Transparent
Inloggen
Sluiten

Oranje ondanks doelpunt van Cody Gakpo slechts gelijk tegen Ecuador

25 november 2022 19:20
Foto: Pro Shots

Oranje ondanks doelpunt van Cody Gakpo slechts gelijk tegen Ecuador; image source: Pro Shots

Cody Gakpo heeft zich op het WK in Qatar weer laten zien. De aanvaller van PSV zorgde met een heerlijke knal voor de openingstreffer tegen Ecuador. Het bleek uiteindelijk niet genoeg voor de zege, omdat het duel in een 1-1 gelijkspel eindigde. Gakpo werd tien minuten voor tijd gewisseld, terwijl Luuk de Jong en Xavi Simons opnieuw geen speeltijd kregen.




Discussieer mee op de forums


Tags

gakpo cody ecuador oranje jong knal qatar simons xavi

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Onbegrijpelijk dat je in zo'n wedstrijd geen gebruik maakt van de vechtlust en creativiteit van Simons en de duelkracht van Luuk de Jong voorin... Lekker met de ouwe Ajax garde breien, dan komen we er wel...
+19/-0

 
1 jaar geleden
Precies dit. Niet om aan te gluren.
+4/-0

 
1 jaar geleden
En dan heeft hij Davids en Blind als assistenten. Die hebben ook een Ajax-bril op.
Mooie Goal van Gakpo, ben benieuwd of Engelse clubs al naar PSV aan het bellen zijn.
+3/-0

1 jaar geleden
Begon goed met die goal, maar de rest was redelijk dramatisch.
En OMG wat was Mempis slecht zeg.
+4/-0

1 jaar geleden
Jammer dat Oranje niet verloor. Nu wint het op zeker de groep.
+2/-11

 
1 jaar geleden
Ik mag toch hopen dat Nederland heel ver komt en Gakpo blijft scoren. We kunnen de euro’s goed gebruiken of wil je jaarlijks leeggeplukt blijven worden en voor Jan Doedel mee blijven spelen Killer? Structureel geen kans maken op een kampioenschap zou niet de ambitie moeten zijn.
+3/-1

 
1 jaar geleden
Oranje dat ver komt, scorende Gakpo. Meer waard, grotere kans tot verkopen. Wellicht al in de winterstop. Dat doet pas afbreuk aan je kampioensaspiraties.

Nee, wat mij betreft is het wel goed zo. Markt waarde is gestegen, om aan het einde van de het seizoen voor goeie prijs te verkopen.
Lekker naar huis komen, geen blessures.

Win win.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Daarnaast gun ik figuren als Berghuis, Bergwijn, Blind & Klaasen helemaal niets... nou ja, niets goeds althans.
+1/-0

Qatar gaat hiervoor boeten met PSV als executeur, mark this beng beng beng.
+2/-0

1 jaar geleden
Rare kop, slechts gelijk. Mogen de handjes dichtknijpen. Na de vorige wedstrijd zeiden ze dat het alleen maar beter kon, en dat zeggen ze nu weer. We gaan het zien
+2/-0

 
1 jaar geleden
De spelers die bij hun club uit vorm zijn zetten dat bij het NL-elftal voort.
+2/-0

Riverside (geschorst)
1 jaar geleden
Ik vind koning louie na vandaag echt een tactische onbenul… wat een wisselbeleid na de 1-1….
Ok, je zit niet in de wedstrijd, maar toch, na de 1-1 gooi je het toch om? Dan blijf je toch geen 5-3-2 spelen tegen Equador? Of ben ik nou gek? Timber had eraf gemoeten voor luuk, gakpo links, memphis op 10 en Xavi hangend op rechts, komt opa louie aan met wissles… de roon, weghorst,…..berghuis….. dan wil je niet winnen…..
+7/-0

 
1 jaar geleden
Eens,een trainer die van te voren roept voor de finale te gaan en op deze manier het wisselbeleid doorvoerde mag wel wat kritischer benaderd worden.
Iedereen heeft de afgelopen tijd toch gezien hoe de wisselwerking tussen Gakpo en Luuk in het veld was?
Ja de spelers waren zelf apathisch en werden door een fysiek sterk Ecuador en een goede tactiek overlopen,maar de bondscoach deed er maar verrekte weinig aan om het spelbeeld om te buigen.
Een onvoldoende voor Louis.
+6/-0

1 jaar geleden
Even los van het Nederlands elftal: wat schoot Cody die bal fantastisch in met links. Zijn rechter is bekend maar als hij nu al even makkelijk ook met links de ballen erin ramt wordt hij alleen nog maar aantrekkelijker voor (top)clubs. Ik denk dat hij onhoudbaar is in januari. Daar doet zijn povere spel tegen Ecuador niets aan af omdat heel Nederland speelde als een krant.
+2/-0

1 jaar geleden
Was het niet Louis die altijd spelers selecteerde en opstelde op basis van of ze speelden bij hun club en in vorm waren?

Het schrijnend om te zien hoe de ajax kliek mag aanmodderen. Geen van allen in vorm, maar worden toch iedere keer weer opgesteld. Enorme fout ook van Timber bij de 1-1.

Misschien kijk ik te veel door een PSV bril, maar ik snap er helemaal niks van waarom hij die albino erin zet ipv de revelatie in de Eredivisie in de eerste seizoenshelft. En waarom het koningskoppel Gakpo-Luuk niet in ere herstellen? Is toch een bewezen formule geweest dit jaar.
+3/-0

 
1 jaar geleden
Ik denk dat de (K)NVB een contract heeft lopen terwaarde van vele miljoenen om de uit vorm zijnde ajaxieden een zo hoog mogelijk podium te geven. Dus Louis en zijn staf moeten nu eenmaal die ajax rommel opstellen. Dit seizoen blonk Klaasen maar in 1 wedstrijd uit en dat was met het knuffelen van Ramalho die er dus niet zo van onder de indruk was.
+1/-0

1 jaar geleden
Als we nu eens Qatar laten winnen? Scheelt ons een afgang tegen een sterk land en we hebben de komende tig jaar goedkoop olie en gas🤔
+2/-0

 
1 jaar geleden
En kunnen we ons in alle rust voorbereiden op de 2e seizoenshelft waarin we kampioen worden.
+3/-0

 
El Frikandel (geschorst)
1 jaar geleden
Dat vind ik belangrijker dan dat kliekje daar
+2/-0

1 jaar geleden
Hopen dat het snel afgelopen is en onze amsterdamse vriendjes weer gezellig met de pest in het lijf met elkaar doormoeten. Bij een goed WK is alles weer vergeven en vergeten. Laat het maar lekker doorsudderen daar, een amsterdamse stoofschotel is nooit weg.
+2/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev nederland praag psvrijnwoude renners romario rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage