Transparent
Inloggen
Sluiten

'Anwar El Ghazi geeft ja-woord aan PSV'

29 augustus 2022 21:43 - VI.nl
Foto: Pro Shots

"Anwar El Ghazi geeft ja-woord aan PSV"; image source: Pro Shots

PSV lijkt de selectie snel te kunnen versterken met Anwar El Ghazi. Dat meldt onder meer Voetbal International. PSV bereikte zondag al een akkoord met Aston Villa over een transfersom van ongeveer 2,5 miljoen euro, terwijl de aanvaller nu zelf ook zijn ja-woord heeft gegeven aan de club. PSV ziet El Ghazi vooral als vervanger van Noni Madueke, die vanwege een blessure de komende maanden niet inzetbaar is.

Meer op VI.nl




Tags

ghazi madueke villa

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Hoe goed El Ghazi (nog) is zal moeten blijken, maar het is in ieder geval iemand met de nodige ervaring. Hopelijk sluit hij snel aan en verrast hij in positieve zin.
+3/-0

1 jaar geleden
Ik hoop dat ie me positief gaat verassen , weet wel dat we er onze handen meer als vol aan hadden toen ie nog bij onze “vrienden” speelde
+3/-0

 
1 jaar geleden
Dat klopt ja en volgens mij kan hij ook nog eens verrekte irritant zijn voor een tegenstander, en dat kunnen we dus goed gebruiken vind ik.
Heb er wel vertrouwen in, het is geen Andy v.d. Meyde hé😎
+1/-0

1 jaar geleden
Welkom bij ONS PSV. Er zullen wel weer veel negatieve reacties komen omdat ie een ajax verleden heeft, maar ik laat me graag verrassen. Heb toch aardig wat goede wedstrijden van hem gezien in de PL, best een aardige competitie.
+9/-0

1 jaar geleden
Aardige speler, zou best eens kunnen verrassen. Al hoop je wel op iets anders eerlijk gezegd.
+6/-0

1 jaar geleden
Nou mooi dan. Natuurlijk een heel ander type dan Madueke maar zou een redelijke tot (met wat geluk) goede versterking kunnen zijn gezien de situatie op dit moment.
+1/-0

1 jaar geleden
Nog pas 27. Bij Villa best aardig zien spelen. Ik denk dat ie positief gaat verrassen.
+4/-0

1 jaar geleden
Deze jongen verdient alle steun en we moeten met zijn allen onwijs gaan knokken voor alles wat er mogelijk is met de beperkte middelen. Te beginnen tegen Volendam!
+1/-0

1 jaar geleden
Nu nog achterin een topper kopen evt huren !!
+2/-0

1 jaar geleden
Is altijd een goede voetballer geweest en is dit ook nog steeds.
Eentje die ook een hoop op intuïtie doet.
Vertrouwen geven en dan schitteren in ons mooie shirt
+1/-0

Jammer, eigen jeugd aan de kant zetten voor een Ajacied. Vertessen mag dit seizoen ook wel wat meer speeltijd krijgen als hij fit is.
+1/-2

 
1 jaar geleden
Wat een treurige reactie.
Hij komt en Vinicius gaat, wie loopt hij dan voor de voeten?
Zodra hij een PSV shirt aan trekt is het een PSV-er.
En je vond het elftal in 88 ook ruk omdat er zoveel Ajacieden in zat?
+4/-1

1 jaar geleden
Ik ben geen fan van El Ghazi, maar laten we hopen dat hij positief verrast. Als je zo'n transfer echter afzet tegen wat de concurent allemaal doet dan slaat de uitspraak 'we willen niet dichter bij ze komen maar we willen ze voorbij' echt als een l.l op een drumstel.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Heel vreemd ja dat PSV geen spelers haalt voor 30+ miljoen :denk
+1/-0

 
1 jaar geleden
Waarom wordt er dan openlijk gezegd dat we ze voorbij willen? Vreemde uitspraak als er daarna, net als vrijwel elk jaar, financieel vrijwel niets mogelijk is en we weer tevreden moeten zijn met spelers als El Ghazi.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Omdat afgelopen seizoen de financiële verschillen ook al heel groot waren maar we ze op het veld al bijna hadden ingehaald. Zonder een onwaarschijnlijke bolling van de bal en een debiele penalty voor hands waren we misschien zelfs wel kampioen geworden. Dan mag je nu dus best zeggen dat je ze voorbij wil toch? Je haalt een zeer ervaren keeper in huis, Luuk de Jong komt terug en je behoudt Sangare. En Gakpo blijft of je vangt er minimaal 40 miljoen voor. Verder heb je met Simons, Til en Savio volop mogelijkheden. Ik zie genoeg kansen hoor.
+1/-0

1 jaar geleden
Nog geen formele bevestiging. Wordt weer krap…..
+1/-0

 
1 jaar geleden
Hij heeft inmiddels de medische keuring doorstaan, dus het wordt alleen nog wachten op een gelikt filmpje van onze marketing afdeling.

#TheAnwarWay
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage