Transparent
Inloggen
Sluiten

'Marco van Ginkel in beeld bij Vitesse'

16 november 2022 10:08 - De Gelderlander
Foto: Pro Shots

"Marco van Ginkel in beeld bij Vitesse"; image source: Pro Shots

Volgens De Gelderlander is Marco van Ginkel in beeld bij Vitesse om de ploeg te versterken. De middenvelder van PSV komt dit seizoen nauwelijks in actie. Mede door een blessure kwam hij slechts tot drie invalbeurten in de voorronde van de Champions League. Het contract van de achtvoudig international loopt na dit seizoen af.

Ook Richard Ledezma wordt opnieuw gelinkt aan de Arnhemmers. Vitesse probeerde afgelopen zomer al om de Amerikaan te huren, maar toen wilde PSV daaraan meewerken. Of een huurtransfer nu wel bespreekbaar is, is nog onduidelijk.

Het is voor Vitesse echter nog onduidelijk of zij in de komende transferperiode spelers kunnen aantrekken. De club werd begin september overgenomen, maar de KNVB heeft deze nog altijd niet goed gekeurd.

Meer op De Gelderlander
Discussieer mee op de forums


Tags

vitesse ginkel arnhemmers bespreekbaar gelderlander huurtransfer knvb ledezma voorronde

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 weken geleden
Misschien niet eens zo heel onlogisch, Marco komt er eigenlijk niet meer aan te pas en als hij er wel in staat kan hij geen potten meer breken. Misschien dat hij bij Vitesse weer een dragende speler kan worden, dat verdient hij wel.
+3/-0

4 weken geleden
Zou voor Marco wel het beste zijn en verdiend het al tijd netjes en geen gezeur ,nog een paar ton vragen aan de Amerikaan van vitas,..
+3/-0

4 weken geleden
Goeie jongen, ik gun hem wel wat meer geluk t.a.v. zijn blessures en dat hij nog met veel plezier kan ballen de aankomende tijd. Bij PSV wordt het lastig, zoveel opties op het middenveld
+4/-0

4 weken geleden (gewijzigd)
Verhuur hem dan maar aan Vitesse. Wellicht komt hij daar weer écht aan voetballen toe en kunnen wij er alleen maar van profiteren. Of anders kan hij op een minder niveau nog wel mee. Dat zou mooi zijn voor hem en van harte gegund. Persoonlijk denk ik: een blessure en/of operatie te veel. Helaas. Prima prof. Speciale speler. Voorbeeldige voetballer. En een fijn mens, échte PSV'er.
+5/-1

 
4 weken geleden
Maar daar heb je dan toch niks aan als zijn contract afloopt? Of wil je zijn contract eerst verlengen?
+2/-1

 
4 weken geleden
Desnoods ja. Voor hem zou ik daartoe bereid zijn. De uitzondering die de regel bevestigt. Blijkt hij toch helemaal op topniveau te kunnen terugkeren, halen wij hem terug. Blijft het beperkt tot niveau Vitesse, mogen zij hem overnemen. Wordt het echt niks meer, dan vind ik het met name erg jammer voor de speler zelf.
+1/-1

 
4 weken geleden
Benieuwd wat hij zelf wil.
Lekker een paar jaar voetballen, bij vitesse.
Onder flipje weer belangrijk worden.
+3/-0

 
4 weken geleden
Zal je zien dat Marco van Ginkel of Richard Ledezma in één van de twee wedstrijden van Vitesse tegen PSV het enige schot op doel in de hele wedstrijd via de rug van Obispo er inschiet … Zo gaan die dingen vaak dan…😬😎
+1/-0

 
4 weken geleden
Ja dat wel natuurlijk... maar ja anders scoort wel iemand anders via achterhoofd Obispo, dij Ramalho en knie van Teze.
+1/-1

 
4 weken geleden
Zorgen dat de deal(s) pas na 21-01 rond zijn, scheelt alvast 1 confrontatie met Vitesse :)
+1/-0

4 weken geleden
Marco is een op en top prof die bij PSV meerdere hele mooie huurperiodes heeft gekend en als aanvoerder minstens één kampioenschap met ons heeft mogen vieren.

Helaas is het sinds zijn terugkeer onder Schmidt niet meer geworden zoals vanouds. Hij heeft gewoon het niveau niet meer. Hij is bij PSV door iedereen voorbij gestreefd en daarmee is een vertrek op basis van voetballende bijdrage natuurlijk bespreekbaar. Ik weet echter niet welke rol hij in de kleedkamer heeft, en of hij de ambitie heeft om wellicht volgend jaar in de jeugdopleiding te gaan werken.

Ledezma verhuren kan interessant zijn, voor zijn ontwikkeling wel goed denk ik!
+2/-0

4 weken geleden
Marco moet op deze leeftijd gewoon spelen als hij fit is en helaas heeft hij het PSV nivo niet meer gehaald. Door de voordeur naar andere club, Vitesse lijkt me mooi.
+1/-0

 
4 weken geleden
Ik snap nooit dat koppelen van leeftijd aan moeten spelen. Ik ben nog op zoek naar de leeftijd waarop voetballers niet hoeven te spelen. Jonge spelers als Ledezma moeten we verhuren omdat het op hun leeftijd erg belangrijk is om speelminuten te maken en oudere spelers als Van Ginkel die moeten ook spelen, dus welke leeftijd is het dan dat je er beter van wordt door op de bank te zitten?
+1/-0

 
4 weken geleden
Ja goed punt.
Elke speler elke leeftijd ‘moet’ in principe spelen.

Ik denk dat in geval van Van Ginkel die heel veel jaren niet heeft gespeeld en terug is gekomen van een grote competitie dat je dan nog wel even op het veld wilt staan in Nederland.
Is inderdaad niet gekoppeld aan leeftijd.
Hoewel als je niet speelt aan het einde van je carrière dan krijg je die kans daarna niet meer.
+1/-0

4 weken geleden
+niet?
#Ledezma
+2/-0

4 weken geleden
Behouden en opleiden tot trainer. Eerst van de jeugd, dan Jong PSV en wellicht over n jaar of 7 ONS PSV.

Marco is een echte PSVers
+2/-0

 
4 weken geleden
De Stijn Schaars route kan natuurlijk ook. Eerst nog een paar jaar in de subtop voetballen en dan terugkomen.
+1/-0

4 weken geleden
Doen! Heeft bij ons geen toegevoegde waarde meer …

Ledezma zou ik nog even over nadenken … wat als we Sangare wegdoen in de winterstop (waar ik heel erg op hoop!)?
+1/-0

3 weken geleden (gewijzigd)
Van hem uit bekeken snap ik het en gun ik het hem van harte. Een echte PSVer, een topaanvoerder. Vele fantastische wedstrijden gespeeld voor ons en heeft ons van het penaltytrauma afgeholpen. Lijkt helaas niet echt meer mee te kunnen. Toch heeft hij vorig jaar in de voorbereiding (toen het schmidtsysteem echt leek aan te slaan tegen oa de Turken) toch ook echt prima gespeeld.

In een hoop wedstrijden in de competitie kan hij ook gerust meedoen (ook met ons), maar voor de topduels komt hij te kort, dan hebben we beter. Op zich zou ik hem graag houden, maar dan moet hij wel af en toe speeltijd krijgen. Tegen pakweg Cambuur kan hij prima meekomen en kan je bijvoorbeeld Sangare rust geven. Die is toch al niet zo van de wedstrijden tegen de kleinere clubjes.

Ik snap ook heel goed dat hij gewoon wil spelen (je revalideert niet jarenlang om vervolgens op de bank te gaan zitten.) Dus ik gun hem een transfer als hij dat wil. Hoop alleen dat ruud hem vaker gaat inzetten, zit dat er niet in laat hem dan lekker vertrekken.

De optie contract eeerst verlengen die Killer hierboven noemde zou ik ook toejuichen. Niet zozeer voor de huidige voetbalkwaliteiten, maar zeker wel voor de mens Van Ginkel.

Ledezma zou ik meteen verhuren, ik zie hem sowieso geen basisspeler worden bij ons, en we hebben al genoeg ''twijfels'' aan jeugdspelers rondlopen. verhuren is dan een prima optie, misschien doet hij het prima, dan haal je hem terug.
+1/-0


Win met PSV

Registreer je nu via deze link bij onze bookmaker en krijg op je eerste storting van maximaal 20 euro een free bet van hetzelfde bedrag cadeau!PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

albert argentinie barcelona basten bekerfinale bergwijn bizar blind celtic cody denemarken ecuador foto gaal gakpo hoppa huldiging izecson japan kroatie marokko nederland oranje portugal psvrijnwoude qatar santos trestena var xavi