Transparent
Inloggen
Sluiten

'PSV informeert naar Calvin Stengs, OGC Nice wil 10 miljoen euro'

26 augustus 2022 15:56 - FootMercato
Foto: Pro Shots

"PSV informeert naar Calvin Stengs, OGC Nice wil 10 miljoen euro"; image source: Pro Shots

Volgens het Franse FootMercato heeft PSV bij OGC Nice geïnformeerd naar Calvin Stengs. De zevenvoudig international van het Nederlands elftal is een van de spelers die in beeld is als mogelijke vervanger van Cody Gakpo, hoewel de linkspoot normaal gesproken vooral aan de rechterkant speelt. Hoewel Stengs dit seizoen nog in alle duels in actie kwam, mag hij na een jaar alweer vertrekken na de komst van Nicolas Pepe. Nice zou 10 miljoen euro willen ontvangen voor de aanvaller.

Ook Jesper Karlsson is in beeld bij een vertrek van Gakpo, maar AZ zou hebben laten weten dat de Zweed meer dan 20 miljoen euro moet kosten.

Meer op FootMercato
Tags

nice stengs ogc gakpo informeert cody footmercato jesper karlsson linkspoot pepe zweed

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden (gewijzigd)
Je verwacht het niet. Dit zou echt een typische PSV (mis)koop zijn, in de categorie Maher, Ramselaar. Heeft in Nice niets, maar dan ook helemaal niets laten zien, en die zou dan on ze “sterspeler” moeten vervangen? Kansloos
+5/-0

1 jaar geleden
Hebben ze de ambities bijgesteld ?
+1/-1

1 jaar geleden
Ben niet zo'n fan van Stengs. Wisselde bij AZ fantastische wedstrijden af met waardeloze potten. Veel te wisselvallig en ook veel te veel een mooi weer voetballer. In dat opzicht een Maher 2.0.
+2/-0

1 jaar geleden
Om te janken is de scouting. Sjonnie is wel zo gek om 10 miljoen uit te geven aan een speler die ons niet beter maakt..
+2/-1

1 jaar geleden
Neem er anders nog een slapzak zonder rendement bij..
+4/-1

1 jaar geleden
Dat krijg je als je EL speelt. EL spelers
+1/-1

1 jaar geleden
Bij Cillisen en Krul was ook geinformeerd naar de prijs en die kwamen ook niet.
ik wacht wel af wat er komt.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Nee joh, het is op voorhand sowieso klote wat ze halen. Dat schijnt er tegenwoordig bij te horen.

Als PSV nu in Brazilië ergens Stengsinho haalt, ga je van precies dezelfden het commentaar krijgen dat PSV een speler had moeten halen die al gewend is aan het spelen in de Eredivisie.
+4/-1

1 jaar geleden
Rl Ghazi, Stengs, 2e rangs mooi weer voetballers. We hebben flair nodig, spelers met lef en uitstraling, die willen vechten voor ons shirt. Waar is onze scouting mee bezig?
+1/-0

 
1 jaar geleden
Ze hebben net Benitez en Xavi aan de haak geslagen. Wil je alleen maar wereldtoppers binnenhalen met je Mickey Mouse league en Europa League?
+2/-0

1 jaar geleden
Dan kan je imo beter voor Karlsson gaan met het type spits die wij hebben,die kan nog een goede voorzet leveren en zelf scoren.
Stengs is slechts het hardlopende type en daar hebben we Yorbe al voor.(pos bedoeld,want het is ook een kwaliteit)
Overigens vind ik het voor beide spelers wel dat de vis dan duur wordt betaald;is er in Z-A geen goedkoper alternatief of elders?
+1/-0

1 jaar geleden
Gakpo moet maar eens duidelijk aangeven of hij wil vertrekken.Zo ja dan een transferdeadline instellen zodat PSV tijd heeft om een vervanger te zoeken.De onduidelijkheid is al een tijdje aan de gang en zou best eens invloed op Cody's spel gehad kunnen hebben.
+2/-0

 
1 jaar geleden
Het is toch wel duidelijk wat Cody wil? Hij is alleen afhankelijk van wat Manu wil/ kan. Die zullen bij het evt misgrijpen van Antony ons last minute wel beroven van hem.
+1/-0

Maan (geschorst)
1 jaar geleden
Voor 5 mag ie komen, voor 10 mag je daarblijven.
+2/-0PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.834 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

ake bakayoko basarnhem brobbey dest dijk feyenoord frankrijk gakpo geertruida gerets koeman malen mauro nederland oostenrijk oranje reijnders ring rodriguez rosario schouten sepp simons strijdplan vaio veerman vitesse weghorst xavi