Transparent
Inloggen
Sluiten

'Berichten over vraagprijs Cody Gakpo kunnen rechtstreeks in de papiervernietiger'

31 oktober 2022 10:20 - ED.nl
Foto: Pro Shots

"Berichten over vraagprijs Cody Gakpo kunnen rechtstreeks in de papiervernietiger"; image source: Pro Shots

In de afgelopen dagen verschenen in Engelse media volop berichten dat Cody Gakpo komende winter voor slechts 30 miljoen euro op te halen was. Het Eindhovens Dagblad meldt dat hier niets van waar is en deze berichten rechtstreeks de papiervernietiger in kunnen. De transferwaarde van de aanvaller van PSV is in de afgelopen weken alleen maar toegenomen. "Gaat hij op het WK net zo tekeer als bij PSV in de afgelopen weken, dan is de in augustus genoemde 50 miljoen euro geen brug te ver voor alleen al de topclubs in de Premier League", zo wordt geschreven.

Meer op ED.nl
Tags

cody gakpo papiervernietiger brug

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Tja, dat zeiden ze over Dumfries natuurlijk ook. Die speelde een top EK of WK waarin hij zeker opviel, maar die prijs viel tegen... Het blijft grappig dat bij PSV schijnbaar alleen de laatste wedstrijd telt. Als je als PSV zijnde al weet dat je hem sowieso wilt verkopen in de winterstop, dan zou je wellicht nu al de onderhandelingen aan moeten gaan, want het momentum is er nu ook wel met deze statistieken in zowel NL als Europa.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Ik zou als ik psv was inzetten op een voorcontract en overgang begin van de zomertransferperiode. Desnoods maar iets minder accepteren qua euro’s.
+2/-0

 
1 jaar geleden (gewijzigd)
Als PSV Gakpo in de winterstop zou willen verkopen, kan het net zo goed alle serieuze ambities voor een goed seizoen (lees: landstitel) meteen overboord gooien. Wordt tijd om eens écht groot te gaan denken, zoals die andere club al enige jaren doet. The sky should be the limit.
+5/-0

 
1 jaar geleden
Precies, in de winter laten gaan is sportieve zelfmoord en een voortijdig einde aan elke serieuze poging om kampioen te worden.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Als je zondag verliest, kun je m na een goed WK wel gewoon verkopen hoor
+1/-0

1 jaar geleden
Brands regelt het, dus komt wel goed. Diegene die nog denkt dat ie bij PSV kan shoppen alsof ie bij de Action zit die kan het vergeten. RvC graag terug hun hok in, en moet geduld hebben voor een verkoop. Cody blijft gewoon tot de zomer. Of 100M in de winter. Want minimaal beter dan die pirouette clown.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Laten we het hopen, maar bij PSV weet je het nooit....
+1/-0

1 jaar geleden
Die berichten in de Engelse media (ik heb er een aantal van gelezen) zijn allemaal gebaseerd op een artikel uit de Telegraaf van afgelopen vrijdag waarin staat: "Een nieuwe bieding van 30 miljoen euro of hoger kan PSV in januari vanuit financieel oogpunt eigenlijk niet weigeren, want de club heeft dringend een klapper op de transfermarkt nodig om te voorkomen dat het seizoen diep in de rode cijfers wordt afgesloten." Puur op basis van die zin wordt overal gesproken over een koopje van 25 miljoen pond.

Het is erg vervelend dat dat zo zijn eigen leven is gaan leiden. En verder verontrustend dat een ajaxkrant de verkoopprijs van onze topspelers kan drukken.
+1/-0

 
1 jaar geleden
🤮🤮🤮

Zo nu weer de rug recht houden PSV
+1/-0

1 jaar geleden
Zorg nou eerst maar voor een goeie TD die zorgt dat er zo weinig mogelijk aan de strijkstok van de makelaar blijft hangen, voordat je dit soort berichten allemaal de media in slingert, het beste is, als er helemaal niks naar buiten komt, tot het moment dat het beklonken is. Laat ze in Engeland maar lekker schrijven wat ze willen. Laat PSV maar een goede onderhandelaar aan tafel zetten, en er is genoeg in de selectie wat we kunnen verkopen om het gat in de begroting mee te vullen. Daar moeten we zeker onze topspelers niet voor gebruiken, die moeten gewoon op het juiste moment voor het juiste (top)bedrag verkocht worden, en niet voor minder.
+2/-0

 
1 jaar geleden
Genoeg in de selectie dat we kunnen verkopen? Is dat echt zo??
+1/-0

 
1 jaar geleden (gewijzigd)
Ja, afgelopen periode is een bod richting 9/10 miljoen afgewezen voor Max, Noni kan best wat opleveren gok ik, er is geen 30 miljoen nodig om het gat te dichten. Eerder 10 miljoen, dan moet je toch niet iemand verkopen onder druk die eigenlijk véél meer waard is als je het juiste moment afwacht. Dat geldt mogelijk ook voor Noni, maar dat wordt steeds onzekerder en die gaat nooit opleveren wat Gakpo zou kúnnen opleveren.
+1/-0PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

ake bakayoko basarnhem brobbey dest dijk feyenoord frankrijk gakpo geertruida gerets koeman malen mauro nederland oostenrijk oranje reijnders ring rodriguez rosario schouten simons strijdplan vaio veerman vitesse waarheid weghorst xavi