Transparent
Inloggen
Sluiten

Jong PSV in eigen huis onderuit tegen TOP Oss

5 september 2022 21:57
Foto: Pro Shots

Jong PSV in eigen huis onderuit tegen TOP Oss; image source: Pro Shots

Jong PSV is maandagavond in de Keuken Kampioen Divisie hard onderuit gegaan. TOP Oss bleek op PSV Campus De Herdgang met 0-3 te sterk. Voetballend was de ploeg van Adil Ramzi veel beter dan de provinciegenoot, maar TOP Oss bleek zeer effectief met de paar kansen die het wist af te dwingen. Vanuit de A-selectie waren Ki-Jana Hoever, Richard Ledezma en Sávio doorgeschoven om speeltijd op te doen.
Discussieer mee op de forums


Tags

oss jong effectief herdgang hoever jana ledezma provinciegenoot ramzi savio

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 weken geleden (gewijzigd)
Een beschamende avond op de Herdgang voor Jong PSV.De eerste 25 minuten had PSV mogelijkheden en had de 1-0 moeten vallen.De eerste 2 kansen voor Top voor rust waren gelijk raak en vlak na rust de 3e.Net als bij PSV1 vinden ze verdedigen bij jong blijkbaar bijzaak.Verdedigen op amateur niveau.Hoever was verdedigend zwak maar aanvallend ging het redelijk, Ledezma kon zijn stempel niet drukken en Savio was dreigend maar daar bleef het bij.Het slotoffensief bestond uit veel gedraaf met de bal en een paar afstandsschoten.Net als bij PSV1 is het veel te vrijblijvend en gezapig en daar begin ik me steeds meer aan te ergeren.Bij een 3-0 achterstand langs de kant wisselspelers die warm liepen en vrolijk aan het lachen waren.Dat is de topsportmentaliteit bij PSV en het gaat al mis bij Jong mis.
+3/-0

4 weken geleden
Tja treurig.
Ik wil niet mijn gelijk halen over ons Scouting apparaat maar als je aanwinsten Savio en Hoever zelfs op Jong PSV geen stempel kunnen drukken dan vrees ik weer het ergste.
Ik ben bang dat onze club zieker is dan wat we denken.
Na Arsenal en Feyenoord weten we het wel denk ik.
Ik hoop echt op goede berichten en een stabiel prestatie nivo, maar dat doe ik al in jaren, maar ik vrees dat we echt aan de wortels moeten beginnen te bouwen aan een echt Topsport klimaat.
Zelden zo gehoopt dat ik ongelijk heb en er totaal geen goede kijk op heb.
+2/-0

 
4 weken geleden
Gedeeltelijk eens. Al vind ik niet dat je Sávio echt wat kunt verwijten. Die toont spelvreugde, is gretig en heeft bij z'n korte invalbeurten bij 1 al laten zien enorm veel potentie te hebben. In een elftal zoals jong PSV gisteravond is het nogal lastig uitblinken in je eentje. Wat Hoever betreft, da's wel echt zorgerlijk. Die valt echt finaal door de mand en is gewoon een van de minsten. Arias is nog steeds transfervrij, PSV moet die gok toch gewoon nemen? Laat hem mee trainen en als het niks is dan weet je dat je het iig hebt geprobeerd.
+1/-0

 
4 weken geleden (gewijzigd)
volgens mij is Hoever geen verdediger maar meer een middenvelder. Verdedigend maakt hij grote fouten maar aanvallend is hij niet slecht Wat Arias betreft is er geen ruimte in de salarishuishouding meer. En voor geen salaris zal hij niet komen.
+1/-0

 
4 weken geleden
Vini en LuckyAss zijn onlangs vertrokken. Die zijn dus van de loonlijst af. Wellicht dat er nu weer wat mogelijk is. Of dat dan Arias moet zijn, laat ik in het midden.
+1/-0

4 weken geleden
We waren veel beter maar met 0-3 verloren. We leren het nooit in Nederland.
+1/-0

4 weken geleden
Tijd voor nieuwe Scouting ze bakken er weinig tot niets van en al weken eerder gezegt dat Hoever een Mishuur is ..
+1/-0

4 weken geleden
Er wordt hier veel gemoppert op een scouting die wij niet hebben.
+1/-0


Win met PSV

Registreer je nu via deze link bij onze bookmaker en krijg op je eerste storting van maximaal 20 euro een free bet van hetzelfde bedrag cadeau!PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

arrogantie begeleiders bekerfinale benfica brands brandstichting brenetjes cambuur column directielid europacup feyenoord fledderus gaal goedkomen haast huiberts ihattaren incl jong manolev mathildelaan mislukking mossou onwetendheid rutten schmidt utrecht vitesse winstbejag