Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV definitief zonder uitsupporters tegen Bodø/Glimt

28 oktober 2022 21:27 - ED.nl
Foto: Pro Shots

PSV definitief zonder uitsupporters tegen Bodø/Glimt; image source: Pro Shots

PSV mag volgende week definitief geen supporters meenemen naar de uitwedstrijd tegen Bodø/Glimt. De club was in overleg gegaan met de UEFA, maar de Europese voetbalbond wilde niet meewerken. PSV zal de fans die naar Noorwegen reizen tegemoet proberen te komen en probeert een vaste gelegenheid te organiseren zodat iedereen samen naar de wedstrijd kan kijken.

De club heeft een zware straf gekregen vanwege ongeregeldheden tijdens de uitwedstrijd tegen Arsenal. PSV heeft degene die met vuurwerk heeft gegooid inmiddels opgespoord en zal gepaste maatregelen nemen.

Meer op ED.nl
Tags

glimt uitsupporters arsenal noorwegen opgespoord uefa vuurwerk

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 maanden geleden (gewijzigd)
Vreselijk voor de supporters die hierdoor niet kunnen gaan, maar helaas ziet men kennelijk geen andere opties meer om wangedrag tegen te gaan. De hoop zal erop gevestigd zijn dat de sociale druk ervoor zorgt dat deze idioten het niet nog een keer flikken.
+2/-0

2 maanden geleden
Gepaste maatregelen zijn voor mij:
- boete betalen, die PSV van de UEFA gehad heeft
- schadevergoeding betalen, die PSV aan Arsenal moet betalen
- reisvergoeding van de supporters, die een kaartje tegen Bodo hebben.

Daarnaast Per direct levenslange SV en melden bij het politiebureau in Den Helder bij elke wedstrijd van PSV (uit en thuis). niet melden = 2 jaar cel in.

Zachte heelmeesters maakten stinkende wonden en het is nu tijd voor harde maatregelen.
+7/-1

2 maanden geleden
"Gepaste maatregelen". Ik zou graag horen wat deze maatregelen precies inhouden. Wellicht schrikt dat mogelijke toekomstige raddraaiers af om zich te laten gaan.
+3/-0

2 maanden geleden
Ben nu erg benieuwd wat voor straf de boefjes uit Rotterdam gaan krijgen na hun spetterende optreden van eergisteren.....
+1/-0

 
2 maanden geleden
Inderdaad. Bij hem is het de zoveelste keer dat een stel idioten zich misdragen. Boetes heeft Feyenoord al gehad. Geen uitsupporters ook al dacht ik zo. What’s next?
+1/-0

2 maanden geleden
Dat ik over een paar dagen het stadion in Bodo niet in mag daar heb ik me ondertussen bij neergelegd. Wat me wel steekt is dat zakelijke partners van PSV wel naar binnen mogen. In een e-mail van PSV staat letterlijk en ik citeer "ook de club heeft al onkosten gemaakt voor reis en verblijf en die zijn evenmin te annuleren". En mijn onkosten dan, die zijn ook niet te annuleren.
+2/-1

 
2 maanden geleden
Kort samengevat:
-kosten PSV:belangrijk.
-kosten supporters:niet belangrijk.
+2/-1

 
PSValtijd1 (geschorst)
2 maanden geleden
🤣🤣🤣
+1/-0

 
2 maanden geleden (gewijzigd)
Ik vind het ook een 'bijzondere' keuze.
Ben dan een soort van solidair met supporters die óók onkosten hebben gemaakt en er niets aan kunnen doen dat er een stel zich niet konden gedragen in Londen.
+1/-0

2 maanden geleden
‘Schrale troost’ de directie en personeel gaan wel want er zijn nl al kosten gemaakt!! Whaha supporters hebben geen kosten gemaakt !
Toppers zijn t ! Eendracht staat niet gelijk aan directie en consorten, solidariteit al helemaal niet.
+1/-1

2 maanden geleden (gewijzigd)
Solidariteit is bij PSV in de regel altijd eenrichtingsverkeer. De supporters wordt gevraagd om extra bijdrages maar omgekeerd doet PSV niets voor de eigen fans, wanneer die het goed kunnen gebruiken. Dat was in Londen zo en dat zal zo zijn in Bodø. Ja een pub reserveren om saamhorigheidsgevoel te kweken. Als puntje bij paaltje komt, zit de bc toch gewoon samen met de directie op de tribune. Ik had meer verwacht vanuit PSV, aangezien het ditmaal slechts 280 personen betreft i.p.v. de 2K van Londen... of eigenlijk had ik niets verwacht.

Destijds 14 jaar geleden mochten PSV-supporters niet naar de uitwedstrijd tegen Atlético Madrid omdat de supporters van de thuisclub zich misdragen hadden - bezopen natuurlijk van de Uefa, want PSV had daar part noch deel aan, stel alleen het uitvak open! Maar ja, de Uefa hè... - en toen waren vluchten en hotelkamers ook al geregeld. Zowel PSV als de SupVer gaven aan dat zij de gedupeerde supporters, die nu niet zouden afreizen naar de Spaanse hoofdstad, zouden tegemoetkomen dan wel compenseren. Uiteindelijk wilde de SupVer "eerst iedereen in kaart brengen" en was er bij PSV zelf geen potje voor, geen budget. Stel het dan ook niet voor!

Maar oh wee, als de nood hoog is, zoals vrij recentelijk rond de climax van covid, dan wordt er tot op het gênante af 'gebedeld' bij de eigen seizoenkaarthouders, of die alsjeblieft wilden afzien van restitutie. Dan wel. Zoals ik al aangaf: louter eenrichtingsverkeer.
+5/-1

 
2 maanden geleden
Jep. Tot zo ver de ‘warme familieclub’.
+3/-1

 
PSValtijd1 (geschorst)
2 maanden geleden
Bestuur zou t derde couplet van ons clublied maar eens moeten bestuderen...
+1/-1

 
2 maanden geleden
"En komen er tijden van veel tegenslag dan zullen wij tonen wat vriendschap vermag"
Dus of ze lullen uit hun nek of de gedupeerde fans horen niet bij de vrienden?
+2/-1

 
reactie verwijderd

 
2 maanden geleden
Waarschijnlijk ook van afdeling kaartverkoop, hoewel er helemaal geen kaarten zijn om om te wisselen... #snoepreisje.
+2/-1

 
reactie verwijderd


Win met PSV

Registreer je nu via deze link bij onze bookmaker en krijg op je eerste storting van maximaal 20 euro een free bet van hetzelfde bedrag cadeau!PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

argentinie bergwijn bizar blind cody denemarken ecuador engeland foto frankrijk gaal gakpo hedges jong koen kroatie marokko mexico nederland oranje portugal psvrijnwoude qatar senegal sevilla simons sir thuisvak tinus xavi