Transparent
Inloggen
Sluiten

Etienne Vaessen: 'Ik sta nog steeds achter mijn uitspraken'

24 november 2022 15:31 - Showkeepers Podcast
Foto: Pro Shots

Etienne Vaessen: "Ik sta nog steeds achter mijn uitspraken"; image source: Pro Shots

In september wist PSV in eigen huis uiteindelijk moeizaam te winnen van RKC na een strafschop in blessuretijd. De gegeven penalty zorgde voor veel woede bij de Waalwijkers en leidde uiteindelijk tot straffen voor Michiel Kramer en Etienne Vaessen. Ruim twee maanden later geeft de doelman van RKC aan nog steeds volledig achter zijn uitspraken te staan. "Alleen dat geduw en getrek met Simons en Gakpo op het veld moet ik de volgende keer misschien niet doen", aldus Vaessen in de Showkeepers Podcast.

De doelman geeft aan dat hij toen echter te veel in zijn emotie zat. "Het stond nog 0-0 en ik speelde een topwedstrijd. Ik kon voor het eerst de nul houden en dat dan tegen PSV. Dan glipt het door zo'n moment door je vingers", zegt hij daarover. "Dan zie je daar zo'n jankende Xavi Simons op de grond liggen die nauwelijks wordt geraakt. Dan word ik wel even pissig ja."




Tags

vaessen etienne rkc simons gakpo geduw getrek glipt jankende kramer michiel pissig podcast showkeepers woede xavi

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
De hele wedstrijd de scheidsrechter mee hebben, behalve op het moment dat iemand in z'n gezicht wordt getrapt en dan toch janken om de scheids...
+3/-0

1 jaar geleden
Je kan ook pissig worden op jezelf dat je twee matige schoten van Berhuis van buiten de 16 je netje in laat gaan, maar daar zal wel niet zo vaak naar gevraagd worden.
+7/-0

1 jaar geleden
Etienne wie...............?
+2/-0

Kleine1 (geschorst)
1 jaar geleden
Jankende Simons?? Jankende Vaessen zul je bedoelen!
Zielig dat hij hier nog steeds over bezig is ….
+2/-0

1 jaar geleden
Waanzinnig. Simons krijgt een trap tegen zijn hoofd (!). Dat hij in emotie op dat moment uit zijn plaat gaat snap ik ergens nog wel. Maar nu, maanden later nog zo reageren. Kerel, volgens mij heb je professionele hulp nodig.
+4/-0

Hierbij een paar bloemVaessen ter verlichting van het onrecht dat jou werd aangedaan jankert.
+1/-0

1 jaar geleden
Het jaar 2058: Etienne Vaessen vertelt vanuit zijn senioren woning nog steeds achter zijn woorden van 36 jaar geleden te staan. De landelijke media zien weer kans om goedkoop te scoren en meten het artikel breed uit op de voorpagina's.

Zucht... het houdt niet op, niet vanzelf.
+1/-0

1 jaar geleden
Over Calimero gesproken...
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje