Transparent
Inloggen
Sluiten

'Ook Anwar El Ghazi in beeld bij PSV'

25 augustus 2022 23:41 - ED.nl
Foto: Pro Shots

"Ook Anwar El Ghazi in beeld bij PSV"; image source: Pro Shots

Volgens het Eindhovens Dagblad is Anwar El Ghazi een van de opties die in beeld is om de aanval van PSV te versterken. De interesse in de vleugelaanvaller staat los van een mogelijk vertrek van Cody Gakpo. Vanwege de blessure van Noni Madueke heeft PSV voor de aanval minder opties dan werd voorzien. Indien Gakpo in de komende week nog vertrekt bij PSV wil de club ook voor hem een vervanger halen.

El Ghazi speelde in Nederland in de jeugdopleidingen van Feyenoord, Sparta en Ajax. Bij de Amsterdammers maakte hij zijn debuut in het eerste elftal en kwam in 99 officiële wedstrijden tot 23 goals en 16 assists. In januari 2017 vertrok hij naar het Franse Lille om na anderhalf jaar en 44 duels te vertrekken naar Aston Villa. Bij de Engelse club staat hij nog altijd onder contract, maar kan daar niet meer rekenen op speeltijd.

Afgelopen seizoen speelde El Ghazi een half jaar op huurbasis bij Everton, maar ook daar kwam hij nauwelijks in actie. Zijn contract bij Aston Villa loopt na dit seizoen af. De aanvaller speelde in 2015 twee interlands voor het Nederlands elftal.

Update 23:43: Volgens De Telegraaf heeft PSV zich inmiddels officieel gemeld bij Aston Villa om de aanvaller over te nemen.

Meer op ED.nl




Tags

ghazi villa gakpo cody everton feyenoord jeugdopleidingen lille madueke nederland sparta telegraaf

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Beetje laat he....maar duidelijk signaal als dit doorgaat. Ajax haalt Bergwijn terug uit Engeland en wij El Ghazi. Hoppa!!
+2/-1

 
1 jaar geleden
Ajax kan dat gewoon en PSV kan dat gewoon niet. Begrijp dan ook dat PSV in een andere vijver moet vissen dan Ajax. PSV moet zich dit zelf verwijten dat het niet zoveel kan als Ajax.
Ik denk dat El Ghazi wel iets toe kan voegen aan PSV. Hij wordt hier neergezet alsof hij helemaal niets kan. Het is gewoon een aardig goede voetballer, geen echte topper maar verwachten we dan dat een echte topper wel eventjes naar PSV wil komen?
+4/-0

 
1 jaar geleden
Vroeger kwam er nog wel eens een verassing die PSV naar een hoger niveau kon tillen. De afgelopen jaren is het erg mager geweest. We wisten dat we de verdediging moesten versterken. Hoever en Braithwaite worden gehuurd en zitten op de belangrijkste wedstrijd op de bank. We wisten dat we naast Luuk een tweede spits nodig hadden. Vinicius is uit pure wanhoop gehuurd en zit zelfs als Luuk uitvalt nog op de bank. Vorig jaar winter stonden we bovenaan ook toen was een extra cv van absolute topprioriteit, niks gekomen. Dan hebben we nog Bruma, Baumgartl, Doan en op het nieuws voornamelijk weinig creatieve namen. Dan begrijp ik de synische reacties wel.
+1/-0

reactie verwijderd

Riverside (geschorst)
1 jaar geleden (gewijzigd)
Transfer vrij…. Wij lijken gvd wel stel Zeeuwse meisjes …. Ons bint zunig 🙄🤔, mag weer wat kostten…. Maar kom er maar in…. Werkelijk waar wat een scoutings beleid, om te janken 😢
+1/-1

1 jaar geleden
Met alle respect, nee. Malen.
+1/-1

 
1 jaar geleden
Lijkt me inderdaad heel realistisch ja. Een basisspeler van Dortmund waar ze vorig jaar 30 miljoen voor betaald hebben :ja
+8/-1

 
1 jaar geleden
Iedereen die Malen steeds noemt snapt er echt niks van. Die moet bij Dortmund voor goalen zorgen
+1/-0

 
 
1 jaar geleden
Basisspelers van Europese subtoppers met een salaris dat veel hoger ligt dan PSV kan betalen en een transfersom dat voor een transferrecord in de Eredivisie moet zorgen?
+2/-0

 
1 jaar geleden
Wie heeft het over kopen? Volgens mij is er dan heel veel mogelijk.
+1/-1

1 jaar geleden (gewijzigd)
Het binnenhalen van Savio en benitez is enigszins creatief.
Over het algemeen (of het nu wel of geen succes is) straalt echter het creatieve dit jaar niet van onze scouting af met aanwinsten/geruchten als; Cillessen, Brenet, Stengs, Karlsson, El Ghazi, Jurriën Timber, Malen, Wijnaldum, Arias, De jong, Til, Waterman etc

Het is nu wachten op namen als Mertens, Kluivert, boetius of zelfs narsingh
+2/-1

