Transparent
Inloggen
Sluiten

'Cody Gakpo wil komende dagen nog vertrekken naar Premier League'

30 augustus 2022 22:14 - Telegraaf.nl
Foto: Pro Shots

"Cody Gakpo wil komende dagen nog vertrekken naar Premier League"; image source: Pro Shots

De Telegraaf meldt dat Cody Gakpo intern bij PSV heeft aangegeven te willen vertrekken naar de Premier League. De aanvaller wil nu al de stap maken en wil niet nog een jaar wachten. Southampton is al concreet in de markt, terwijl in Engeland de verwachting is dat ook Everton zich vol op Gakpo gaat richten op moment als Anthony Gordon aan Chelsea is verkocht.

Clubwatcher Rik Elfrink gaf in de Peesjevee Podcast aan dat Gakpo dit binnen PSV al langer geleden heeft aangegeven. "Wij hebben zelf ook steeds te horen gekregen dat de insteek was dat Gakpo wil vertrekken", aldus Elfrink.

Meer op Telegraaf.nl




Tags

gakpo cody elfrink anthony chelsea engeland everton gordon peesjevee podcast southampton telegraaf

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Fijn dat ie dat nu aangeeft! Gelukkig 24 uur voor de deadline nog even duidelijkheid gegeven
+3/-0

1 jaar geleden
Hij kan van alles willen. Hadden ze 2 maanden terug maar moeten komen.
+2/-0

1 jaar geleden
Tja, de Telegraaf. Die moeten wat te schrijven hebben nu die soap bij die koopclub tot een einde is gekomen. Vraag me af wat hiervan waar is. En eigenlijk interesseert me dat ook niks. Hij mag weg als hij graag wil. Onder de voorwaarde dat er 50+ miljoen overgemaakt wordt. Als Southampton niet verder dan 35 miljoen komt dan hou hem maar lekker hier. Nog een contract voor 4 jaar. Geen haast.
+5/-0

 
1 jaar geleden
Inderdaad, typisch Telegraaf, elke transferperiode komt er weer zo'n zwetsartikel van die krant. Sowieso een krant van niks, ook op andere onderwerpen.
+3/-0

 
1 jaar geleden
Je weet dat Rik Elfrink het ook meldt?
+2/-1

 
1 jaar geleden
En dus? Elfrink is heilig? Die meldde vanmiddag nog dat PSV zich had gemeld voor Calvin Stengs om een uur later te melden dat er nooit contact is geweest. Allright.

Maar zoals ik al aangaf. Het boeit eigenlijk niet of het waar is. Er moet geld op de plank komen. En veel. En als Cody echt een PSV hart heeft, wat we toch allemaal denken cq hopen, dan wil hij dat ook.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Nee, het haalt wel je standaard verhaal onderuit dat De Telegraaf iets moet schrijven als anderen het dus ook al melden. En er bovendien al eerder mee aankwamen zetten als De Telegraaf.
+1/-2

 
1 jaar geleden
Rik heeft de tweet weer verwijderd volgens mij. Althans ik zag hem eerst nog wel maar nu niet meer.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Hij meldt het in die podcast die gisteren al is opgenomen
+1/-0

 
1 jaar geleden (gewijzigd)
Rik Elfrink meldt alleen dat de kans is dat hij vertrekt de komende dagen. Dat is op zich geen nieuws, maar wel de juiste omschrijving van de situatie.

De Telegraaf doet voorkomem te weten dat Gakpo wil vertrekken terwijl dat (Telegraaf kennende) waarschijnlijk nergens op gebaseerd is behalve hun eigen dikke duim. Tegelijkertijd plaatst de Telegraaf de afgelopen dagen ook artikelen die weer suggereren dat Gakpo blijft, die kun je ook zo Googlen. Oftewel, ze weten feitelijks niets en zijn alleen maar artikelen eruit aan het pompen voor de clicks.

En tja, als je 'hij blijft' en 'hij vertrekt' publiceert, kun je achteraf altijd zeggen dat je gelijk had.
+3/-0

 
1 jaar geleden
Rik Elfrink zegt in die podcast van ze letterlijk dat Gakpo dit intern bij PSV al enige tijd geleden heeft laten weten. Dat staat hierboven gespreven, maar kun je zelf ook gewoon terugluisteren :denk
+2/-2

 
1 jaar geleden
Het is wel echt komkommertijd als er nu ook al gediscussieerd moet gaan worden wat een clubwatcher wel of niet heeft gezegd en waar dat is geweest :D
+2/-0

 
1 jaar geleden
En Telegraaf heeft ineens artikel aangepast...
+1/-0

 
1 jaar geleden
Kan iemand Rik Elfrink er ook eens op wijzen dat dat 'kogeltje rond' ook knap irritant begint te worden...?
+1/-1

 
reactie verwijderd

1 jaar geleden
De volle mep aub , ga ook maar eens hoog in de boom zitten, €70mio plus doorverkoop, die clown uit Betondorp is niks nie beter , we hebben geen tijd meer iets terug te halen, of sjon moet nog iets uit de hoge hoed toveren
+6/-0

1 jaar geleden
Inderdaad lekker cashen (+50 mil), zo niet laat ze na het wk maar terugkomen.
+3/-0

1 jaar geleden
Niemand is groter dan de club. De allergrootste boosdoener is al jaren die maffiaclub met de naam uefa. Elk jaar weer zorgt dit voor grote problemen bij clubs zoals ons: geen topclub maar net daaronder. De kleine clubs en de hele grote hebben dit probleem niet. Haal die deadline naar 1 juli!! Alle clubs zoals wij moeten maar eens de handen ineen slaan. Die boevenbende uefa met hun loze kreet 'financial fairplay'. Me reet!!
+7/-0

 
1 jaar geleden
post naar mijn hart. De Uefa wordt eigenlijk (indirect) door een paar grote clubs van een paar grote landen bestuurd, en alleen hun belangen tellen. Alleen al de 4 x 4 CL-plekken, en dat daar bijna al het geld naartoe gaat.
En ik ben al die sociale statements ook al een tijd spugzat. Schijnheilig gedoe is het.
+2/-1

 
1 jaar geleden
De UEFA heeft helemaal niks te zeggen over de transferdeadlines. De FIFA en de Europese Commissie hebben in 2002 een compromis gesloten. 12 weken en 4 weken. Nationale bonden mogen zelf de data vaststellen.

Als jij de einddatum op 1 juli wil hebben dan gaat de markt open op 8 april..
+3/-0

1 jaar geleden
Als hij al geruime tijd heeft aangegeven te willen vertrekken, dan neem ik aan dat onze Sjonnie al een lijstje klaar heeft liggen voor een vervanger en dat een en ander al zo goed als rond is zodra er direct geschakeld kan worden als Cody vertrekt. Maar da zal wel nie….
+1/-0

1 jaar geleden
En weer een item. Alleen daarom al blij wanneer de deadline voorbij is.
+1/-0

1 jaar geleden (gewijzigd)
Ik hoop echt dat hij voor 50 miljoen vertrekt en dat er een opvolger klaar staat die in belangrijke wedstrijden wel het verschil maakt. Liefst eentje met ervaring op het hoogste niveau. Bijvoorbeeld eentje die net buiten de boot valt bij een Europese topclub. Restwaarde kan me gestolen worden, we hebben op dit moment genoeg jong talent die nog veel geld gaan opleveren. Wat dat betreft vind ik El Ghazi echt geen verkeerde aankoop. Al dat jong grut heeft sturing en ervaring (en prestaties) nodig om nog betere spelers te worden
+2/-0

1 jaar geleden
De Televaag heeft met Anthony haar gewenste transfer en transfersom en hoopt nu bij PSV de prijs van Gakpo naar beneden te schrijven met het nieuws dat hij weg zou willen. Ik geloof niet dat hij nog weggaat deze transferperiode als kind van de club.
+3/-0

1 jaar geleden
Dit konden ze niet eerder weten? Op 24 uur van de deadline is t 50 miljoen en geen cent minder
+2/-0

1 jaar geleden
Eerst die aanbieding van Everton maar even afwachten? Vraag mij af met welke club Gakpo
inmiddels overeenstemming heeft. Er is nog maar erg weinig tijd over. Waarschijnlijk Southampton. Bod te laag. Waar is het lachgas?
+2/-0

1 jaar geleden
Ik hoop echt morgen op vuurwerk. PSV scout toch ook in Mexico. Daar moet toch ook een vervanger te vinden zijn voor Gakpo. PSV heeft ons allemaal weleens vaker verrast. Laat morgen de geschiedenis zich herhalen in goede zin. Het zou een forse domper zijn indien Gakpo vertrekt maar er geen vervanger komt. Dat gaat PSV veel punten kosten...
+2/-1

1 jaar geleden
Alsof dat niet duidelijk was hij speelde sinds Monaco als een krant.
Ik zou zeggen lekker laten gaan aan een ongemotiveerde speler heb je niets en vooral als je hem steeds een basisplaats geeft.
+2/-0

Kleine1 (geschorst)
1 jaar geleden
Die gaat straks weg voor een veel lager bedrag dan wij verwachten, omdat PSV met hem meedenkt!
Onze TD is veel te “lief” in zulke gevallen … wij zijn die familie club en willen die naam behouden ….
Helaas ….
+5/-0

1 jaar geleden
Ik word een beetje moe van alle berichten over het wel of niet blijven van Gakpo.

Dat gezegd hebbende, al de reacties over dat hij niet gemotiveerd is, geloof ik geen reet van.

Hij werkt nog net zo hard, misschien speelt hij niet zijn beste wedstrijden, maar dat heeft zeker niks met motivatie te maken. Sterker, misschien wil hij wel te graag.

Wij zijn hier, ga ik vanuit, allemaal PSV supporter. Maar er is toch niks mis met de ambitie van hem om in de PL te spelen? Grotere competitie, meer geld en aanzien. En dat hij wil wachten op een mooie club met een goed verhaal is gewoon logisch.
Hier zitten een aantal mensen doodleuk te verkondigen dat eerder de knoop had moeten doorhakken. Welke knoop dan? Hij gaat niet over de transfersom. En vind het best getuigen van verstand door te gaan voor een club en verhaal dat past.

Ik hoop,nogmaals, dat dit verhaal snel klaar is. Voor ons, voor Cody en vooral voor PSV.
+5/-0

 
1 jaar geleden
Psv had prima aan zijn zaakwaarnemer kunnen aangeven dat als Gakpo weg wil er naar geïnteresseerde clubs gecommuniceerd moet worden dat ze niet op de laatste dag of een dag later hoeven aan te kloppen. Je mag best dingen eisen van spelers met een riant salaris en een lang contract in ruil voor dat salaris.
+5/-0

 
1 jaar geleden
Wij weten niet hoe die gesprekken zijn gegaan. Wat als Cody had gezegd, voor pak em beet 15 augustus, en er komt op 29 augustus een bod van 55 miljoen (ik noem maar iets), en het is een mooie club? Wat dan?

Ik wil maar zeggen dat het vanaf de zijlijn, ook door mij, makkelijk oordelen is.
Het gaat er mij vooral om dat ik het pertinent oneens ben met de stelling dat hij niet levert. Ongelukkige wedstrijden, ja daar kan ik nog in mee.
+4/-0

1 jaar geleden
Haal vandaag gewoon een spits, tuurlijk, we zullen te veel moeten betalen maar nu lopen we echt het risico dat we straks uit bij Arsenal spelen met de jong PSV voorhoede van vorig jaar. Zeker als Vini vertrekt hebben we een serieus probleem. Zo simpel is deze EL poule nu ook weer niet. We moeten voorkomen dat we in de winterstop overal al weer uitliggen / kansloos zijn. Gewoon nu een beetje lef tonen, kost geld, dat hebben we niet echt, maar zonder spits zullen we ook niet veel binnenhalen. En ga op zoek naar een ervaren verdediger die de verdediging kan leiden. Feyenoord komt ook met Hancko aan, dat lijkt (met nadruk op lijkt) ook een goede zet. Ook een verdediger kost geld maar een paar punten extra in de EL leveren ook geld op.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Dus de conclusie is eigenlijk dat er geen ruimte meer is in het salarishuis om spelers te halen (zie het bericht van het ED van enkele dagen geleden), maar dat PSV toch gewoon twee spelers moet halen? Moeten ze dan op amateurbasis komen?
+1/-0

 
1 jaar geleden
Vooropgesteld, ik ben geen financieel expert. We zijn dure spelers kwijtgeraakt. (Bruma, Zahavi, Gotze etc) Het slarishuis bepaal je toch zelf als club ? Als het nodig is rek je dat dan maar wat op, bespaar je maar even op wat andere zaken. Of anders laag basissalaris bieden met hoog tekengeld ofzo, prestatiecontracten.... Ook ziet het er naar uit dat Vini, Lukassen en gakpo vertrekken, dat zal zeker ruimte geven. En ik begreep ook van het Ed dat Gakpo ook nog steeds kan bijtekenen (niet dat hij dat wil) en dan krijgt hij ook een beter salaris neem ik aan, dus blijkbaar kan het dan wel.
+1/-0

1 jaar geleden
Is het zo moeilijk?
PSV en Gakpo hebben nog een langlopend contract, met volle verstand gesloten.
Als er nu een club komt met de hoofdprijs EN we kunnen nu nog , zo laat, een vervanger binnen halen , verkopen. Zo niet, jammer dan voor Gakpo. Volgende transferwindow nieuwe ronde nieuwe kansen.
+7/-0

 
1 jaar geleden
Duidelijker kan het niet verwoord worden. Amen.
+1/-0

1 jaar geleden
We zullen vandaag of morgen leren wat de titel PSV waard is... Gakpo weg en de kans op titel & CL danig geslonken...
+1/-1

 
1 jaar geleden
Niet mee eens, zo goed als geschreven wordt is hij niet. Begrijp me niet verkeerd, absoluut een van onze betere spelers en hij gaat gemist worden. Maar voor 40+ MOET PSV hem verkopen. In de grote wedstrijden is hij gewoon echt té weinig beslissend geweest in Europa!
+1/-0

1 jaar geleden
Zo laat enkel voor de hoofdrijs en indien een waardige vervanger al in beeld is, benaderd is en bereid is om te komen.
+1/-0

1 jaar geleden
Pff zal blij zijn als die soap voorbij is. Zal je zien dat hij voor 30 miljoen plus 10 miljoen aan bonussen wordt verkocht.
Om de bonus te halen moet Southampton dan kampioen worden of zoiets🤔
+1/-0

1 jaar geleden
Ik dacht dat Cody een PSV'er was in hert en nieren. Door nu nog te gaan laat hij PSV barsten. Kiest voor grote geld, begrijpelijk, kan echter in januari ook nog
+1/-1

1 jaar geleden
Wat een slechte romcom is dit aan het worden zeg.
Man zegt:
Vrouw het is geen straf om bij jou te blijven maar als het perfecte plaatje voorbij komt ga ik toch twijfelen.
Paar weken later:
Vrouw het is geen straf om bij jou te blijven maar als er iets goeds voorbij komt ga ik toch twijfelen.
Weer een week later:
Vrouw het zou geen straf zijn om bij jou te blijven maar wie er ook voorbij komt, ik ben weg.🤔
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie exzfoxsy feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage