Transparent
Inloggen
Sluiten

Studio Socrates: Ronaldo Luís Nazário de Lima is de beste spits ooit

19 oktober 2022 11:51 - Studio Socrates
Foto: Pro Shots

Studio Socrates: Ronaldo Luís Nazário de Lima is de beste spits ooit; image source: Pro Shots

Dit seizoen wordt in de podcast Studio Socrates wekelijks een legendarische wedstrijd uit het verleden besproken. Dit keer staat de uitwedstrijd van PSV tegen Bayer Leverkusen uit 1994 centraal. Hoewel PSV in een zeer doelpuntrijk duel met 5-4 verloor wordt die wedstrijd vooral herinnerd als de grote doorbraak van Ronaldo. De op dat moment 17-jarige Braziliaan liet zich met een hattrick meteen zien tijdens zijn Europese debuut.




Tags

ronaldo socrates lima nazario bayer braziliaan doelpuntrijk hattrick leverkusen podcast

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


 
1 jaar geleden
Ja maar wel luier dan de jonge Ronaldo; hij was wel langer onder ons, bijna 5 jaar, wat een weelde was dat, genieten!
+2/-0

1 jaar geleden
Het is ook één van de beste spitsen ooit,ook van ONS PSV,alleen deze is door Dick Advocaat op het laatst schandalig behandeld! En vooral in de bekerfinale,daar kwetste Dickie Ronaldo op een schandalige manier,en wel zo zeer dat Ronaldo op die dag besloot om bij PSV weg te gaan.
+2/-0

 
1 jaar geleden
Mwah... die wilde toen al weg, denk ik. Die bekerfinale was gewoon een excuus. Hij kwam toen volgens mij net terug van een blessure en Advocaat vond dat ie het niet kon maken om 'm gelijk in de basis te laten starten, omdat vervanger Eijkelkamp het gewoon goed gedaan had. Op zich wel jammer, ik was er toen bij in De Kuip en had 'm graag nog een hele wedstrijd zien spelen!
+1/-0

1 jaar geleden
Was genieten deze dag maar de beste blijft toch echt wel Romario...
+1/-0

1 jaar geleden
Romario de beste ooit, geen twijfel bij mij.
+1/-0

1 jaar geleden
Romario heeft PSV kapot gemaakt. Vanenburg was de allerbeste.
+1/-0

 
reactie verwijderd

1 jaar geleden
Zeker de beste spits ooit. Romario was ook goed, maar deze gast was fenomenaal. Niet te stoppen. Enige wijze waarop je hem kon stoppen was helaas toen neer trappen. Hij had een VAR verdiend. Dan hadden velen rood gekregen.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Herinner me zijn eerste wedstrijd, opening van Heerenveenstadion. Dribbel naar linkervoet: vlammend schot, dribbel naar rechtervoet: vlammend schot. Verdedigers wisten totáál niet wat hij ging doen. Met de bal aan de voet sneller dan verdedigers zonder. Wereldspeler, zag je meteen !
+2/-0

1 jaar geleden
Hartstikke leuk en aardig, maar over 2 wedstrijden - ik was aanwezig - lag je er wel gewoon keihard uit.

Ik prefereer de periode-Romario, maar dat heeft met name ook met de tijdgeest en resultaten te maken. En het feit dat die 5 jaar ons shirt heeft gedragen.
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.842 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke malaise manolev praag ramalho renners romario rvc sandler santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie vip wedstrijdrapportage