Transparent
Inloggen
Sluiten

"Gakpo al rond met Leeds"

10 oktober 2022 08:49
Foto: Pro Shots

"Gakpo al rond met Leeds"; image source: Pro Shots

Volgens de Engelse krant The Mirror is PSV-spits Cody Gakpo persoonlijk rond is met Leeds United voor een overstap deze winter. De club zou Arsenal en Manchester United daarmee aftroeven, op zoek naar de diensten van de Eindhovenaar. De clubs zouden onderling nog wel overeenstemming moeten bereiken over de transfer. Deze zomer probeerde Leeds al op het laatste moment toe te slaan, maar toen ging de overgang op het laatste moment niet door. PSV heeft om financiële redenen veel belang bij een verkoop deze winter.




Tags

leeds gakpo arsenal cody eindhovenaar

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Mag toch hopen dat er snel eens een grote club komt die de marktprijs wil betalen...
+2/-0

1 jaar geleden
Aldus één van de minder betrouwbare nieuwsbronnen in het VK. We gaan het zien..
+1/-0

Riverside (geschorst)
1 jaar geleden (gewijzigd)
Die hoeft op het wk maar 1 of 2 belangrijke treffers te maken, stijgt z’n waarde naar 60 en komen denk ik eerder clubs als Arsenal, United en Liverpool in aanmerking….. Gakpo gaat denk ik niet naar leeds wanneer hij zo doorgaat!
+1/-0

1 jaar geleden
In de vorm waarin hij nu steekt gaat hij niet naar Leeds denk ik, hopelijk komt er een biedingsspel op gang met meerdere clubs, ik mag toch hopen dat er meer in het vat zit dan 35 of 40 miljoen.
Doordat nu de hele wereld weet dat PSV een winterse transfer nodig heeft zullen koopjesjagers zich wel melden.
+1/-0

 
1 jaar geleden
We hebben nieuwe mensen aan het roer staan. Hopelijk houden die de poot wat meer stijf en krijgen wij ook de over mijn lijk mentaliteit die geld in het laadje brengt. Laat je Gakpo gaan van de winter kun je een eventueel kampioenschap zeker wel op je buik schrijven, daar mogen we best voor gecompenseerd worden. eerst maar eens zien of het waar is.
+2/-0

 
1 jaar geleden (gewijzigd)
Degene, die zijn poot stijf hield, moest oprotten vanwege een paar leden van de RvC.
Want die paar leden van de RvC hadden Gakpo voor 33 miljoen + 10 miljoen(naar verluidt: bijna onhaalbare) bonussen verkocht.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Hoe bedoel je? Het vliegtuig stond al klaar en de mega slechte deal was rond totdat Gakpo besloot niet te gaan. Dat een falende TD bij PSV zolang mag falen is wel heel verwonderlijk. Maar het zal ermee te maken hebben dat de falende algemeen directeur een paar maanden daarvoor via de voordeur mocht vertrekken. PSV heeft het nog heel netjes gedaan.
+2/-0

 
1 jaar geleden
Nodig heeft? of je hem nu in de winter of zomer verkoopt maakt natuurlijk helemaal niks uit
+2/-0

1 jaar geleden
Mocht het waar zijn dan wordt de kans op een kampioenschap of zelfs plek 2 een stuk kleiner.Verkopen pas na het seizoen.Financieel zullen die 6 maanden uitstel toch weinig uitmaken voor de financiële positie van PSV.
+3/-0

1 jaar geleden
Veel te goed voor deze club ,mag hopen dat de prijs omhoog gaat en dat ze ineens betalen en niet in 8 jaar wat ze eerst wilde !!
+1/-0

 
1 jaar geleden
Of te veel die te slecht zijn voor deze club.
+1/-0

1 jaar geleden
Gakpo is by far onze meest waardevolle speler. Inmiddels staat hij dit seizoen op totaal 12 goals en 8 assists. Als je die laat gaat, geef je je (overgebleven) ambities op. Sta je in de winterstop nog steeds op kampioenskoers, dan is een verkoop van Gakpo een duidelijk signaal over de financiële gesteldheid van de club.

Dit soort geluiden hoeven we op dit moment niet serieus te nemen. Als we er in de winter goed voor staan, zal dat wellicht bij Cody ook mee spelen. Als we het de komende wedstrijden verprutsen en na de winter weer Conference League gaan spelen, dan snap ik dat hij gaat.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Ik begrijp dat het boekjaar allicht iets eerder stopt maar Gakpo moet je in de winter natuurlijk niet laten gaan. Zomer ook al is het volgend boekjaar.
+2/-0

 
1 jaar geleden
Boekjaar sluit ieder jaar op dezelfde datum. In het geval van PSV is dat 30 juni.
+1/-0

1 jaar geleden
Ik mag toch hopen dat PSV eerst afwacht wat Gakpo op het WK presteert en pas daarna met eventuele kopers om tafel gaat en dan sowieso bedingen dat hij het seizoen hier afmaakt.
+2/-0

1 jaar geleden (gewijzigd)
Met de "geboden" 33 miljoen + 10 miljoen bonussen krijgen ze hem niet meer.
Na een goede interland periode, sterke wedstrijden tegen Feyenoord en in Europa, is Gakpo zeker 50 miljoen + 10 miljoen aan bonussen waard.

Met een goed vervolg in Europa, tegen Ajax & AZ en op het WK kan de prijs nog verder oplopen richting 60 of zelfs 70 miljoen zonder bonussen.
+3/-0

1 jaar geleden
Dus als Gakpo zijnde ben je hard op weg om de topscorer van de eredivisie te worden, misschien met een kampioensschap erbij. Maar dan zou je in de winter naar Leeds willen?
Die snap ik niet.

En als PSV hem om financiële redenen laat gaan, snap ik dat nog minder.
De kans dat je met hem kampioen wordt (of 2e), en dus de CL miljoenen binnen harkt, is vele malen groter dan zonder Gakpo.
+3/-0

1 jaar geleden
Nah geloof ik niet. Zat duidelijk te wachten op United, kwam niet rond, en vond vervolgens Leeds niet interessant genoeg.

Ook niet echt logisch om naar de club te gaan waar ze Harrison van City en Sinestera net gekocht hebben voor de vleugels voor 40M. Staan bovendien momenteel 3 puntjes van degradatie. Voor hetzelfde geld sta je na een half jaar in de Championship te spelen en moeten ze de halve selectie weer lozen wegens budget tekort.

Even wachten op iets beters Cody. Als ie speelt zoals de laatste weken, dan is een echte Europese topclub geen utopie.
+1/-0

1 jaar geleden
"Gakpo al rond met Leeds"... Als het al zo is, PSV nog lang niet lijkt me. En zeker niet in de winter.
+1/-0

1 jaar geleden
Dit seizoen afmaken bij PSV. Dan mooie transfer voor dito bedrag... mits kampioen.
+1/-0

1 jaar geleden
We zullen het spel hard moeten spelen en dat is Brands wel toevertrouwd. Gakpo mag (zeker na afgelopen maanden) absoluut niet meer verkocht worden onder de 40 miljoen (ex bonussen). Dan kan PSV het geld misschien gebruiken, het is aan Brands om dat niet mee te laten wegen in de onderhandelingen.
+1/-0

1 jaar geleden
Als, met grote nadruk op als er dan toch iemand verkocht moet worden in de winterstop dan zou ik eerder inzetten op Sangare. Komende zomer geldt blijkbaar de 35 m transfersom (top Johnnie!) weer en hij verdient dus 4 m dit jaar. Komende winter kan je dus meer vragen. En hij is denk ik makkelijker te vervangen.
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje