Transparent
Inloggen
Sluiten

Etienne Vaessen: 'Ik sta nog steeds achter mijn uitspraken'

24 november 2022 15:31 - Showkeepers Podcast
Foto: Pro Shots

Etienne Vaessen: "Ik sta nog steeds achter mijn uitspraken"; image source: Pro Shots

In september wist PSV in eigen huis uiteindelijk moeizaam te winnen van RKC na een strafschop in blessuretijd. De gegeven penalty zorgde voor veel woede bij de Waalwijkers en leidde uiteindelijk tot straffen voor Michiel Kramer en Etienne Vaessen. Ruim twee maanden later geeft de doelman van RKC aan nog steeds volledig achter zijn uitspraken te staan. "Alleen dat geduw en getrek met Simons en Gakpo op het veld moet ik de volgende keer misschien niet doen", aldus Vaessen in de Showkeepers Podcast.

De doelman geeft aan dat hij toen echter te veel in zijn emotie zat. "Het stond nog 0-0 en ik speelde een topwedstrijd. Ik kon voor het eerst de nul houden en dat dan tegen PSV. Dan glipt het door zo'n moment door je vingers", zegt hij daarover. "Dan zie je daar zo'n jankende Xavi Simons op de grond liggen die nauwelijks wordt geraakt. Dan word ik wel even pissig ja."
Discussieer mee op de forums


Tags

vaessen etienne rkc simons gakpo geduw getrek glipt jankende kramer michiel pissig podcast showkeepers woede xavi

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 dagen geleden
De hele wedstrijd de scheidsrechter mee hebben, behalve op het moment dat iemand in z'n gezicht wordt getrapt en dan toch janken om de scheids...
+3/-0

5 dagen geleden
Je kan ook pissig worden op jezelf dat je twee matige schoten van Berhuis van buiten de 16 je netje in laat gaan, maar daar zal wel niet zo vaak naar gevraagd worden.
+7/-0

5 dagen geleden
Hoezo komkommertijd...
+6/-0

4 dagen geleden
Etienne wie...............?
+2/-0

4 dagen geleden
Jankende Simons?? Jankende Vaessen zul je bedoelen!
Zielig dat hij hier nog steeds over bezig is ….
+2/-0

4 dagen geleden
Waanzinnig. Simons krijgt een trap tegen zijn hoofd (!). Dat hij in emotie op dat moment uit zijn plaat gaat snap ik ergens nog wel. Maar nu, maanden later nog zo reageren. Kerel, volgens mij heb je professionele hulp nodig.
+4/-0

4 dagen geleden
Hierbij een paar bloemVaessen ter verlichting van het onrecht dat jou werd aangedaan jankert.
+1/-0

4 dagen geleden
Het jaar 2058: Etienne Vaessen vertelt vanuit zijn senioren woning nog steeds achter zijn woorden van 36 jaar geleden te staan. De landelijke media zien weer kans om goedkoop te scoren en meten het artikel breed uit op de voorpagina's.

Zucht... het houdt niet op, niet vanzelf.
+1/-0

3 dagen geleden
Over Calimero gesproken...
+1/-0


Win met PSV

Registreer je nu via deze link bij onze bookmaker en krijg op je eerste storting van maximaal 20 euro een free bet van hetzelfde bedrag cadeau!PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

antonh argentinie bergwijn blind cody doan duitsland dumfries ecuador engeland frankrijk gaal gakpo groepswinnaar guardado hedges iran jong jorisdedraak lozano marokko mexico nederland noppert oranje psvrijnwoude qatar senegal thuisvak wales