Transparent
Inloggen
Sluiten

'Carlos Vinícius vertrekt naar Fulham'

31 augustus 2022 23:54 - Record.pt
Foto: Pro Shots

"Carlos Vinícius vertrekt naar Fulham"; image source: Pro Shots

Het Portugese Record meldt dat Carlos Vinícius de overstap maakt naar Fulham. De spits werd door PSV gehuurd van Benfica, maar zou nu voor een transfersom van 5 miljoen euro naar de Engelse promovendus vertrekken. Via bonussen kan die transfersom oplopen naar 11 miljoen euro, terwijl Benfica een doorverkooppercentage van liefst 50% heeft bedongen.

Vinícius kwam uiteindelijk tot 38 officiële wedstrijden voor PSV. Daarin wist hij 7 keer te scoren en gaf hij ook 7 assists. Afgelopen seizoen was hij in de Eredivisie iedere 92 minuten direct betrokken bij een doelpunt met een treffer of een assist.

Of PSV nog een vergoeding krijgt omdat het huurcontract voortijdig wordt verbroken is nog onbekend.

Meer op Record.pt
Discussieer mee op de forums


Tags

vinicius carlos fulham benfica eredivisie promovendus

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Die kunnen we missen. Hij mist te veel kansen. Voor de rest moet de selectie nu compleet blijven. Nu graag niet sterspelers meer verkopen. Gakpo en Sangare verliezen hun waarde echt niet!
+2/-0

 
Kleine1 (geschorst)
1 jaar geleden
Blessures?
Oogsten als de tijd rijp is!
> 100 miljoen ga je voor die 2 samen nooit meer krijgen!
+1/-0

1 jaar geleden
Onbegrijpelijk dat een PL club deze speler koopt. Aan zijn inzet lag het niet, maar kwaliteit kwam hij echt te kort.
+2/-0

1 jaar geleden
Had veel lol maar voetballen was een ander verhaal...
+1/-0

Kleine1 (geschorst)
1 jaar geleden
Mooi, lekker laten gaan.

Ik kan me niet voorstellen dat Benfica daar nog zoveel voor gaat krijgen … Dan zijn ze bij Fulham ook niet helemaal goed!?
+2/-0

1 jaar geleden
Vond hem zeker geen psv waardige speler, maar was in elk geval een alternatief.. wie hebben we nu? El Gaz?
+1/-0

1 jaar geleden
Prima. Die Portugezen doen het op transfer gebied wel weer fantastisch. Kan PSV veel van leren
+1/-0

Maan (geschorst)
1 jaar geleden
Wat goed uit onderhandeld van Benfica. Maar wat slecht van PSV zeg. PSV moet hier ten alle tijden minimaal een miljoen aan overhouden aangezien hij nog een jaar bij psv onder contract zou staan. Plus het feit dat hij nu ons enigste alternatief was ik de spits voor Luuk de jong. Nu is Luuk geblesseerd en Vini verkocht die overigens goede statistieken had. Als hij langer had blijven staan en ritme had opgedaan was ie ook zeker beter voor PSV. Maar nu gaat ook Gakpo weg voor 40 en zijn we dus de hele tijd aan het bluffen geweest, krijgen we een troostprijs met die 40 ipv de jackpot plus we kunnen geen vervanger halen. Oftewel, we worden alleen maar zwakker. Wat een slechte zakenmannen bij psv zeg
+1/-0

1 jaar geleden
Dit is wel het bewijs dat ze in Engeland echt niet weten waar ze hun geld moeten laten... Hebben ze die kerel ooit wel eens bezig gezien? Wordt door jongetjes al Savio, Simons. Bakayoko al genegeerd op het veld omdat hij 4-5 meter buitenspel om de bal loopt te schreeuwen en omdat ze weten dat hij toch niets zinnigs met die bal gaat doen. Die kerel combineert de souplesse van Eikelkamp met de techniek van Ellerman en de vorm van Berg.
+1/-0

1 jaar geleden
Dus als wij Lammers verhuren dan vinden we het heel normaal om ze een percentage van de verkoop te geven, maar als we zelf een speler hebben met twee jaar contract dan laten we hem gratis naar fullham gaan? Ik zie de toegevoegde waarde ook niet in van vinicius, maar dat wil niet zeggen dat we ook een deel van de taart mogen claimen. Kennelijk zijn we een club waar zelfs een paar ton van het grootste belang zijn… handen daar dan ook naar!
+2/-0

1 jaar geleden
Nog best opvallend goede statistieken: iedere 92 minuten een assist of doelpunt! Dat had ik niet verwacht gezien de onkunde die hij meestal tentoonspreidt.

Bij Benfica is hij zelfs topscorer geweest geloof ik...

Toch een goede zaak als hij vertrekt, zowel voor hem als PSV. Dat gaat geen gelukkige combinatie meer worden. Bedankt voor de inzet en succes in Londen!
+1/-0PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

aantreden alchemist bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon koen malaise manolev nederland oogt praag preferen psvrijnwoude santos shevchenko skerla skipper slot tillmaniaans tuchtcommissie utrecht vijver vip vis wedstrijdrapportage