Transparent
Inloggen
Sluiten

Luuk de Jong kan nog weken niet spelen

30 september 2022 11:19
Foto: Pro Shots

Luuk de Jong kan nog weken niet spelen; image source: Pro Shots

PSV-trainer Ruud van Nistelrooij had vanmiddag slecht nieuws op de persconferentie in aanloop naar de eredivisie uitwedstrijd tegen SC Cambuur. Spits Luuk de Jong, die zelf eerder veel optimistischer was, zal nog weken niet inzetbaar zijn. "Hij staat op het veld, maar legt een individueel traject af". Hij vervolgt: "Het kan nog enkele weken duren. We nemen geen risico’s". Dit betekent dat De Jong behalve de wedstrijd tegen Cambuur ook de midweekse wedstrijden tegen Zürich wellicht gaat missen, alsmede de uitwedstrijd bij Heerenveen volgend weekend.
Discussieer mee op de forums


Tags

jong cambuur eredivisie heerenveen nistelrooij optimistischer zurich

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Lekker dan.
Onbegrijpelijk dat bij ons zo lang die blessures moeten duren.
We missen Luuk erom in de spits
+3/-1

1 jaar geleden
Luuk is al een dagje ouder gaat het minder snel dan hij had gewilt...Zal wel in 2023 er bij zijn verwacht het dit jaar niet meer ..
+2/-1

1 jaar geleden
Ik verlang terug naar de tijden van de placentadokter, dat iemand met een gebroken been de volgende week gewoon weer mespeelt. Maar misschien herinner ik het me iets extremer dan de werkelijkheid.

Boscagli, Mauro, Luuk, Noni, Oppegård, je zou ze bijna vergeten zo lang als het duurt.
+3/-0

 
1 jaar geleden
Ja misschien Kezza maar eens bellen bij de medische staf...
+1/-0

1 jaar geleden
Mocht hij nog een sprankje hoop op een WK gehad hebben dan is dat nu ook vervlogen. Klote voor Luuk, het fysieke ongemak. En klote voor PSV want we hebben onze aanvoerder hard nodig om voorop te gaan in de strijd.
+4/-0

1 jaar geleden
Dus nog weken geen spits en nul komma geen spits achter de hand. Zie daar 1 van de redenen waarom het goed is dat JDJ er niet meer zit
+4/-0

1 jaar geleden
Ach die drie nietszeggende uitwedstrijdjes kunnen we wel zonder onze Luuk af toch. Dat Zurich ligt toch ook in Friesland, kunnen ze daar niet gewoon een weekje blijven, scheelt weer in de reistijd😎
+5/-0

1 jaar geleden (gewijzigd)
Wat is dit nou weer... hoeveel berichten op deze (voor)pagina (PN) moeten er wel niet bijna dezelfde dag nog worden gerectificeerd?

En wat de medische staf - M*A*S*H voor de ouderen onder ons, vrij vertaald naar het Engelstalige 'what a mess' - betreft, kunnen wij daar niet dezelfde enquête commissie op afsturen die zich momenteel al over de afdeling scouting buigt?
+1/-0

 
1 jaar geleden (gewijzigd)
Hier irriteer ik me ook aan, we worden toch geen click bate site svp?

En over PSV, ook slecht, eerst roepen dat hij eraan komt en nu weer n terugval, hoe vaak hebben we dat al gezien?
Dat mag, nee moet - hier moet ik Bommel toch achteraf gelijk in geven - wel eens wat professioneler & met wat meer urgentie gaan opgezet worden imo; we zijn geen revalidatie kliniek...
+1/-0

1 jaar geleden
Dus vlak voor het wk is hij weer gezond en dan loopt hij op het wk weer wat op en zijn we hem weer minstens 3 maanden kwijt.
Zeer vervelend, best bruikbare spits die we nu missen.
+1/-0

El Frikandel (geschorst)
1 jaar geleden
Nondetju, dat valt tegen
+1/-0

1 jaar geleden
Ik mag toch hopen dat er in de winterstop een extra spits gehaald word, want Luuk word ook een dagje ouder
En als je lang mee wil doen om de titel is een scorende spits wel belangrijk
Wat als Gakpo geblesseerd raakt dan heb je helemaal niks meer
+2/-0

1 jaar geleden
Brute pech dat Luuk er zo lang uitligt.Maar zonder hem zijn er ook wedstrijden gewonnen dus niet wanhopen.Wedstrijden tegen Cambuur en Zürich zijn te doen en tegen Heerenveen loopt PSV waarschijnlijk ook puntverlies op met of zonder de Jong zoals het de laatste jaren altijd gebeurd.
+1/-0

 
1 jaar geleden
We hebben wel tegen Feyenoord gewonnen voor het eerst sinds mensenheugnis, dus wie weet is een tweede wereldwonder in Heerenveen ook haalbaar.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Vorige 4-3 tegen Feyenoord maakte Luuk hattrick, maar zulks volstrekt terzijde.
+1/-0

1 jaar geleden
Het ging ook te goed met de uitstroom vd ziekenboeg. Kan natuurlijk niet...
+1/-0

1 jaar geleden
Valt mij op hoe vaak dat we blessuregevallen hebben, zeker ook in vergelijking met andere topteams die ook een zwaar programma hebben. Maar ook vaak wordt er een veel te rooskleurig beeld van de herstelperiode gegeven. Mag wat mij betreft toch eens kritisch gekeken worden naar bv. De medische staf en de inspanningsfysioloog.
+1/-0PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.839 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

abn amro bakayoko bankzitten bodo bommel brobbey degradatie dortmund expertisegebied feyenoord gaal henderson izecson lozano overtredingen petrovic psvrijnwoude sancho santos scheids sinner skipper soubavaria tennis utrecht vaart vaio voorgrond zieker