

 
1 jaar geleden
Tegen Ajax (pot 1 Champions League) is geen topwedstrijd, maar tegen met alle respect de Glasgow Rangers wel?? Ik schat Ajax toch wel iets hoger in.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Dat de spelers van Ajax beter zijn dan die van de rangers, maakt de onderlinge wedstrijden niet van hoger niveau. Je hebt zelf kunnen zien dat de jongens stijf stonden van de zenuwen. Het doet dus kennelijk totaal iets anders met ze dan potjes in de eredivisie.
+1/-0

1 jaar geleden
Cody was gisteren niet briljant, maar zeker niet de zwakste schakel in ons elftal. Alleen is hij natuurlijk wel de speler waar iedereen van verwacht dat hij opstaat en het team bij de hand neemt.

Gisteren kreeg hij 2 goede kansen, zeker die eerste had er gewoon in gemoeten, bij die 2e had de keeper geluk dat hij de bal tegen zijn hand aan schoot.

Klaar voor een basisplaats bij een Europese topclub is hij niet. Ik denk eerlijk gezegd ook dat hij dat niveau nooit zal gaan halen. Als hij dit jaar bij PSV blijft, gaan we veel plezier aan hem beleven, maar we moeten niet verwachten dat hij opeens Cristiano Ronaldo is.
+1/-1

 
1 jaar geleden
Iemand die €50m waard is neemt ook daadwerkelijk zijn team bij de hand. Was ik PSV dan verkocht ik hem mocht er daadwerkelijk €50m geboden worden.
+3/-0

 
1 jaar geleden
Tony 40 is ook goed. Kan je echt wel mooie goede spelers mee inkopen.
+2/-0

 
1 jaar geleden
Ik vond hem wél de zwakste schakel. Zeker gezien het verwachtingspatroon. En die aanvoerdersband is een grap
+2/-0

1 jaar geleden
Is voor psv en Gakpo het beste ,al is de 50+ miljoen ook welkom..
+1/-0

1 jaar geleden
Als de bal niet tegen de hand van de keeper ging maar net daar onder was die dik 50 waard en nu 30. Maar da's voetbal..
+2/-0

1 jaar geleden
Zou mooi geweest zijn 50 a 60 miljoen. Dan had psv een spits en aanvaller erbij kunnen halen. Hij heeft pas bijgetekend en dus een hoger salaris en vanaf volgend jaar een gelimiteerde transfersom. Voor gakpo het beste dat hij blijft. En voor psv ook goed maar gezien het buitenkansje wat zich financiell voor leek te doen jammer.
+1/-0

1 jaar geleden
Jammer dat we hem niet al vóór Rangers verkocht hebben voor de hoofdprijs. Enorm teleurstellend dat hij in 4 kwalificatie wedstrijden telkens tot de minste spelers behoorde
+1/-0

1 jaar geleden
Hij was niet best de laatste wedstrijden maar vergeet niet dat elke tegenstander zich volledig op Cody kan focussen nu Madueke afwezig is aan de andere kant. Hij heeft minimaal 2 of 3 man om hem heen. En als de rest van de ploeg daar niet van kan profiteren lijkt het alsof Cody de zwakke schakel is. Niettemin had hij natuurlijk wel moeten scoren.
+1/-0

1 jaar geleden
Bad week for PSV.

Geld van de CL pot naar Ajax
Geen CL premie voor deelname
Geen verkoop Gapko

Totaal financiële aderlating meer dan 100 miljoen. Fantastisch hoor Benítez en
Ramalhjo. Sell them now
+1/-2

 
reactie verwijderd

1 jaar geleden
Misschien is dit beter voor PSV, dan blijft Gakpo.
+2/-1

1 jaar geleden
Als je 40 tot 50M kunt ontvangen voor Gakpo, snel van de hand doen.
Valt veel wedstrijden tegen en verder ook snel geblesseerd, geen hoogvlieger.
Jesper Karlsson goed alternatief, om voor hem te gaan.
+2/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo hendrikus koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip waarheidsgehalte wedstrijdrapportage