 
1 jaar geleden
Volgens mij moet je die geruchten ook met een flinke korrel zout nemen. In de media verschenen alleen verhalen over Cillessen, Krul en die ene van Anderlecht als nieuwe keeper. En volledig uit het niets kwam het bericht dat PSV een akkoord had met Benítez. Daar waren ze al weken mee bezig, maar daar was nog helemaal niets over uitgelekt.
+2/-0

 
1 jaar geleden (gewijzigd)
Geruchten die gepubliceerd worden op VI of ED komen anders geregeld tot een transfer
+1/-0

 
1 jaar geleden
Dat hebben we met de keepers nu gezien ja
+1/-0

 
1 jaar geleden
Je hebt gelijk, Cillesen kwam niet uit dus alle geruchten slaan nergens op.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Iedere transferzomer zijn er spelers naar PSV gekomen terwijl het ED/VI de hele tijd met berichten kwamen over andere spelers waar PSV mee bezig was. Toen vanuit Frankrijk de eerste vage berichten over Sangaré binnen kwamen twee jaar geleden had hij een dag eerder al de medische keuring in Eindhoven gehad en was alles al lang en breed rond.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Wow je noemt Benitez en Sangare. Welgeteld 2 spelers. De rest was toch wel allemaal heel voorspelbaar? El Ghazi? Laat me niet lachen. Ga dan lekker met eigen jeugd verder.
+2/-1

 
1 jaar geleden
Waarom belachelijk? Omdat hij jaren terug bij Ajax heeft gespeeld? Kwalitatief goede speler
+1/-0

1 jaar geleden
Al die Nederlanders 'kunnen niet rekenen op speeltijd'. Eigenlijk zijn we een stel prutsers.
+2/-1

1 jaar geleden
`Dramatische scouting PSV zakt diep door ondergrens en heeft El Ghazi in beeld´
+1/-1

Maan (geschorst)
1 jaar geleden
El Ghazi zou een zeer goede aanwinst zijn. Veel liever hem dan een Stengs of Boadu. Malen en Memphis zijn ook welkom maar lijken me nu na het verlies tegen de Rangers helemaal onhaalbaar.
+4/-0

 
1 jaar geleden
Ik heb hem al even niet meer zien spelen, volgens jou nog steeds een aanwinst?
+1/-0

 
1 jaar geleden
In vergelijking met de andere namen waar PSV aan gelinkt is ben ik het hier ook wel mee eens. Al wacht ik eerst af welke speler(s) er daadwerkelijk wordt aangetrokken.

Ik geloof overigens niet dat Depay en/of Malen bij het bereiken van de CL wel haalbaar zouden zijn geweest. Malen heeft nu een basisplaats bij Dortmund en Juve heeft de stekker uit de onderhandelingen met Depay getrokken omdat ze niet wilden voldoen aan zijn salariseisen. Als zij al niet kunnen voldoen aan die eisen, zal dat voor PSV al helemaal onmogelijk zijn.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Ik zou Boadu ook nog wel een prima 2e spits vinden. Ik vind het jammer dat PSV niet voor Zirkzee is gegaan..
+1/-0

 
1 jaar geleden
Maar als je dan ziet dat Bayern bij Zirkzee een doorverkooppercentage van 50% heeft bedongen kan ik het wel begrijpen dat psv dit niet heeft gedaan.
+1/-0

 
1 jaar geleden (gewijzigd)
Met je hoofd in de wolken lopen,heet dat toch?
@maan.
+1/-0

1 jaar geleden (gewijzigd en gesloten)
We hebben voor de vleugels nu nog Gakpo, Madueke, Bakoyoko, Saibari en Savio. Ik hoop niet dat El Ghazi onze jonge talenten in de weg komt lopen. Zou liever zien dat Savio ook wat kansen gaat krijgen. Wat we nu hebben is echt wel genoeg om 2e te worden en vervolgens via een mislukte voorronde in de EuropaLeague te belanden. Daar hebben we echt geen mislukte ex Ajacied uit de krochten van de Premier League voor nodig.
+1/-1

 
1 jaar geleden
Wij gaan dit jaar geen 2e worden ben ik bang.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Savio loopt toch ook onze talenten in de weg? Die is gewoon eigendom van de City groep. En volgens mij heeft ie een minuut gespeeld inmiddels of zo. Leuk dat daar zoveel tijd aan besteed is, maar inmiddels zijn we aanvallend compleet tandloos met het wegvallen van Madueke en de enige echte spits in onze selectie. Als je dan kijkt wat er voor de verdediging is gehaald, zien we dat ook niet terug op het veld en kun je dus concluderen dat we in de breedte een stuk sterker zijn geworden, maar in de basis gewoon hetzelfde zijn gebleven. Ik was ook zeer blij met alle actie op de transfermarkt, maar puntje bij paaltje hebben we dus, met uitzondering van Simons denk ik, enkel wisselspelers gehaald en een keeper die ons de CL heeft gekost, die ik overigens wel als een echte versterking zie. Het is ook frappant dat de keeper die vorig jaar in Frankrijk het vaakst de 0 heeft gehouden in de competitie dit bij PSV nog nooit heeft gedaan. Zelfs thuis tegen Emmen of uit tegen 10 man van GA vliegt er wel een bal in. Onze problemen zijn echt enorm groot.
+1/-0

