Transparent
Inloggen
Sluiten

'PSV kijkt zowel intern als extern naar nieuwe Directeur Voetbalzaken'

22 september 2022 08:39 - ED.nl
Foto: Pro Shots

"PSV kijkt zowel intern als extern naar nieuwe Directeur Voetbalzaken"; image source: Pro Shots

Het Eindhovens Dagblad meldt dat PSV zowel intern als extern zoekt naar een geschikte opvolger van John de Jong. Jan Vennegoor of Hesselink zou vanuit zijn huidige positie als technisch manager kunnen worden doorgeschoven, terwijl ook hoofd jeugdopleiding Ernest Faber een mogelijke kandidaat is. Faber heeft de afgelopen tijd een speciale leergang gevolgd om op termijn een rol in de directie van PSV te kunnen krijgen.

Ook extern zal worden gekeken naar kandidaten om de functie van Directeur Voetbalzaken op zich te nemen. Tot er een opvolger is aangetrokken zal algemeen directeur Marcel Brands de taken waarnemen, maar hij is niet van plan om dat structureel weer te gaan doen.

Meer op ED.nl
Tags

faber brands gevolgd hesselink jong leergang vennegoor waarnemen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 weken geleden
iemand buiten de vriendengroep is denk ik niet onverstandig
+11/-0

2 weken geleden
Ja joh,lekker op de oude voet doorgaan.
Old boys network.
+9/-0

2 weken geleden
Hoe kan het dat we de fout blijven maken steeds maar weer in het eigen clubje te kijken? Je wil toch verandering? Dan moet je dus zeker niet een VOH aanstellen… kijk daarnaast gewoon eens naar een onderhandelkanon icm een beetje voetbalkennis ipv andersom…
+4/-0

2 weken geleden
Niks tegen VOH, maar voor dit soort belangrijke posities moet PSV eens leren dat je gewoon de beste man moet hebben, en of die PSV al heel goed kent is minder belangrijk.
Ik vind het altijd heel risicovol om onervaren mensen op belangrijke plekken te zetten, ook van Nistelrooij is een enorm risico.
Waarom niet iemand polsen zoals Max Huiberts, die heeft het de afgelopen jaren fantastisch gedaan bij AZ, steeds staan er weer nieuwe talenten op en kopen ze de juiste vervangers van duur verkochte spelers, dat lijkt me een beter track-record dan Jan VOH, met alle respect.
+10/-0

 
2 weken geleden
Had het zelf bijna niet beter kunnen zeggen. Zou altijd gaan voor personen die zich al bewezen hebben voor functies als AD, TD of hoofdtrainer.
+1/-0

2 weken geleden
Heel schokkende berichtgeving. Bij letterlijk iedere club en letterlijk ieder bedrijf wordt op moment als er een bepaalde functie vrij is zowel intern als extern gekeken naar de beste kandidaat. En alleen al op basis van dit schiet de paniek alweer toe :I wtf
+5/-4

 
2 weken geleden
Omdat je bij PSV af en toe het idee hebt dat ze iets expres laten lekken om de achterban er al enigszins op voor te bereiden / te polsen ;) Dus Marcel, als je meeleest, zoek even buiten de vaste kliek!
+4/-0

 
2 weken geleden
En omdat die vaste kliek al jaar in jaar uit faalt, bigtime!
+1/-1

 
reactie verwijderd

 
2 weken geleden (gewijzigd)
Graag hierop aansluitend, inderdaad een fris iemand en dus niet een uit hetzelfde kringetje...

Kandidaten wmb zijn: Max Huibers, MarkJan Flederis, Ted van Leeuwen of Jan Streuer!
+1/-0

 
2 weken geleden
Inderdaad, dit bericht heeft weinig nieuwswaarde. Prima om binnen en buiten te kijken en een zorgvuldige afweging te maken.
+1/-0

2 weken geleden
Een persoon van buiten psv en die kei hard is in onderhandelen en die de Scouting eens gaat vernieuwen..
+4/-0

2 weken geleden
Mr Dickpic van Antwerp bevrijden, wel bij Maddy uit de buurt houden. /s
+5/-3

2 weken geleden
Lol jongens ,Ik opteer voor Tyger Tony of PVH ;-)
+3/-0

2 weken geleden
Dat van Intern zullen ze natuurlijk zeggen omdat vanuit HR altijd huidige werknemers de mogelijkheid moet worden geboden om op die functie te solliciteren…. Ik neem dat met een korreltje zout!
+1/-0

 
2 weken geleden
Laten we het hopen.
Helaas is het 'ons kent ons' cultuurtje binnen PSV vaak heilig, zo lijkt.
Dus zal me niets verbazen als ze toch iemand vinden binnen de club.
+2/-0

 
2 weken geleden (gewijzigd)
Het intern aanbieden van een vacature is geen wettelijke verplichting. Dat is iets dat in bepaalde CAO's staat. Ik kan me niet voorstellen dat dit geldt voor het betaald voetbal want daar werkt het op dit gebied totaal anders dan in het bedrijfsleven.
+1/-0

 
2 weken geleden
Nou, het zou me niets verbazen als ons "familie-clubje" ook zo'n regel hanteert ...

Maar, ik hoop natuurlijk niet dat ze het werkelijk toepassen ...
+1/-0

2 weken geleden
Laat Faber nou maar 5 jaar zitten waar die zit. Of heeft ie er zelf alweer tabak van? Genoeg geswitched op die functie laatste jaren.

En het lijkt me niet onverstandig om extern rond te neuzen. PSV is geen moeilijke club waar alleen speciaal Brabants PSV DNA gedijt..
+4/-0

2 weken geleden
Iemand van buiten aub. Welke clubs doen het al jaren structureel beter dan je mag verwachten op basis van hun budget? Ik denk dan bijvoorbeeld aan AZ. Die Huiberts zorgt toch elke keer weer voor een prima team.
+1/-0

2 weken geleden (gewijzigd)
Het Eindhovens Dagblad? Rik Elfrink?Sorry maar die bron neem ik niet meer serieus.Te gretig om elke dag "nieuws" te brengen.Kwantiteit boven kwaliteit inmiddels.
+4/-0

2 weken geleden
Graag een technisch directeur met de nodige ervaring. Niet steeds een lichtgewicht uit de eigen gelederen halen.
+1/-0

2 weken geleden (gewijzigd)
Phillip Cocu kent PSV door en door.Als oud coach weet hij hoe de organisatie te werk gaat.Aan de hand van Marcel dit seizoen inwerken.
+1/-0

 
2 weken geleden
Lijkt mij belangrijker dat iemand een goed en groot netwerk heeft, dan dat ie de club goed kent ?
+1/-0

 
2 weken geleden (gewijzigd)
An sich zou dat kunnen, maar ik denk dat beter is om iemand van buiten PSV te halen, niet uit het ons kent ons kringetje; bovendien heeft Philip dat helemaal geen ervaring in, lijkt me uitgesloten, we zijn geen opleidingsniveau club op die positie...

Wat vind je van de volgende kandidaten: Max Huibers, MarkJan Flederis, Ted van Leeuwen of Jan Streuer? Deze hebben iig bewezen ervaring en netwerk op dat gebied...
+1/-0

 
2 weken geleden
Van Leeuwen en Streuer zouden binnen de profielschets te oud zijnen of AZ wil meewerken aan een transfer moet ik ook nog maar zien.
Misschien is zijn voorganger Earnest Stewart met een Noord-amerikaans netwerk een poging waard?
+1/-0

2 weken geleden
Laat iedereen die zijn werk goed doet maar lekker op zijn plek zitten. Zoeken we voor deze functie wel een externe topper. De rest functie elders?
+1/-0

2 weken geleden
Kandidaat nr 1 is voor mij Max Huiberts van AZ, goed beleid, spelers met goede winsten verkopen en jonge spelers met veel progressie goedkoop binnenhalen. Goede 2e keus Jan Streuer van Twente. Verder zie ik in Nederland weinig goede opties. Fiber en Vennegoor: niet doen PSV! Succes ermee
+1/-0

2 weken geleden (gewijzigd)
Alle vertrouwen in Brands en op de achtergrond Van der Wallen en van Veen in RvC.

Bij deze mannen ligt de lat bijzonder hoog. Zij gaan echt niet rookie de Jong wegsturen om er vervolgens opnieuw een onervaren persoon neer te zetten waarvan je moet hopen dat hij het vak gaat leren.

Ik ben er van overtuigd dat ze hoog in gaan zetten en zich niet zomaar van hun doel af laten leiden.

Ondanks de rare procesgang en tijdelijke onrust vormt het vertrek van de Jong dé sleutel tot het weer terugbrengen van PSV aan de top. 2 jaar geleden was al kristalhelder dat de Jong totaal ongeschikt is voor de rol. Wat heeft hij PSV onbewust veel schade toegebracht. Ik heb daarom geen enkel vertrouwen meer in onze voetbaltechnisch toezichthouder in de RvC Hans van Breukelen. Ik hoop dat Arnesen hem wil vervangen.
+1/-0

2 weken geleden
Ik zou gewoon out of the box gaan, 1 van de beste topmannen uit de top 5 in NL en die geschikt is voor PSV aanstellen. Runnen op basis van statistieken en feiten, zoals je een miljoenen bedrijf hoort te runnen. Verras daar maar eens mee.
+1/-0

 
2 weken geleden
Welke 5 mannen zijn dat die in de top 5 staan? Ben wel benieuwd. Top 5 van wat eigenlijk?
+1/-0

 
2 weken geleden
Ik zou niet weten wie, iemand. Just saying, net gegoogeld, weinig keus in de top 10 van Nederland laat staan top 5.
+1/-0

2 weken geleden
Vennegoor of Faber hebben hun sporen toch ook bij lange na niet verdient als technisch directeur? Dan begin je weer op nul en is de Jong zijn vertrek nog discutabeler. Als PSV echt vooruit wil dan zet je een ervaren man op deze positie die zijn sporen als technisch directeur al verdient heeft!
+1/-0


Win met PSV

Registreer je nu via deze link bij onze bookmaker en krijg op je eerste storting van maximaal 20 euro een free bet van hetzelfde bedrag cadeau!PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

affluit affluiten alchemist basarnhem benitez brenetjes cambuur competitievervalsing feyenoord gakpo ghazi hag heerenveen jong medelijden napoli nistelrooij psvrijnwoude rangers rutten saibari sangare schmidt shevchenko simons slot til twente var vertessen