Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV TV: Opgeluchte Cody Gakpo openhartig over hectische transferperiode

2 september 2022 12:59 - PSV TV
Discussieer mee op de forums


Tags

gakpo openhartig opgeluchte

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


Maan (geschorst)
2 maanden geleden
Nu hoor ik dus gewoon uit z’n eigen mond dat ie gewoon al met zijn gedachten bij United zat. Wel spijtig dat, vind ik. Want dat was ook echt in zijn spel te zien tegen Monaco en Rangers thuis, mijn mening! Mede zijn afwezigheid in die 2 wedstrijden heeft ons de CL en vele miljoenen gekost. Hopelijk pakt ie de draad weer op en gaat ie nu knallen dit seizoen. Laten we beginnen met Twente morgen en Feyenoord de 18e. Ook in de EL mag ie laten zien wat al die clubs zijn misgelopen, hopelijk is die druk er nu van af en kan ie meer vrijuit spelen, dan is ie op z’n best.
+1/-0

 
2 maanden geleden
Is jong dacht 21 dan de druk binnen en buiten het veld en al dat geld en wk ,nog netjes hoe hij er mee om ging ,zal jij het zelf beter doen ???
+2/-1

 
Maan (geschorst)
2 maanden geleden
Draait het hier om mij? Hij veroorzaakt die chaos om hem heen helemaal zelf door zijn keuze uit te stellen. Althans uitstellen, hij heeft eigenlijk gewoon de keuze voor United gemaakt en omdat die afhaakte zijn we nu als 2e keus ineens dolblij met hem alsof ie altijd al wilde blijven. Maar zoals gezegd was ie met z’n hoofd al in Manchester en daar was z’n spel ook zeker naar. Maar omdat je schijnbaar graag van persoonlijke vragen houd zou ik er even antwoord op geven: Ik zou het zelf zeker anders doen ja. Ben ook een Eindhovense jonge en fan van de club PSV. Ik zou de keuze aan het begin van de transfer periode maken, waardoor mijn collega’s, club, omgeving zoals familie en vrienden en de zaakwaarnemers weten waar ze aan toe zijn. Maar dat ben ik en helaas heb ik niet het talent van Gakpo. En hij is al 23 jaar, goedemorgen!
+1/-0

 
2 maanden geleden
Altijd makkelijk oordelen natuurlijk vanaf de zijkant...
+1/-0

 
2 maanden geleden
Blijf ook maar een mens he.. geen van ons kan zich inbeelden in hoeveel druk zo'n jongen op z'n schouders voelt. Onmogelijk om dan vrijuit te blijven spelen.
+2/-1

2 maanden geleden
Die hectische periode heeft hij toch gewoon zelf veroorzaakt?
+2/-0


Win met PSV

Registreer je nu via deze link bij onze bookmaker en krijg op je eerste storting van maximaal 20 euro een free bet van hetzelfde bedrag cadeau!PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

arrogantie begeleiders bekerfinale benfica brands brandstichting brenetjes cambuur column directielid europacup feyenoord fledderus gaal goedkomen haast huiberts ihattaren incl jong manolev mathildelaan mislukking mossou onwetendheid rutten schmidt utrecht vitesse winstbejag