1 jaar geleden
El Ghazi erg vaak gezien bij the Villa enkele jaren geleden. Kwam over als een verwende voetballer, te lui om mee teverdedigen en lag ook erg slecht in de groep. Villa was blij dat ze hem uit konden lenen. Komt nu helemaak niet meer aan de bak in Birmingham
+2/-1

 
1 jaar geleden
Mooie breedte aanvulling voor ons dus. We zijn immers Mo kwijt 🤩
+2/-0

 
1 jaar geleden
Dat valt reuze mee. Ik heb bij Villa op de tribune gezeten tot voor kort en hoewel El Ghazi niet helemaal uit de verf kwam iedere wedstrijd, was het echt niet slechter dan wat ze nu op de flanken hebben lopen. Hij maakte vaak ook prima loopacties, maar daar werd simpelweg niks mee gedaan, omdat de tactiek in die tijd voornamelijk was "alle ballen op Jack".

Dat hij niet goed in de groep lag, is onzin. Hij heeft een keer een woordenwisseling met Mings gehad op het veld, maar verder is het een meer dan prima kerel. Heeft Villa ook nog een keer bij de hand genomen in december 2020/januari 2021, toen-ie de goals en assists aaneenreeg. Toen was iedereen ook hartstikke blij voor hem.

Verder is "El Ghazi arrives" nog steeds een zinnetje onder de supporters, die blijven hem dankbaar voor zijn rol in de promotiewedstrijd tegen Derby County.

Hij is niet de beste voor pressievoetbal, dat hij de hele tijd achter een back aan moet, maar dat hoeft ook niet in de Eredivisie.

Anwar zou echt een prima aanwinst zijn voor PSV, al is het maar in de breedte. Hij geeft ten minste ook voorzetten waar Luuk iets mee kan, in plaats van de hele tijd naar binnentrekken en voor eigen succes gaan.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Villa wil graag van El Ghazi af. Bij Everton speelde hij nooit. Zit niet eens meer bij de wedstrijdselectie van de Villa dit seizoen en geen enkele andere club, zelfs niet uit het Championship heeft belangstelling. Echt een versterking voor ons.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Mwah, ook dat is weer kort door de bocht. Gerrard speelt nu met een systeem waarin traditionele buitenspelers niet nodig zijn (wat echt voor geen meter werkt - Gerrard is zo'n matige manager, niet normaal). Bailey speelt daardoor na z'n blessure ook maar half verloren, en voor de rest zijn Trezeguet en Traore al vertrokken, wat de andere buitenspelers waren. Je zit veel meer te kijken naar Coutinho, Ramsey en Buendia die de hele tijd naar binnen trekken.

Dat Anwar bij Everton niet echt aan de bak kwam bij een Lampard die ook in januari instroomde, dat is ook allemaal niet zo dramatisch.

Ik denk dat het inderdaad in de breedte het een prima toevoeging is, want Anwar geeft tenminste die ballen op Luuk z'n hoofd.

Dus al met het al, ik ben het niet met je eens. ;)
+1/-0

 
1 jaar geleden
Beste Beasley,

Gene probleem, hoeft het natuurlijk niet met mij eens te zijn. Ik hoop dat je echter wel ziet dat wij niet zitten te wachten op een zogenaamde ´breedte versterking´. We hebben iemand nodig die wil vechten voor de ploeg, spektakel kan maken en er direct staat. Ik bedoel niet over maanden omdat hij niet wedstrijd fit is, maar die volgende week inzetbaar is en de ploeg direct beter maakt.
Iemand die de laatste jaren niet of nauwelijks aan de bak kwam in de onderste regionen van het premiership, nog nooit van doorzettingsvermogen en vechtlust getuigd heeft, lijkt mij niet de oplossing. Ik hoop dat ik me vergis want het ziet er naar uit dat onze leiding besloten heeft om dit door te zetten. pfffff geen gemakkelijke weken op voetbalgebied voor een psv supporter.
+1/-0

1 jaar geleden
Een bank zitter ,hebben jeugd zat voorin geef Savio een kans ,,achterin moet er wat bij ...
+1/-0

Alsof we deze week al niet voldoende teleurstellingen te verwerken hebben gekregen.
+1/-0

1 jaar geleden
Alsjeblieft niet zeg! Een aanstellerige matennaaier met teveel eigendunk. Hoort bij Ajax, niet bij PSV.
+1/-0

1 jaar geleden
Hier zou ik best mee kunnen leven hoor. Mits wedstrijdfit een prima aanvulling van de selectie. Die moet zelfs een fatsoenlijke voorzet voor Vinicius af kunnen geven😉
+1/-0

1 jaar geleden
El Ghazi wordt gelinkt aan PSV. Dan kun je er op wachten dat Ajax ook belangstelling gaat tonen :D
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev nederland praag psvrijnwoude renners romario rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage