Transparent
Inloggen
Sluiten

Cody Gakpo kopt Oranje voorbij Senegal

21 november 2022 18:59
Foto: Pro Shots

Cody Gakpo kopt Oranje voorbij Senegal; image source: Pro Shots

Het Nederlands elftal is het WK in Qatar begonnen met een zege. Het duel tegen Senegal eindigde in een 0-2 overwinning. Cody Gakpo had een basisplaats en vervulde uiteindelijk een hoofdrol, aangezien de aanvaller van PSV met een kopbal de score opende. Gakpo werd uiteindelijk in de blessuretijd gewisseld. Luuk de Jong en Xavi Simons kregen geen speeltijd.




Discussieer mee op de forums


Tags

gakpo cody senegal oranje jong qatar simons xavi

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
en dat is een miljoentje of 5-10 erbij!
+4/-0

1 jaar geleden
Een geluk bij een ongeluk.
+1/-3

 
1 jaar geleden
Had hij beter tegen Az kunnen doen inplaats van voor de ‘Zeister -Ajax beeldentuin - KNVB’.😬😎
+3/-2

 
1 jaar geleden
Idd ja.

Ik denk niet dat er veel PSV-supporters voor Oranje zijn. Ik ken er iig weinig. Lopen daar gewoon teveel gehate personen rond.
+3/-3

1 jaar geleden
Jammer dat Van Dijk het vizier niet op scherp had en Berwijn stopte met lopen met die kans aan het begin. Anders sta je nu al op 3 assists.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Die bal in de vierde minuut had hij gewoon op maat moeten geven voor Bergwijn. Dat had een doelpunt moeten zijn en dan krijg je een heel andere - en waarschijnlijk makkelijkere (en voor het publiek leukere) wedstrijd.

Het was een hele goeie goal na een perfecte loopactie, en fijn dat Gakpo direct bepalend is voor het NL elftal. Maar als je hier tegen een nederlaag of gelijkspel was aangelopen, dan waren Frenkie en Gakpo waarschijnlijk de gebete honden geweest.
+2/-0

1 jaar geleden
Gewoon heel erg leuk voor Cody Gakpo. Dit is ook meteen goed voor zijn transferwaarde. Gakpo zou in het shirt van Ajax nu al 80 miljoen waard zijn. Daar moet PSV nu ook voor gaan.
+2/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje